chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
joj to je vymazleny!! co za nej chce? nikde jsem tam nevidel cenu
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
To bude asi raketa-na těhlech stránkách maj samý cenný kousky a myslím si, že ceny budou tak od 40000 CAD a výš....
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No to bude klasický dovoz, tj. zobrazují auta v emerice, které případně dovezou... Ale - to je on, srdce mého šampion |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal:No to bude klasický dovoz, tj. zobrazují auta v emerice, které případně dovezou... Ale - to je on, srdce mého šampion Fešák:-) hele mohl by jsi na ni mít, prodej Alfonsa a Camaro a máš ji:-) skoro... |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
xjohny napsal:No to bude klasický dovoz, tj. zobrazují auta v emerice, které případně dovezou... Ale - to je on, srdce mého šampion JJ..načernit.....na kapotu takovou tu kačenku (nebo panáčka) ve stylu alá Jaguár, dovnitř plexisklo oddělující spolujezdce + plechové sedátko ...... a můžeš vozit stopařky....hehehe Upraveno uživatelem pondělí 19. října 2009 16:35:01(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Napsal: Cá Fešák:-) hele mohl by jsi na ni mít, prodej Alfonsa a Camaro a máš ji:-) skoro... Hm čeče, dobrej nápad! :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
u většiny ani nemá ceny, a ty auta jsou v USA, proto tam nejsou ceny zase nějakej chytrák...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
hd1903 napsal:u většiny ani nemá ceny, a ty auta jsou v USA, proto tam nejsou ceny zase nějakej chytrák... Volal mi ted maník na mé camaro, už má doma jedničkové..moc jich tu asi nebude má ho po kompletní renovaci.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Volal mi ted maník na mé camaro, už má doma jedničkové..moc jich tu asi nebude má ho po kompletní renovaci.
Fíha:-) jedničkové Camaro, uka uka:-) a prodals? |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá Fíha:-) jedničkové Camaro, uka uka:-) a prodals?
nééé volal mi dnes večer posílal jsem mu fotky, tož uvidíme, už to nehrotím..kdyžtak odjedu další rok.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
na tipcarsech je uz jen za 130 dvojkovej cervenej 5l Fajrák. A vypadá za ty prachy hodně dobře. Nebýt to jen 5l, tak uvazuju o obmene povozu:)
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
Napsal: Jí Taky se mi příliš nelíbí, on je celkově takovej...divnej. Ale za ty peníze už je to zajímavý, přeci jenom těch fajráků je tu míň než Camar.
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:Taky se mi příliš nelíbí, on je celkově takovej...divnej. Ale za ty peníze už je to zajímavý, přeci jenom těch fajráků je tu míň než Camar. To je ten z Ústí nad Labem? Viděl jsem osobně, ale nemohu posoudit, nejel jsem v tom :-) Ale zajímalo by mě, jestli je to Pontiac nebo Chevy motor a potom jak se ladí Pontiačí 5L, jestli nemá třebas lepší hlavy jak 5L od Chevyho. EDIT: Hm, tak prej je ten motor na nic, horší jak Chevyho 305ka :d/ Upraveno uživatelem pondělí 2. listopadu 2009 15:31:24(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
jojo, to je on. Teď mě trošku znejistěla ta cena na sautu, ale mam za to, že za to chtěli o několik desítek tisíc víc. Ale však je to fuk, stejně si to tady z fóra nikdo nekoupí:)
|
|
|
|
|
No.... kdybych neměl Camaro a sháněl fajráka, tak bych o tom přemýšlel (přemýšlet ale může každej :). Bohužel pravdou jest, že Pontiac 301 je tragickej motor s minimální možností vylepšení. Holt Chevy 350 rulez the world... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
jojo, to je on. Teď mě trošku znejistěla ta cena na sautu, ale mam za to, že za to chtěli o několik desítek tisíc víc. Ale však je to fuk, stejně si to tady z fóra nikdo nekoupí:)
kup si moje camaro kuwa to je aspon rarita!!
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: kup si moje camaro kuwa to je aspon rarita!!
Jinak kdo by sháněl náhradní díly, nebo chtěl dělat komplet renovaci, tak vím o camaru dvojkovém za 55 tis...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Jo to je ono, nevím více, ale bydlí kosek kdyžtak bych mohl zjistit kdyby měl někdo zájem...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Jo to je ono, nevím více, ale bydlí kosek kdyžtak bych mohl zjistit kdyby měl někdo zájem...
Kdyz budes mit cestu kolem, tak ho okoukni a udelej nejake to foto.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Taky se primlouvam, pokud budes mit cestu kolem tak ho omrkni. Tomu chlapikovi jsem "nezavazne" psal at mi posle fotky, ale zatim se neozval.
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK