Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tak a pokračujeme, konec evropských pleček ach, to je presne ono...akorat...ehm, budu asi prizabit...zmenil bych barvu. Ale slintam i tak.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No a proč myslíš, že jsem vybrál právě tuhle :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Ten Rabbit je nepovedenej bastl ze kterýho všichni blahem uchcávaj . Fuj!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Mě by jen zajímalo, jestli třeba podobně udělaný auta budou jednou nějak zvášť ceněna, tím myslím jako naprosto jedinečná záležitost, která se vyrobila jen v jednom kuse...Vzpomínám si na jedno zelené R-ko, které v časopisu speed vynášeli do nebes/v době, kdy do kin přicházelo Fast and Furious 1 : ) , dnes už o něm nikdo nemluví. V tý době prý majitel odmítl 350 tis. za jeho okamžité prodání! Mě tyhle úpravy teda moc nerajcujou, vždycky bych dal přednost třeba klasice-Š 130RS v nádherném modro-bílo-červeném provedení, jen by mě zajímalo, jestli má takový auto šanci na úspěch i v době, kdy přestane objíždět všechny srazy a v tuning magazínu ho někdo přebije ještě šílenějším bodykitem...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tady má zase někdo plodný měsíc |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
Trans79 napsal:Mě by jen zajímalo, jestli třeba podobně udělaný auta budou jednou nějak zvášť ceněna, tím myslím jako naprosto jedinečná záležitost, která se vyrobila jen v jednom kuse...Vzpomínám si na jedno zelené R-ko, které v časopisu speed vynášeli do nebes/v době, kdy do kin přicházelo Fast and Furious 1 : ) , dnes už o něm nikdo nemluví. V tý době prý majitel odmítl 350 tis. za jeho okamžité prodání! Mě tyhle úpravy teda moc nerajcujou, vždycky bych dal přednost třeba klasice-Š 130RS v nádherném modro-bílo-červeném provedení, jen by mě zajímalo, jestli má takový auto šanci na úspěch i v době, kdy přestane objíždět všechny srazy a v tuning magazínu ho někdo přebije ještě šílenějším bodykitem... šanci si myslím to má, i když výrazně menší než když to bude v tuzer magazínech neustále propagované. Pořád tu bude Pepa Vohulil, jehož snem je právě takováto hustokára s děravym vejfukem, aby moh všem jeho kámošům z vepřína ukázat, kdože je tam king. Otázka pak je zakolik, na ceně to imho neporoste ani omylem. Jinak k týhle zrůdnosti...tam tušim ani pořádně nelícujou dveře:)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
|
|
|
|
|
Na us forech se to podobnýma jen hemží, nemáte taky nějakou podzimní??
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Trans79 napsal:Na us forech se to podobnýma jen hemží, nemáte taky nějakou podzimní??
Pěknej podzim...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
:d/ (objekty v zrcátku se ztrácejí)
|
|
|
|
|
Stále reprezentujeme :d/
|
|
|
|
|
A tak to má být, já mám Alfonse už taky poskrvněného, tou poslední malou bílou, co jsem měl :-) A jinak Ohávie byla prodána i se samolepkami, takže zdarma reprezentuje dál ve středočeském kraji |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:A tak to má být, já mám Alfonse už taky poskrvněného, tou poslední malou bílou, co jsem měl :-) A jinak Ohávie byla prodána i se samolepkami, takže zdarma reprezentuje dál ve středočeském kraji Vždyď jsi psal že to půjde dolů...
|
|
|
|
|
Jsem se ptal budoucího majitele, jestli to mam sundat, nebo mu to nevadí, protože to šlo dost blbě odlepovat. Tak řikal, že je mu to jedno, takovej pohodovej strejda :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jsem se ptal budoucího majitele, jestli to mam sundat, nebo mu to nevadí, protože to šlo dost blbě odlepovat. Tak řikal, že je mu to jedno, takovej pohodovej strejda :) No alespń že tak [-o<
|
|
|
|
|
Těm žabřum to trvá!!!! Mí tam svojí tatru, tak je hotovo za polovinu času.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Chudák Camárko :( A zrovna takový pěkný co? A snad dokonce i Z/28.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí A zrovna takový pěkný co? A snad dokonce i Z/28. To je tak, když to někdo s tim ohnivym airbrushem přežene no :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: To je tak, když to někdo s tim ohnivym airbrushem přežene no :)
A vozí Jénik v autě hasičák?
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí A vozí Jénik v autě hasičák? no jo, taky oranžový...jestli to neni nějaký znamení...
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:no jo, taky oranžový...jestli to neni nějaký znamení... A má Z/28 krytky kol viď |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:A má Z/28 krytky kol viď Já ti ho snad nafasuju
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí Stále reprezentujeme :d/
To je tvoje kára??Protekční značky, hmmm pěkně pěkně p..o Upraveno uživatelem úterý 3. listopadu 2009 19:18:39(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK