Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Můj další kamarád, tentokráté již né internetový, bude co nevidět řešit, na svém na evropské poměry gigantickém motoru, tedy pokud budeme srovnávat nejvýkonější motor Fábie 1,2 HTP a motor z Camara 5 litrů!, asi každému kdo je v problému zasvěcen, srdce zaplesá, ostřejší vačku a přetěsnění motůrku. PO výměně mu přibydou koníčci, což je potřeba:-) JInak si také dodělává interiér, ale to už bych nechal na něm, ať nám vše představí a fota ukáže:-) Upraveno moderátorem úterý 10. května 2011 14:01:16(UTC)
| Důvod úpravy: - |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ty abys neměl první slovo co [-o< |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
už mlčím:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Hle, co jsem si vybral na eBáji :) Replika originálu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
tafna napsal:hmmmm pekny!! kolik?? Tak jak vidíš na tý aukci, zatím $99 + pošta $60 |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
xjohny napsal: Tak jak vidíš na tý aukci, zatím $99 + pošta $60
jj odkazu jsem si nevsiml
|
|
|
|
|
tafna napsal: jj odkazu jsem si nevsiml Asi by měly být odkazy radši klasicky modře co :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Asi by měly být odkazy radši klasicky modře co :)
jde jen o zvik ale kdyby byl vyraznejsi tak by to na skodu nebylo
|
|
|
|
|
Cámo: Četl jsem, že se tyhle origo gumáci dost odírají od kamínků. Jak jsou na tom ty tvoje Bejlineťácký? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Cámo: Četl jsem, že se tyhle origo gumáci dost odírají od kamínků. Jak jsou na tom ty tvoje Bejlineťácký? čéčé, já se mrknu jak vypadají...mám je hozené v kufru:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá čéčé, já se mrknu jak vypadají...mám je hozené v kufru:-)
Tak co? Máš to kousek za barákem :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Tak co? Máš to kousek za barákem :)
já musím rýýýsovat:-) ale na procházku bych mohl:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Já ale stejně nevim... mám trošku z tý gumy obavy, možná bych radši kobercový typ... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Ludia, k čemu je tenhle bazmek na sedačce řidiče?? Jen tak volně se mi tam kinklá a je disfunkční (toto není dvojsmysl) :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Ludia, k čemu je tenhle bazmek na sedačce řidiče?? Jen tak volně se mi tam kinklá a je disfunkční (toto není dvojsmysl) :) Šteluješ si tím sklon opěrky Jéňo. Sice minimálně ale šteluješ :-) Upraveno uživatelem neděle 8. března 2009 21:04:14(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
No myslel jsem si, ale nepřišlo mi, že by se tím něco měnilo, možná bych si na to sedadlo měl zkusit sednout :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Nedá mi to a budu to muset prozradit už teď, dneska jsem tu řidičovu sedačku namontoval zpět. K mému překvapení funguje posunování naprosto perfektně!!! Předtím se to nehýbalo vůbec a byl jsem rád, že dosáhnu na pedály, to byla najednou parádička mít pokrčený nohy, hnedle jsem okusil, co je to opravdu sedět v Americe... kam se hrabe ohávie s těma stolicema |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 13 Bydliště:: Třebenice-LT
|
Hm, a vypada to pekne, tak uz jen par drobnosti: stropnice, dverni panely a komplet pristrojovku s tunelem... |
Yamaha FZ6 powered by ME |
|
|
|
|
Jamaha napsal:Hm, a vypada to pekne, tak uz jen par drobnosti: stropnice, dverni panely a komplet pristrojovku s tunelem... Taky si všimni, že je už staženej koberec drátem tam, co čouhaj ty držáky na konzoli ;) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jamaha napsal:Hm, a vypada to pekne, tak uz jen par drobnosti: stropnice, dverni panely a komplet pristrojovku s tunelem... klídek:-) to se časem vše dodělá, xjohny má motivaci a jde mu to, každopádně je ta kombinace Camel moc pěkná na oko... já se svým malým pojízdným ''bordelem'' budím až velkou pozornost:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Už se nám to pěkně kompletuje. Konzoli jsem ošetřil přípravkem na interiéry a koukám, jak se pěkně leskne od blesku :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Už se nám to pěkně kompletuje. Konzoli jsem ošetřil přípravkem na interiéry a koukám, jak se pěkně leskne od blesku :)
fešné:-) já bych ten tunel a palubku nechal v černé:-) Upraveno uživatelem sobota 14. března 2009 21:50:40(UTC)
| Důvod úpravy: - |
HD's coming |
|
|
|
|
Tož, jak již někteří ví, v sobotu jsem se chystal natočit na kameru první jarní start. Camaro se asi zastydělo, až si odpálilo zapalování.
Možná se to někomu bude hodit, tak sem sepíšu průběh detekce problému: 1) Přívod 12V na rozdělovač (tlustý růžový kabel) - OK 2) Kontrola zapalovací cívky - primární vinutí - cca 300 Ohm - OK - sekundární - cca 30 kOhm - OK 3) Problém tedy může být níže - zapalovací modul (ignition module) nebo cívka statoru (pick-up coil) - připojil jsem tedy žárovičku mezi výstup rozdělovače na otáčkoměr a kostru - pokud bude blikat, fungují ty věcičky dobře - žárovička neblikala, svítila trvale - FAIL
- objednal jsem oba dva kusy na RockAutu, modul se vymění snadno, horší to bude, pokud je v háji stator, to by se musel vytáhnou celej rozdělovač :( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dneska došly zmíněné 2 náhradní díly, nejprve jsem samozřejmě vyměnil to jednodušší, tedy zapalovací modul. Výsledek testu posuďte sami |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK