Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
Moc a moc penízků mě stála tahle hračka Ale vyplatilo se :d/
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
colin napsal:Moc a moc penízků mě stála tahle hračka Ale vyplatilo se :d/ nejvetsi radost je kdyz je auto v barve a zacne se skladat :) |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Je to fakt nádherný auto!! Fakt se ti povedl : ) Už se těším na společné focení : )
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No vida, a pak že to nejde :d/ Na obrázky se podívám až doma, v práci mám smůlu. Ale ještě bych si dovolil popíchnout, že lepší je vkládat odkazy z okénka popsaného jako "Thumbnail für Foren (1)". Potom se sem vložej takový pěkný malý náhledový obrázky. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Budu to zkoušet :-) Jo a na to focení se těším !!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
no vypada to paradne!!! mam par otazek: na kolik te ta renovace prisla (jestli to je tajemstvi chapu), kolik byla potreba barvy na cele auto a jestli by jsi napsal nejakej seznamek co jsi tam daval za nove veci?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
tafna napsal:no vypada to paradne!!! mam par otazek: na kolik te ta renovace prisla (jestli to je tajemstvi chapu), kolik byla potreba barvy na cele auto a jestli by jsi napsal nejakej seznamek co jsi tam daval za nove veci? ja bych jeste doplnil otazku - to bylo delane u Petra Pelecha? Priznam se, ze cena by me taky zajimala:)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Po mojich skusenostiach to bude dobra pecka! Ja som bez laku a stale moc prachov chyba a chyba a chyba. Ale kazdy mate garaz jak svina! To dostavate k narodeninam?! Uz tomu nerozumiem.
|
|
|
|
|
Přesnou cenu sám ještě nemám dopočítanou. přijdou na auto ještě originál polepy FORMULA , musím sehnat originál rohožky pod nohy , hodiny které nejdou Ještě tak půl roku do toho budu sypat hrachy Auto bylo dělané v Pelechově a jsem velice spokojený.
|
|
|
|
|
Seznam věcí , které se museli měnit je veliký . Moc toho zdravého nebylo .
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
colin napsal:Seznam věcí , které se museli měnit je veliký . Moc toho zdravého nebylo . a co to mnozstvi barvy?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
colin napsal:Ještě tak půl roku do toho budu sypat hrachy Bláhová, optimistická představa :D Hodiny jsem zrovna nedávno koupil repasované, i když lepší by byly asi přestavěné na krystal. Ovšem to je zase jinší cenová ($100 navíc). |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Počítej tak osm litrů barvy . Záleží jak kvalitně je udělaný podklad , a taky kdo to bude stříkat .
|
|
|
|
|
colin napsal:Počítej tak osm litrů barvy . Záleží jak kvalitně je udělaný podklad , a taky kdo to bude stříkat . dofam ze osm litru naredene barvy!! :) jj cervena je heršvec ta moc nekreje!!
|
|
|
|
|
Samozřejmě naředěné a na kompletní kastly , mrkni na fotky co padne jenom na vnitřek.
|
|
|
|
|
Jakou barvu budeš dávat ? a kdy jdeš do laku :-) ?
|
|
|
|
|
Dotaz na XJohna , ! Kde jsi prosím Tě repasoval ty hodiny ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ta barva je dobrá Taková agresivní , líbí se mi
|
|
|
|
|
colin napsal:Dotaz na XJohna , ! Kde jsi prosím Tě repasoval ty hodiny ? Nerepasoval, koupil jsem repasované přes eBay, asi za $80. I když teoreticky možné je, že by nějaký hodinář svedl vyměnit ten mechanizmus za nějaký moderní na 12V (třebas použitý z jiného auta). xjohna zní divně, to už mi radši rovnou řikej honzo :)) (nebo u někoho je taky oblíbené náčelník :D) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak to je super ! Pokecáme :d/ Jinak v březnu vyrážím na první sraz ! Letos jsem stihl jenom Luštěnice .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK