Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
|
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
nevim jestli jsi to jsem daval kvuli tomu ale v levem dolnim rohu vidi nejakeho borce na stresejak klati nejakou babu !!?? :))) (to jsi ty ???)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ne, to je náměstí v Litoměřicích, takže bych to mohl být leda já, ale nejsem :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Teď je tam ale pěkně hnusně :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
tafna napsal:nevim jestli jsi to jsem daval kvuli tomu ale v levem dolnim rohu vidi nejakeho borce na stresejak klati nejakou babu !!?? :))) (to jsi ty ???) musíš umět číst mezi řádky:-) samozřejmě levý dolní roh je velice zajímavý:-D |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: Cá musíš umět číst mezi řádky:-) samozřejmě levý dolní roh je velice zajímavý:-D kde jsi na takovou fotku prisel? je mi jasne ze to je nekde volne dostupne ale vystihnout takovou akci chce slusnou porci stesti!!
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
tafna napsal:kde jsi na takovou fotku prisel? je mi jasne ze to je nekde volne dostupne ale vystihnout takovou akci chce slusnou porci stesti!! A nebo si to Jenda pěkně zjistil a načasoval Ne ... Jenda má delší vlasy Blbinky blbinky. Na to mě užije... Akorát to Jénika jsem dělal v práci na asistenci. A když jsem vylézal z auta, tak mi spadlo a trochu se odřel předek . Černou jsem opravil. Ale oranžovou nemám
|
|
|
|
|
Dobrý!!! :DD Koukám jsi vystihl i chybějící chrom lištu na předním okně |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Dobrý!!! :DD Koukám jsi vystihl i chybějící chrom lištu na předním okně Pokud bych ještě sehnal jedno oranžové, tak si s tím víc vyhraju. Tohle byl můj první pokus o modelaření :-)
|
|
|
|
|
No ještě mám jedno v autě v boxu pod loketní opěrkou :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No ještě mám jedno v autě v boxu pod loketní opěrkou :) Tak ho pošli. Nainvestuju do tebe matovej černej sprej a až si pojedu pro rozdělovač, tak bych ti ho vzal. Teď už vím jakých chyb se vyvarovat :-)
|
|
|
|
|
Ježiš, kvůli takovýmu malýmu potvorovi nepůjdu na poštu, zase to nepřeháněj :)
To já mám ale doma trošku oranžové barvy na opravy laku na motoru ;) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
NO tak to je super ,do čeho to přijde s takto upravenými výfuky (trojkolka?) |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
V lete sefov syn zacal robit trojkolku tak som rozoberal a cistil motor o zivot.
|
|
|
|
|
Dám vám sem video tej trojkolky a prikladám aj jeden obrázok. Kvalita videa je strašná je to natáčane na starom telefóne :)
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Pár fotiek z leta Facelift motora T 613 krááááása a radost pohledět:-) máme doma 603 a 613, takže mé srdce zaplesalo:-)))) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Dám vám sem video tej trojkolky a prikladám aj jeden obrázok. Kvalita videa je strašná je to natáčane na starom telefóne :) Je to fakt moc pekny samotny motor i ta trojkolka. Jen by me zajimalo jestli vzhledem k velikosti nadrze se stim necha jet dal nez kolem baraku.
|
|
|
|
|
Jasnacka to neni nadrz ale odkladaci priestor. Nadrze su po bokoch nertezove 2x 21 l. Cela trojkolka nam trvala 3 mesiace. Robilo sa na nej asi 50 hodin tyzdenne. A boli sme na to dvaja akurat elektriku robil jeden macher. Cela elektrika je robena len v jednej farbe. Cervennej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Adam66 napsal:Jasnacka to neni nadrz ale odkladaci priestor. Nadrze su po bokoch nertezove 2x 21 l. Cela trojkolka nam trvala 3 mesiace. Robilo sa na nej asi 50 hodin tyzdenne. A boli sme na to dvaja akurat elektriku robil jeden macher. Cela elektrika je robena len v jednej farbe. Cervennej. Tak ted uz tomu rozumim. Jeste jednou; pekne jste ji vypiplali.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Moc pekny auta. Jen to cerno oranzovy je takovy obycejny. :)
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Moc pekny auta. Jen to cerno oranzovy je takovy obycejny. :) Jen počkej zajíci |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To bych nutně počeboval....
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK