Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
Čus všichni !!! Letos jsem dodělal kompletní rekonstrukci našeho mazlíka a stálo to za to ! Vidím že jsou tady stejně nakažený lidi jako já :d/ V8 :d/ aspoň bude s kým pokecat o pořádných problémech .
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Tak te tady vitam. Problemu je tady hodne ,ale najde se i zabava. Protoze uz jsi rekonstrukci dokoncil tak tvoje pritomnost jak pro me ktereho to ceka tak pro ostatni kteri provadi tu mensi tu vetsi uprvy bude urcite prinosem. Jeste jednou vitej.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
Jo jo , kamarád ho pořídil z Pelechova .
|
|
|
|
|
Motor mám po komplet GO a od července jezdím ! 403 koní a komplet nový interier bílá kůže . Rád bych vložil fotky ale nejde mi to
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
colin napsal:Motor mám po komplet GO a od července jezdím ! 403 koní a komplet nový interier bílá kůže . Rád bych vložil fotky ale nejde mi to Cau colin, zdravim ta. No ako vidim ty si uz dobojoval. Super kara. Gratulujem. Mne to este nejazdi a ani tak skoro ani nebude,ale nevadi aspon mam inspiraciu do dalsej prace.
|
|
|
|
|
Aspoň máš motivaci :-) Držím palce ! Vím že je to dlouhý čekání a ty prachy :-(
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Ved o tie prachy ide. A to vsetku robotu som si spravil vlastne zadarmo.
|
|
|
|
|
V8 přece až na prvním místě !!!!!!!:d/
|
|
|
|
|
V Praze a motor je 6,6 400
|
|
|
|
|
Nový Edelbrock karbec , ten už mi nechal původní majitel v autě , starý karbec nechodil . Zvýšil výkon a valí jako fík DDDDDD Chce to taky tankovat kvalitní benzín , a to je oříšek , né každá pumpa je solidní :-( Upraveno uživatelem neděle 6. prosince 2009 1:59:36(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Komplet nový dlouhý svody , plně otevřené pouze s rezonátory , žádný tlumič
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Leze to z colina jak z chlupaty deky :)) Urcite tam budes mit i novou vacku (ostrejsi), protoze jenom vyfukem a karbecem ty kone nenazenes. Dale tam vidim aftermarket saci klin :) Tam vlevo vzadu, to je Mustang ze? Na vkladani obrazku jsem vyrobil kucharku zde Upraveno uživatelem neděle 6. prosince 2009 12:25:01(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Ostrá vačka tam je ! Dál nevím nechal jsem to na profíkách . měl sem hlavně zájem na tom abych měl od nějakých oprav mototru na dlouho pokoj , takže co šlo vyměnit co bylo špatné se vyměnilo. Jenom na setrváku chybělo osm zubů , karbec v háji , kabeláž je nová , hadice komplet nové , chladič , rozdělovač , alternátor ......atd. Nejdou mi tam furt ty fotky , jsou všechny na mém faseboku¨kdo máte možnost ! A jak ses dostal k té fotce motoru ??
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Čau, jsem rád, že se tu objevil další ptáček : ) Můžu se zeptat, kde jsi nechával poskládat motor? Dík
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
xjohny napsal:Leze to z colina jak z chlupaty deky :)) Urcite tam budes mit i novou vacku (ostrejsi), protoze jenom vyfukem a karbecem ty kone nenazenes. Dale tam vidim aftermarket saci klin :) Tam vlevo vzadu, to je Mustang ze? Na vkladani obrazku jsem vyrobil kucharku zde jóóó tak to je moc pěkná profi práce Všimněte si že i našopovali svody,tady někdo zatraceně dobře věděl co dělá Tak to gratuluju tohle je opravdu povedenej kousek |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
colin napsal:Ostrá vačka tam je ! Dál nevím nechal jsem to na profíkách . měl sem hlavně zájem na tom abych měl od nějakých oprav mototru na dlouho pokoj , takže co šlo vyměnit co bylo špatné se vyměnilo. Jenom na setrváku chybělo osm zubů , karbec v háji , kabeláž je nová , hadice komplet nové , chladič , rozdělovač , alternátor ......atd. Nejdou mi tam furt ty fotky , jsou všechny na mém faseboku¨kdo máte možnost ! A jak ses dostal k té fotce motoru ?? Tu fotku jsem vzal z facebooku Snad neurazilo, stejně byla veřejná Na ten postup vkládání fotek ses díval? Musíš je nahrát na jiný obrázkový server a sem potom hodit jen vygenerované odkazy, v návodu to je pěkně obrázkově popsáno. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
fotkyyyyyyyyyy-jsem nedočkavej!! : )
|
|
|
|
|
motor mi domluvil kamarád z Prahy a fotky jsou všechny na faseboku a uvolním je pro veřejnost Nebo pošlu mailem , kdo bude chtít !
|
|
|
|
|
Přes facebook fotky radši ne-e. Díval jsi se na ten návod, na který jsem odkazoval? Upraveno uživatelem úterý 8. prosince 2009 13:55:28(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Nejde mi to Vyskakuje tam ve finále tabulka s nějakýma eurama na zakoupení čehosi a to je konec pak už to nejde
|
|
|
|
|
Tak zkus jiný hosting, princip je všude stejný, nahraješ a okopíruješ kód pro fórum (BBCode). http://www.imageshack.usKliknout na Browse, vybrat soubory na disku, kliknout na "start upload!" Až to bude, tak se to objeví na nové stránce. Pokud jsi nahrával jen jeden obrázek, tak vyber zkopíruj obsah z "Thumbnail for forums 1". Pokud vícero obrázků, tak vpravo dole bude tabulka (Get links and Codes for All Images), tam místo Direct Links vyber BB Codes a opět zkopíruj obsah pod tím. Zdá se to složité, ale je to vpodstatě primitivní věc :-) Upraveno uživatelem čtvrtek 10. prosince 2009 11:37:31(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK