Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Muzete mi nekdo poradit jak vyjmout vlozku zamku zapalovani? Prohlizel jsem to snad hodinu a nikde jsem nanasel jak je tam ta vlozka zajistena.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Muzete mi nekdo poradit jak vyjmout vlozku zamku zapalovani? Prohlizel jsem to snad hodinu a nikde jsem nanasel jak je tam ta vlozka zajistena. predpokladam ze tam bude nejakej klinek, kterej zmacknes nejakou jehlou, neni tam nekde nejaka sakra mala dirka? a navic bude muset bejt asi otocenej klicek do spravne polohy, vetsina aut to tak ma.... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Bohuzel jsem tam zadny klinek ani kolik ani segrovku ani nic jineho nenasel. Klickem jsem tocil sem a tam a nic. Vtom musi byt nejaky figl; ale jaky?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Cámo to měnil, snad se dozve, kdyžtak ho poš'touchnu :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dik snad se ozve. Nebo nekdo jiny.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 86 Bydliště: Brno
|
Cestovatel napsal:Dik snad se ozve. Nebo nekdo jiny. Je to sice už docela dlouho, co jsem to dělal, navíc jsem měl celý sloupek venku, ale určitě musíš sundat volant, což je samo o sobě pakárna, anžto potřebuješ vyrobit si stahovák (samo s UNC šroubama). Pak sundat ten věneček pro přepínání blinkrů a zašátrat šikovně šroubovákem, je tam na konci válečku nějaká pojistka.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Karel75 napsal:Je to sice už docela dlouho, co jsem to dělal, navíc jsem měl celý sloupek venku, ale určitě musíš sundat volant, což je samo o sobě pakárna, anžto potřebuješ vyrobit si stahovák (samo s UNC šroubama). Pak sundat ten věneček pro přepínání blinkrů a zašátrat šikovně šroubovákem, je tam na konci válečku nějaká pojistka. me sel volant dolu uplne v pohode bez nejakeho ztahovaku!!!
|
|
|
|
|
Heureka, zvitezil jsem. Diky XJohny. To by mi fakt nenapadlo ze pojistka je v takove skvirce. Ostatnim take dekuji za odezvu.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK