Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Marvel napsal:No tohle... To bude tím že nejel Ruda
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ještě si tleskej |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Ještě si tleskej tobě bych natrhl prdel vždycky :d/ :d/
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
hd1903 napsal:tobě bych natrhl prdel vždycky :d/ :d/ Tleskej si v tom smyslu, žes na sprinty nejel |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: tobě bych natrhl prdel vždycky :d/ :d/
Myslím že bys dostal od Jeníka napráskáno Jénik: Koukám že už dotyčný neodpověděl :-)
|
|
|
|
|
ee, pokavaď tam má Rudy vačku, tak bych dostal napráskáno já. Prostě objem ničím nenahradíš... Ona i ta Pavlova Berlinetta jezdí moc hezky na to že je totálně sériová. Ten krouťák je dost znát.
...musim nasadit performance palice :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:ee, pokavaď tam má Rudy vačku, tak bych dostal napráskáno já. Prostě objem ničím nenahradíš... Ona i ta Pavlova Berlinetta jezdí moc hezky na to že je totálně sériová. Ten krouťák je dost znát.
...musim nasadit performance palice :) nevim já v tom nemám potřebu závodit, spíš bych se bál, že se něco může posrat když by dostal plnou nálož, víš jak to u těch starejch kár je
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:nevim já v tom nemám potřebu závodit, spíš bych se bál, že se něco může posrat když by dostal plnou nálož, víš jak to u těch starejch kár je Jestli to jezdí v pohodě bez nějakých podivných zvuků, tak nemůže jeden-dva sprintíky ničemu ublížit |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jestli to jezdí v pohodě bez nějakých podivných zvuků, tak nemůže jeden-dva sprintíky ničemu ublížit Jo asi jo, občas jsem tomu taky dal plnej ale jen na hrabající rozjezdy ale ne na delší trasu..
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Jo asi jo, občas jsem tomu taky dal plnej ale jen na hrabající rozjezdy ale ne na delší trasu.. 400 metříkůůů |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:400 metříkůůů Cé jedna, wheeee:)
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:Cé jedna, wheeee:) ??? nebo snad? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
mám takový pocit, že podle té tvé tabulky bylo to zrychlení rovno Citroenu a ne Corvettě:)
|
|
|
|
|
Ale ve šport packetu :-) Tabulky jsou o ničem, chce to mít s sebou nějaké referenční vozidlo |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ale ve šport packetu :-) Tabulky jsou o ničem, chce to mít s sebou nějaké referenční vozidlo já vim, že, alespoň v tomhle případě, je tabulka celkem k ničemu, ale to nic nemění na tom, že si z toho můžu dělat legraci:)
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:já vim, že, alespoň v tomhle případě, je tabulka celkem k ničemu, ale to nic nemění na tom, že si z toho můžu dělat legraci:) Mě ještě nikdo na silnici nevyzval, jen jsem si s motorem ještě před repasí střihl šprint s nějakym Focusem TDCi. Ale to hádám jen dle tého jak to tak "na půl plynu" hnal |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jen takový vtípek, první video nechat, druhé úplně ztlumit |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tahle sešn byla lepší. Nechyběly tam tyhle dva stroje B-) Jsme si s Peťanem na 2nd. pěkně zatruchlili.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK