Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kde běžně kupujete pneumatiky? Už jsem tu o mejch psal, mám 14ky kola a nechci je měnit a rozměr pneu dám asi 225 od Avonu - Stinger to se dá běžně koupit, ale kdybych se rozhodl dát širší dejme tomu 255 tak to už bude problém v ČR sehnat. Kde berete na vaše camárka pneu vy? Díky.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
No něco se dá sehnat ve slušnějším penuservisu, nebo i na netu. Bereme pneumatiky od našich dodavatelů, naštěstí jsem na mé Camaro pneumatiky ještě nepotřeboval, ikdyž potřebovat budu, protože zadní pneu moc hučí:-( |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kde běžně kupujete pneumatiky? Už jsem tu o mejch psal, mám 14ky kola a nechci je měnit a rozměr pneu dám asi 225 od Avonu - Stinger to se dá běžně koupit, ale kdybych se rozhodl dát širší dejme tomu 255 tak to už bude problém v ČR sehnat. Kde berete na vaše camárka pneu vy? Díky. Zkus taky sousedovic ebay.de nebo ebay.co.uk. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Díky, jo tam asi něco bude, myslel jsem tu v čr, toho právě moc nebude, nabo spíš nic :-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Omlouvám se, ale trošku jsem to tu promazal, jak je avizováno v popisu tohoto tématu, hovory mimo téma budou smazány. Je to proto, aby se zajímavé informace nemíchaly s běžným povídáním. Na to je tu plno vhodnějších rubrik. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nojo, nějak jsem na tohle vlákno zapomněl. Před týdnem jsem odtamtud koupil 245/60 R15 Cooper Cobry. V úterý by měly dorazit. Navíc se tam dá vyhrát nějakej cajzl mrňavej od Fordu. Akorát bych nevěděl, co s nim |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Nojo, nějak jsem na tohle vlákno zapomněl. Před týdnem jsem odtamtud koupil 245/60 R15 Cooper Cobry. V úterý by měly dorazit. Navíc se tam dá vyhrát nějakej cajzl mrňavej od Fordu. Akorát bych nevěděl, co s nim Prodat ne:-)))Hele jaké jsou ty cobry, good?Co to je za značky amerikanckoje?
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Já si na www.barum-pneu.cz objednal Dean stinger radial 245/60 R15 a mají dorazit zítra. Mají i Avon stinger radial. Mají rozměry skoro všechny co nás zajímají.
|
|
|
|
|
Havlas napsal:Já si na www.barum-pneu.cz objednal Dean stinger radial 245/60 R15 a mají dorazit zítra. Mají i Avon stinger radial. Mají rozměry skoro všechny co nás zajímají. Jo o těch jsem taky uvažoval, vypadají dobře, i na moje 14 ky mají 225, uvidím, zda stinnger nebo cobru.
|
|
|
|
|
Cobry jsou tuším anglické. Klasické celoročky, takže přilnavost nijaká extrémní (aspoň se s tím lépe utrhneš) :)) Ale je to velmi hojně používaná značka i v Americe. Jsou to celkem dobré gumy a s písmenkama na stranách |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal:Cobry jsou tuším anglické. Klasické celoročky, takže přilnavost nijaká extrémní (aspoň se s tím lépe utrhneš) :)) Ale je to velmi hojně používaná značka i v Americe. Jsou to celkem dobré gumy a s písmenkama na stranách No...a doufej že nebudou hučet |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá No...a doufej že nebudou hučet
myslím, že hukot gum bude to poslední co by mě na camárku sralo:-))))))))))))
|
|
|
|
|
Napsal: Cá No...a doufej že nebudou hučet Ať si hučej, mám odhlučněno dynamatem, pche |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ať si hučej, mám odhlučněno dynamatem, pche Pomohlo to hodně?Já se díval a pod kobercem je něco jako ipa, myslíš, že to je ještě původní?Je to už steřelé, dá se to odlamovat...
|
|
|
|
|
Subjektivně bych řekl, že moc ne. Ale dá se to těžko srovnávat, protože: 1) naposled jsem jezdil v říjnu, pak až v březnu 2) sviští mi vítr kolem oken
Obecně řečeno to ale snad lehce tišší je, přece jsem ty prachy nevyhodil komínem! :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Subjektivně bych řekl, že moc ne. Ale dá se to těžko srovnávat, protože: 1) naposled jsem jezdil v říjnu, pak až v březnu 2) sviští mi vítr kolem oken
Obecně řečeno to ale snad lehce tišší je, přece jsem ty prachy nevyhodil komínem! :) Hmm, myslíš, že to co tam mám já je původní? Nebo co bejvalo v origu pod kobercama?
|
|
|
|
|
Čeče nevim, existovaly doplňkový odhlučňovací výbavy, ale jak to konkrétně vypadalo ti neřeknu. Třeba u zadních sedáků bývá na blatnících taková tlustá "látkovina". |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Čeče nevim, existovaly doplňkový odhlučňovací výbavy, ale jak to konkrétně vypadalo ti neřeknu. Třeba u zadních sedáků bývá na blatnících taková tlustá "látkovina". Tam mám taky tu ipu:-)))možná to tam někdo tak už udělal...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Tak jsem lehce kouknul na pneushop.cz a v rozměrech 255/60 R15 je už celkem z čeho vybírat. Upraveno uživatelem sobota 18. dubna 2009 17:31:21(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Havlas napsal:Tak jsem lehce kouknul na pneushop.cz a v rozměrech 255/90 R15 je už celkem z čeho vybírat. Co to má bejt za rozměr????? To si se asi spletl ne? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
255/90 R15? Co je to za blbost? To se dělá?
|
|
|
|
|
To bude asi na nějakou vodní bugynu :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
xjohny napsal:To bude asi na nějakou vodní bugynu :)) Dovedeš si představit jak by to asi vypadalo?
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK