Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Jí Já raději toto... jo, tohle by také neurazilo (sorry za quote obrazku, ale ted to sem patri, navic to neni takova tapeta:)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak samozřejmě - pravidlo = doporučení a je tedy na zvážení každého, zda je vhodné citovat obrázek nebo ne, v tomhle případě je to v naprostém pořádku a schvaluji Myšleny jsou spíš případy, kdy někdo vytapetuje stránku 10ti obrázky a další na to reaguje stylem, že všechno ocituje a pod to napíše "dobrý!" :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Potřebuju pomoct sháním vinyl na tohoto buicka Měla by to být riviera rok 84-85 Aspoň stránky nebo odkaz na shoop ,Přítel google mě nechal na holičkách Upraveno uživatelem pondělí 16. listopadu 2009 11:54:17(UTC)
| Důvod úpravy: - |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Baronet74 napsal:Potřebuju pomoct sháním vinyl na tohoto buicka Měla by to být riviera rok 84-85 Aspoň stránky nebo odkaz na shoop ,Přítel google mě nechal na holičkách co tohle? I když to asi bude pořádná pálka :( http://www.smsautofabrics.com/
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
No tak to budeš mít opravdu co dělat Je pojízdný ?
|
|
|
|
|
colin napsal:No tak to budeš mít opravdu co dělat Je pojízdný ? Teď nevím na co se ptáš zda na Buick nebo JAGO ,ale momentálně už jezdí oboje.I když u Buicka trochu stávkuje karburátor. Jinak Jago aktuálně takto Upraveno uživatelem čtvrtek 10. prosince 2009 22:31:55(UTC)
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
Myslím Buicka , někdo o něj dlouho nepečoval :-(
|
|
|
|
|
Baronet74 napsal:Potřebuju pomoct sháním vinyl na tohoto buicka Měla by to být riviera rok 84-85 Aspoň stránky nebo odkaz na shoop ,Přítel google mě nechal na holičkách už jezdíme video dodám během týdne :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ |
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Zrovna včera jsme na tebe s Jenikem mysleli. Akorát že ohledně Jaguára :-)
Myslím že už fotky dodal ne?
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Zrovna včera jsme na tebe s Jenikem mysleli. Akorát že ohledně Jaguára :-)
Myslím že už fotky dodal ne? Jaký fotky? Jaguár brmle furt akorát hrozně žere asi tečou vstřiky |
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje favoritka..... Takhle zapadaná. Podělanej sníh
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Moje favoritka..... Takhle zapadaná. Podělanej sníh takhle sem ho našel |
|
|
|
|
dvě speciálně pro Jiříka Upraveno uživatelem pondělí 29. března 2010 1:13:31(UTC)
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
tak ted sem si rikal co to je za blazna kterej to chce tahnout na tom podvalniku, a kdyz sem uvidel G20 a klasickou autobusovou zastavku ceske republiky tak mi to doslo :-D Upraveno moderátorem pondělí 29. března 2010 1:04:58(UTC)
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Ta G20 je stejně kočena [-o<
Na tomhle to povezeš? Jak jsem říkal krytej být nemusí.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Panove chystam se prodat rodinny vuz nissan patrol gr a chci krome dvou kamar poridit ford explorer na lpg nemate nekdo zkusenosti s timhle autem ?neco konkretniho na co dat bacha pri koupi popripade jaky rocnik?
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Je zima, ale dneska bylo krasne. Presne ten den pro ktery jsem koupil zimni gumy. Vzal jsem Lorda na R4 a byla to parada |
|
|
|
|
|
Já jsem zlomil torx ořech, žvejknul metrickej šroub a rozbil si hlavu o Tahouna při povolování :-) Vydařená neděle. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Dneska jsem dobil baterku a dal ji do Berusky. Starter parkrat cvaknul a pak zabral. Ocvalo se par vybuchu a najednou se jinak tichym predmestim Noveho Knina ozvalo buraceni stare dobre tristapadesatky od pana Oldse. Par minut jsem ji turoval a pak uz jsem musel utyct. Malem uduseny hustym bilym kourem vyfukovych plynu, ktere se z garaze valily dalsich 20 minut, ale s hubou od ucha k uchu radosti, ze se moje Beruska probrala ze zimniho spanku. Porad se nehybe, ale zije!!! |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Bandit2 napsal:Dneska jsem dobil baterku a dal ji do Berusky. Starter parkrat cvaknul a pak zabral. Ocvalo se par vybuchu a najednou se jinak tichym predmestim Noveho Knina ozvalo buraceni stare dobre tristapadesatky od pana Oldse. Par minut jsem ji turoval a pak uz jsem musel utyct. Malem uduseny hustym bilym kourem vyfukovych plynu, ktere se z garaze valily dalsich 20 minut, ale s hubou od ucha k uchu radosti, ze se moje Beruska probrala ze zimniho spanku. Porad se nehybe, ale zije!!! Jo uz jenom ten pocit nastartovaneho motoru je k nezaplaceni :) |
|
|
|
|
|
Cim si topite v garazich? Premyslel jsem, bud kamna na vyjety olej, kamna na drevo+uhli nebo se pripojit na ostredni kotel co mam v baraku, ale tam se topi jen urcitou dobu takze, kdyz bych si chtel rano pritopit, kdyz je jeste zima tak mam smulu...
Kamna na vyjety olej jsem si uz jedny postavil, byly s nucenym nasavanim vzduchu a na prototyp slapaly v celku dobre. Ale zere to elektriku, takze premyslim ze si postavim variantu bez ventilatoru. Jenze nez je rano roztopim, to chvili trva a za dalsi je na prd regulace vykonu takze kdyz v nich zatopim asi budu casto vetrat. |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK