Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Zde prosím pište, na jaké chyby na fóru jste narazili. Může se jednat o chyby v překladu, funkční chyby, vizuální chyby jak například rozpadlá tlačítka či tabulky, atd atd... Díky Upraveno uživatelem čtvrtek 10. prosince 2009 22:37:08(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Xjohny: uvazoval jsi o tom ze by jsi tady na foru zridil CHAT ???? nevim jak je to narocne ale nekdy by se to hodilo :))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Takovej add-on existuje, ale mně se to moc nelíbí. Na chat máte ICQ :-) Uvidíme |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
prosim te me nejde citovat !!!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
tafna napsal:prosim te me nejde citovat !!!!!! me jo :-D |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
he me uz taky :) asi byla chyba u ve me! Upraveno moderátorem úterý 15. prosince 2009 0:09:20(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
To je asi nějakej bug nový verze fóra. Snad se to příští verzí opraví, mně se to moc hledat nechce :D Upraveno uživatelem úterý 15. prosince 2009 0:11:03(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Asi je to tim, že sem chodim chvíli, ale mám problém najít nový příspěvky. Mám pocit, že to zobrazuje jinou ikonku jen u témat, kde jsem už byl. Navíc po kliknutí na přístup k novýmu příspěvku to skočí na poslední a musím hledat, co jsem tam četl naposled. Nešlo by to zařídit podobně jako na usmotors "první nepřečtený"? |
|
|
|
|
|
Tady to funguje stejně jako na každém jiném rozšířeném fóru (phpBB, vBulletin). USMotors fórum je dost specifické a vyrobené na koleně. Já použil už hotové řešení, vytvořil skin a počeštil.
Pokud se přihlásíš po delší době, tak tu bude hodně nepřečtených témat. Tento stav nejlépe řešit procházením jednotlivých sekcí a tam si vybrat nepřečtené téma které tě zajímá. Bohužel první příspěvek od doby, co jsi tu byl naposledy musíš najít sám (ale tak to funguje i na ostatních typech fór, krom USMotors :-) Pokud tě pak už další témata nezajímají, máš na hlavní stránce dole vpravo (pod posledním tématem) možnost kliknout na "Označit všechna fóra jako přečtená". |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Tak mi nějak víc vyhovuje to specifický forum, ale třeba si zvyknu...
Ale mam ještě jednu připomínku. Že pro zobrazení aktuálních údajů musím stisknout "obnovit", to je nějak pochopitelný. Ale co se mi nelíbí, že obnovím hlavní stránku, pak vlezu do sekce, kde jsou zvýrazněný některý témata, ale ne ty správný (stav předchozího zobrazení), takže okamžitě po načtení stránky musím dát "obnovit" a pak teprv hledat nepřečtený... nešlo by něco s tímhle? |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
na tuning-forum.org to maj reseny dobre, kliknes tam na neprecteny a vyjede ti vypis tech co si jeste necetl .... takze si je v klidu projdes... |
|
|
|
|
|
me by jeste zajimalo proc v kolnce "Uživatelé prohlížející si toto téma:" je treba Guest (5) a on je treba ve vice tematech najednou ?????
|
|
|
|
|
tafna napsal:me by jeste zajimalo proc v kolnce "Uživatelé prohlížející si toto téma:" je treba Guest (5) a on je treba ve vice tematech najednou ????? To většinou bývají roboti od vyhledávačů (google, seznam,....) a koukají se, co je zde zajímavého :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
v bazarovej sekci mohu pridavat, mazat, upravovat prispevky vsech, to bych asi nemel ne?:) |
|
|
|
|
|
Chtěl jsem to udělat tak, aby si každý mohl založit, editovat a zamknout svá vlastní bazarová témata. Ale bohužel to asi jinak, než povolit moderování všem členům fóra, nejde. Ještě to chvíli nechám a pak to asi zase zruším. Protože pak stačí aby se nějaký záškodník zaregistroval a promaže nám bazáč :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Ty teda jedeš Jénik . Vylepšuješ o 106. Moc pěkný :d/
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Ty teda jedeš Jénik . Vylepšuješ o 106. Moc pěkný :d/ Myslíš ty ikonky? Ještě to ale není ono, málo kontrastní, uděláno narychlo :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Objevil jsem takovou maličkost, když mám nějakou nepřečtenou poštu, tak to píše: Máš x přečtených zpráv. Asi tam má být nepřečtených.
|
|
|
|
|
Marvel napsal:Objevil jsem takovou maličkost, když mám nějakou nepřečtenou poštu, tak to píše: Máš x přečtených zpráv. Asi tam má být nepřečtených. a ted to schytas!!!!!
|
|
|
|
|
Ne, schytaj to všichni ostatní, kteří o tom věděli a ani nepípli Díky, opraveno. Změna se projeví až se fórum rozhodne, že se bude restartovat :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Ne, schytaj to všichni ostatní, kteří o tom věděli a ani nepípli Díky, opraveno. Změna se projeví až se fórum rozhodne, že se bude restartovat :-) Mě to hlásilo normálně. 1 nepřečtených zpráv a byla tam jedna. Takže u mě v pořádku
|
|
|
|
|
Jsou tam dva překlady, jeden pokud máš jednu zprávu a jinej pro 2 a více. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Mě to pod tímto: Unleashed Forum Aktuální čas: 15:11:27. Vaše poslední návštěva: 6. ledna 2010 11:40:30.
hlásilo: Máte 1 přečtenou zprávu.
více zpráv jsem tam neměl, ale u tý jedný me napsalo prečtenou.
edit: ono to hlásí i vedle odkazu na Poštu, ale tam to bylo OK
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Ja by som navrhoval aby v casti aktivna diskusia bolo viac prispevkov- minimalne 15. Forum je cim dalej aktivnejsie a ked par hodin niesom pri pc, kopu prispevkov mi ujde..
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Ja by som navrhoval aby v casti aktivna diskusia bolo viac prispevkov- minimalne 15. Forum je cim dalej aktivnejsie a ked par hodin niesom pri pc, kopu prispevkov mi ujde.. hmm to by mi take vyhovovalo!!!!
|
|
|
|
V tomto fóru můžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru můžete na témata odpovídat.
V tomto fóru můžete své zprávy mazat.
V tomto fóru můžete své zprávy editovat.
V tomto fóru můžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru můžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK