Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 30.10.2009(UTC) Zpráv: 37 Bydliště: Kladno
|
Zdravím všechny, K mému autíčku jsem se dostal uplně náhodou.Byl jsem na srazu v Luštěnicích 2007 s kamarády a objevil jsem tam Ford Rancero ze 79tého na prodej,mooooc jsem chtěl nějakou ameriku doma.Tak slovo dalo slovo a protože jsem to chtěl vidět i ze spoda jel jsem se na topodívat do Sadské k panu Jiráskovy.A tam jsem nakonec našel v koutě pod nějakým bordelem tohoto Mazlíka.Do dvou dnů jsem ho koupil a domluvil jsem se s panem Jiráskem ,jak ho začneme dělat.Vše se strašně táhlo a pořád něco se nevedlo.Ke všemu jsem byl půl roku v Afghánistánu,tak ani nevim co za mé nepřítomnosti se udělalo.Také jsem začínal kolem sebe slyšet názory na pana Jiráska,i dokonce z redakce Chrom a plameny .Tak jsem konečně minulý týden převezl auto ke mě na Kladno,ale začalo po cestě škytat,na křižovatkách zdechalo a nakonec při zaparkování z toho začal téci benzín a olej z převodovky.Nyní ještě potřebuji dát do kupy interiér a hlavně odstranit závady,které na tom neměli vubec být. Neztrácím naděje a těším se že během příštího roku na nějakém srazu budu zářit se svým Mazlíkem Upraveno uživatelem neděle 1. listopadu 2009 20:18:59(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Já jsem s ním měl taky trable. Ale neměnil bych :d/ Docela by mě zajímalo jak ten šetivál jezdí. Zatím jsem jel jen s V8ičkama.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 30.10.2009(UTC) Zpráv: 37 Bydliště: Kladno
|
No,myslim,že jezdí docela fajně nad mé očekávání,ale stejně musim vychytat ještě všechny ty nedostatky.Pak to teprve bude šídlo. Jinak kamarád,také vlastník Camara třetí generace,jel za mnou Octávií a max.rychlost zatim 180km/h. Jak říkám uvidim až to vše po šteluji a doladim.
|
|
|
|
|
Houmy napsal:No,myslim,že jezdí docela fajně nad mé očekávání,ale stejně musim vychytat ještě všechny ty nedostatky.Pak to teprve bude šídlo. Jinak kamarád,také vlastník Camara třetí generace,jel za mnou Octávií a max.rychlost zatim 180km/h. Jak říkám uvidim až to vše po šteluji a doladim. 180? To jezdí 5.7mičky. Dobrý
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Joo, 180, to už mi odlétávaj věci z auta, víc jsem rači nejel :D Jinak, jestli dovolíš, tak trošku pokrátím ten název rubriky, i když to pojetí názvu je docela zajímavé a netradiční |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Houmy napsal:No,myslim,že jezdí docela fajně nad mé očekávání,ale stejně musim vychytat ještě všechny ty nedostatky.Pak to teprve bude šídlo. Jinak kamarád,také vlastník Camara třetí generace,jel za mnou Octávií a max.rychlost zatim 180km/h. Jak říkám uvidim až to vše po šteluji a doladim. seš blázen 180 bych se v tom zabil
|
|
|
|
|
Klidně můžeš můj název zkrátit. Jinak mi zpousta lidí říká,že jsem šílenec a blázen Jsem moooc zvědavý co to bude dělat až to bude řádně seštelované a jak pofrčí,když už takhle jede. Ale to bude až na jaře nebo že už by bylo jaro??? Nemohu se dočkat :-)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Houmy napsal:Klidně můžeš můj název zkrátit. Jinak mi zpousta lidí říká,že jsem šílenec a blázen Jsem moooc zvědavý co to bude dělat až to bude řádně seštelované a jak pofrčí,když už takhle jede. Ale to bude až na jaře nebo že už by bylo jaro??? Nemohu se dočkat :-) Já osobně si myslím, že tyto káry nejsou o rychlosti...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Já osobně si myslím, že tyto káry nejsou o rychlosti...
Ale jsou
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Ale nejsou :-) Vždycky se ti bude lépe závodit s menším a mrštným autem, než s mamutí amerikou. Ale proč si občas s rozumem nezablbnout, že |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Děkuji Xjohnymu za ten zkrácený název,díky. Jinak bych souhlasil s tím,že s menším autem se závodí rychleji,aspoň jízdy zručnosti.Na sprinty je to tak nějak šumák,hlavně musí být ten výkon Jinak si nemyslím,že budu nějak více huntovat svého Mazlíka,jde o ten pocit ze svezení. Na huntování a blbnutí mám služební auta
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Camara na závodění nejsou:-) akorát tak na sprint:-) apropo, zda-li to není tajné, copak jsi dělal v Afgánistánu? |
HD's coming |
|
|
|
|
Byl jsem si trochu zaválčit Mám tam biologickou pojízdnou laboratoř. Ale neni tam o co stát.
|
|
|
|
|
Jinak jsem se tady porozhlížel a koukám,že tady je dost Severočechů a Středočechů z Pražákama. Jinak já jsem původem z Děčína,bydlím na Kladně a pracuji v Praze.
|
|
|
|
|
Tak to je dobrý, můžeme dělat sraze v trojúhelníku Litvínov-Ústí-Praha :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Klidně,já jsem pro. :-)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
xjohny napsal:Tak to je dobrý, můžeme dělat sraze v trojúhelníku Litvínov-Ústí-Praha :) Tak to mě se to nelíbí - já bych jezdil víc na východ
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Tak to mě se to nelíbí - já bych jezdil víc na východ Tak dobře, uděláme z toho kosočtverec [-o< |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal: Tak dobře, uděláme z toho kosočtverec [-o<
tak to se teda sejdem v pěkný pí... Houmyho též zdravím a těším se na nějaký ten sraz...a nebo pivko v Praze:) Jinak problémy s tím má každej, sou to přeci jen starý křápy. Mně teda zatím nic neteče, ale mršce se za studena nechce na všechny hrnky a přijde mi po sobotní vyjíždce, že to nějak netáhne. Uvidíme po nových svíčkách a kabelech, ale zatím dokud to jde, tak raději jezdit a jezdit. A jinak jak říká Johny, 180 a víc ani ťuk, sice mi od toho nic neodlítávalo, ale posranej sem byl až za ušima:)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Take zdravim Houmyho. Na ten vychod bych se moc nestrkal. Zapad je preci jen zapad. Proto na nej nezapominejte i kdyz je jen v cechach. S tim startovanim a chodem motoru to je snad nejaka epidemie. Vcera me to zacalo take zlobit.
|
|
|
|
|
to je jasný GO WEST a Pilsner Urguell v půlitru.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Ale jsou jak pro koho že??není náhodou maximálka na dálnici 130?:-))))))))))))))))))
|
|
|
|
|
Houmy napsal:Jinak jsem se tady porozhlížel a koukám,že tady je dost Severočechů a Středočechů z Pražákama. Jinak já jsem původem z Děčína,bydlím na Kladně a pracuji v Praze. další pražák, kuwa já vás tak miluju [-o< [-o< [-o<
|
|
|
|
|
Já se dostal přez 190. Ale neslyšel jsem vlastního slova. Ty sajdpajpy rachotily fakt slušně Nebál jsem se že mi z toho něco uletí, ale spíš jsem měl strach o gumy.
|
|
|
|
|
Dobrej pánové, děkuji za pozdravy a zdravím i já Vás a těšim se až Vás někdy někde potkám na srazu osobně.Bude mi ctí. Já Pražák nejsem a nikdy nebudu Jinak s tou dálnicí máte pravdu,píše se ve vyhlášce 130km/h ,ale někdy mám pocit,že i při této rychlosti brzdím provoz Srazy v kosočtverci??? Já bych hlasoval pro mnohouhelník :-))
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK