Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Jezisi jak si tohle nekdo muze dat na auto....ja vim ze to je dobove, ale stejne.... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Někomu se to líbí, někomu ne. Když je to auto leštěnka (a to ten trans-am bude), tak proč to nezkusit, jak to na něm vypadá. Sundat se to dá vždycky. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
sejki napsal:Jezisi jak si tohle nekdo muze dat na auto....ja vim ze to je dobove, ale stejne.... mně se to líbí. Tedy jak na čem. Na svym Camaru si to představit nedokážu, ale třeba to černé, jehož fotku nemůžu najít, na nějakém tom molu nebo kde to bylo, na něm to vypadalo úchvatně.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Pekny hnoj. Sejki si moja krvna skupina. Tak to by som si nedal ani keby mi mali za to nastiekat zadarmo auto!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Pekny hnoj. Sejki si moja krvna skupina. Tak to by som si nedal ani keby mi mali za to nastiekat zadarmo auto! taky bych si to tam nedal
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
tafna napsal:taky bych si to tam nedal Na černýho fajráka bych to klidně dal. Ale na nic ostatního asi ne.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Na černý to tak nebije do očí...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Protože to tomu černému naprosto sekne!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Když je to udělané dobře a nebije to do očí, tak to podle mě vypadá pěkně. Nevim, co proti tomu tak máte Samozřejmě, že si to často dávali na auto vidláci, ale tohle nevypadá zle, no ne? Upraveno uživatelem pátek 18. prosince 2009 22:40:19(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Nemusim mat vsetko. Pripada mi to, jak keby to zobral z mustanga
|
|
|
|
|
Jojo, to z něj zbylo, když ho žral :D Někdo nosí žraločí zub, někdo zbytky z Mustanga |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
je to jen otazka vkusu!!! ale kdyby v camarech jezdili houpackari tak by to tam urcite meli :)))
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
Nedokážu si to na svým představit ! K tomu černýmu ano , má to něco do sebe , ale musí to ladit ke všemu .
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Ja jsem dost tolerantni, ale tohle osobne take nemusim.
|
|
|
|
|
Obecně ale bývá Trans-Am víc oplastovaný auto jak Camaro, takže tam to vypadá docela jinak. Tohle mě jen zaujalo jako pěkné redneck řešení :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
xjohny napsal:Jojo, to z něj zbylo, když ho žral :D Někdo nosí žraločí zub, někdo zbytky z Mustanga Hmm...tak to bysme to tam meli mit vsichni ..... i kdyz ja bych to teda taky nemusel
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
tafna napsal:je to jen otazka vkusu!!! ale kdyby v camarech jezdili houpackari tak by to tam urcite meli :))) JJ...staci se podivat na mobile.de ..... tam jsou asi jenom houpackari ..... daj tohle, nejakou tu lebku, volant z retezu, trochu sametu nebo nejaky podobny hruzy a nejakou peknou barvu.....proste mnam
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
To byla prvni vec co letela do kontejneru
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
|
|
|
|
|
Myslím že identické je. S tím, že tohle někdo pošle přímo do ČR nepočítej. Je to asi dost velký nebo těžký nebo obojí. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Já teda uvažuju o černý barvě takže se mi to docela i líbí, ale zatim mám na řešení x jinech věcí :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Sentinel napsal:Já teda uvažuju o černý barvě takže se mi to docela i líbí, ale zatim mám na řešení x jinech věcí :) mel si pockat chlape, mel si pockat.... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Já toho nelituju i když jsem vzal šrot takhle to aspon poznám od šroubku
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
|
|
|
|
|
Na tmavších barvách se mi to prostě líbí :) máš to pěkný :) sníh tomu dodal šmrnc a ještě je vidět ven :)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK