Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Ten rozdělovač který jsem nakonec koupil, tak má v sobě vše. Takže ho vlastně vyměníš za stock kus. A když budeš mířit ještě výš, tak k němu můžeš tohle vše přikoupit :-) Upraveno moderátorem sobota 19. prosince 2009 12:17:11(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Abych to nemusel hledat jaky jsi nakonec koupil?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Rozdiel je v tom, ze systemy bez ignition box-u privadzaju na primarne vinutie cievky napatie 12V. A to je problem, lebo pri otackach nad 4500 cievkou nesihne pretiect dostatocny prud a energia iskry klesa. (fyzikalna vlastnost cievky, prud zaostava za napatim) Ignition box je konstruovany ako Capacitive discharge. To znamena ze nabije kondenzator na cca 500 V a potom ho pripoji na cievku. To hodi iskru ako hovado.. Lepsie modely su este k tomu multispark. To nahadze jednu iskru ale seriu iskier, pocas celeho horenia zmesy vo valci, aby lepsie prehorela. Ale to len do 3000 otacok. Potom uz dava jednu dlhu iskru. Upraveno moderátorem sobota 19. prosince 2009 23:41:50(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Rozdiel je v tom, ze systemy bez ignition box-u privadzaju na primarne vinutie cievky napatie 12V. A to je problem, lebo pri otackach nad 4500 cievkou nesihne pretiect dostatocny prud a energia iskry klesa. (fyzikalna vlastnost cievky, prud zaostava za napatim) Ignition box je konstruovany ako Capacitive discharge. To znamena ze nabije kondenzator na cca 500 V a potom ho pripoji na cievku. To hodi iskru ako hovado.. Lepsie modely su este k tomu multispark. To nahadze jednu iskru ale seriu iskier, pocas celeho horenia zmesy vo valci, aby lepsie prehorela. Ale to len do 3000 otacok. Potom uz dava jednu dlhu iskru. Pokud to bude zlobit, jakože si myslím že asi ne, protože ten motor nebude nic brutálního, tak se k tomu ten ignition box může dokoupit.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
|
|
|
|
|
|
No vidíš. A právě tohle bych já určitě nevzal. Nevím. Od té doby co měl Trans79 problém se summiťáckou vačkou, tak se téhle značce spíš vyhýbám. To už bych si raději připlatil a vzal něco pořádného od MSD.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Já mám summiťácký muflery, zněly prďácky, ale jeden se nafouknul :( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Další příklad proč se vyhýbám značce summit. Jsem zvědav jaký bude ten stabík Jénik.
|
|
|
|
|
Stabík bude přeci perfektní :) Mohla mi buchnout nespálená směs, když jsem ještě neměl seřízený karbec a motor před repasí.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
xjohny napsal:Stabík bude přeci perfektní :) Mohla mi buchnout nespálená směs, když jsem ještě neměl seřízený karbec a motor před repasí.. V takom pripade by ti nafuklo aj znackovy.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:V takom pripade by ti nafuklo aj znackovy. No však... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Stabík bude přeci perfektní :) Mohla mi buchnout nespálená směs, když jsem ještě neměl seřízený karbec a motor před repasí.. Víš co by to muselo být za drbu aby ti to ten lumič nafouklo tak jak ho máš? A do výfuku ti to snad nikdy nestřílelo. Tedy alespoň ses o tom nikdy nezmínil.
|
|
|
|
|
No myslim, že teď na jaře, jak jsem prve startoval a nefungoval mi zapalovací modul, tak to právě jednou buchlo. A konec debat mimo téma Upraveno uživatelem neděle 20. prosince 2009 19:11:06(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Napsal: Jí Víš co by to muselo být za drbu aby ti to ten lumič nafouklo tak jak ho máš? A do výfuku ti to snad nikdy nestřílelo. Tedy alespoň ses o tom nikdy nezmínil. Mas predstavu co spravi trocha benzinu v uzavretom priestore? Ja som rezal stary klasicky kanister na benzin.Benzin sme vyliali a nechali sme to asi 20 min. otvorene. To bola taka supa , ze od vtedy vsetko vyplachujem horucou vodou. A kanister stejne skoncil v srote lebo bol nafuknuty a asi s tretiny roztrhnuty.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
pokud to netoci jak svina tak ten igniton box je zbytecny, co je dulezite a bylo mi receny ze to musi mit podtlak... coz sem si driv myslel ze bez podtlaku jsou lepsi.... EDIT: jinak jedine MSD..... v usa to pouziva skoro kazdej takze nevymejslet co uz je vymysleny. |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
sejki napsal:pokud to netoci jak svina tak ten igniton box je zbytecny, co je dulezite a bylo mi receny ze to musi mit podtlak... coz sem si driv myslel ze bez podtlaku jsou lepsi....
EDIT: jinak jedine MSD..... v usa to pouziva skoro kazdej takze nevymejslet co uz je vymysleny. Tak ono to auto bude z 99% jezdit po běžných silnicích. Tak si myslím že ta regulace tam bude zapotřebí. A když si budu chtít zajezdit na oválu a pod., tak sundám podtlakovou hadičku a můžu drandit na bomby. To je tedy můj názor .
|
|
|
|
|
Pokial je to rozdelovac bez podtlakovej regulacie, tak aj ta odstrediva je inac kalibrovana...
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Pokial je to rozdelovac bez podtlakovej regulacie, tak aj ta odstrediva je inac kalibrovana... Tommcat1, ja som sa uz na to raz pytal. Chcel som poradit. Mam rozdelovac bez podtlaku. Potrebujem k tomu nieco dokupit?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Tommcat1, ja som sa uz na to raz pytal. Chcel som poradit. Mam rozdelovac bez podtlaku. Potrebujem k tomu nieco dokupit? No vetsinou kdyz mas bez podtlaku tak musis mit nejakej modul kde bud jsou prednastaveny uz hodnoty predstihu pri ruznejch otackach a nebo je musis prenastavit ty... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Tommcat1, ja som sa uz na to raz pytal. Chcel som poradit. Mam rozdelovac bez podtlaku. Potrebujem k tomu nieco dokupit? Keby si napisal, aky typ presne mas... Alebo aspon foto. K niektorim sa to da dokupit.
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Keby si napisal, aky typ presne mas... Alebo aspon foto. K niektorim sa to da dokupit. OK zajtra to odfotim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK