Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:
To Camaro snad vytahli z more?
stalo hodne dlouho v koprivach! jen v ČR 4roky. buhvi jak dlouho v nemecku. :))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Napsal: Jí Tak tohle snad ani na srotak nevemou.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
tafna napsal: stalo hodne dlouho v koprivach! jen v ČR 4roky. buhvi jak dlouho v nemecku. :)) To jsi tedy odvaha ze jsi do toho sel. Hejbaly se pisty ve valcich nebo jsi je musel vysekat?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Napsal: Jí Ja chci tu spodni mrizku .... to se vubec neda sehnat
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Cestovatel napsal:
To jsi tedy odvaha ze jsi do toho sel. Hejbaly se pisty ve valcich nebo jsi je musel vysekat?
po mechanicke strance bylo vse funkcni motor mel pekne tlaky, brzdilo to moc pekne! naprava bez jedine vule, prevodovka super fakt vse fungovalo bez problemu! az na tu korozi. najel jsem s nim asi 100km nez jsem se do nej pustil :)) vse je v tomhle tematu kdyby te to zajimalo.
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Ja chci tu spodni mrizku .... to se vubec neda sehnat Mam ji take na seznamu. Nasel jsem ji tady http://www.npdlink.com/modules.php?name=Disclaimer pod timto kodem C-1266-28A. Kdyz si stahnes jejich katalog tak se v nem docela dobre hleda.
|
|
|
|
|
tafna napsal: po mechanicke strance bylo vse funkcni motor mel pekne tlaky, brzdilo to moc pekne! naprava bez jedine vule, prevodovka super fakt vse fungovalo bez problemu! az na tu korozi. najel jsem s nim asi 100km nez jsem se do nej pustil :)) vse je v tomhle tematu kdyby te to zajimalo. Urcite me to zajima jen s casem jsem na tom v soucasnosti bidne. Vychozi stav meho Camara je mnohem lepsi, presto ho ale chci pres zimu cele hozebrat. Az na tom zacnu pracovat, tak si tady take zalozim stranku a jak to vidim budu vas zahlcovat dotazy.
|
|
|
|
|
za docela slusny peniz ne?? jen aby to nebylo nejake smecko! ebayUpraveno uživatelem čtvrtek 8. října 2009 23:55:13(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
tafna napsal:za docela slusny peniz ne?? jen aby to nebylo nejake smecko! ebay Raději bych molil moog ;-) Je to jistota.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí
Raději bych molil moog ;-) Je to jistota.
koukal jsem na tu firmu a netvari se spatne! moog je nemecka firma ne?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Já myslim, že Koni taky nejsou špatný. Já mám mix Raybestos a Moog :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
xjohny napsal:Já myslim, že Koni taky nejsou špatný. Já mám mix Raybestos a Moog :-) Jsem pro Koni jel jsem v autě s Koni a byla to bomba.Chevelle 72 |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:
Jsem pro Koni jel jsem v autě s Koni a byla to bomba.Chevelle 72
A že vím která Chevelle to byla :d/
|
|
|
|
|
TAK UZ ZASE ZAPOCALI KLEMPIRSKE PRACE NA MEM CAMARU!! konecne jsem se vykopal z ruznejch melouchu a prochlastanejch vejkendu zaroven rozjizdim akci "PREDNI NAPRAVA"
|
|
|
|
|
mam takove dilema a rad bych slisel vas nazor. jiste znate onen nezvhledny pomackany plech na protipozarni prepasce za motorem viz foto. nevim zda ho mam viriznout a tu cast vyhladit nebo to nechat jak je pac to ma kazde camaro ! ???? http://img682.imageshack...3/camarokaroserie003.jpg
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No zrovna tahle část není přes motor moc vidět. Jestli si chceš přidělávat práci, tak to pro mě za mě srovnej, ale asi je to zbytečnost. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No zrovna tahle část není přes motor moc vidět. Jestli si chceš přidělávat práci, tak to pro mě za mě srovnej, ale asi je to zbytečnost. tak kdybych mel ten motorovej prostor v matne cerna tak asi jo ale ja to chci olakovat v barve celeho auta. a ten pocit ze jsem to tam nechal. nevim, zas tolik prace to bejt nemuze! max 2hodky
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
tafna napsal:tak kdybych mel ten motorovej prostor v matne cerna tak asi jo ale ja to chci olakovat v barve celeho auta. a ten pocit ze jsem to tam nechal. nevim, zas tolik prace to bejt nemuze! max 2hodky jednoznačně vyříznout |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tyjo, někdo ti to poškrábal!!! :)
Pěkné, pěkné. Už jsi narovnal ten plech v motorovym prostoru? :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tyjo, někdo ti to poškrábal!!! :)
Pěkné, pěkné. Už jsi narovnal ten plech v motorovym prostoru? :D :))) ten plech jsem jeste nerovnal. ale narovnam!!!
|
|
|
|
|
Mam jeden dotaz a jednu poznamku. Dotaz: Pres koho jsi kupoval ty blatniky a jak prisly. Poznamka: Koukam, ze si tu praci opravdu vychutnavas a setris! :)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK