Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Malé vánoční přání od admina :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Psal jsem to k sobě, ale rád bych aby jste přání dostali určitě všichni, tak vše NEJ!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
i ja vam vsem preji krasne svatky a do noveho roku hodne stesti a hlavne zdravi!!!!! PS: bezim na pivo tak me drzte palce at si neuriznu prsty az budu rano zasazovat stromecek do stojanku :)))))
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Taky všem přeju krásný vánoce a ať se každýmu ten příští rok vyvede :d/
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Tak se také přidam a přeju majitelům Camar i dalších US kár a všem ostatním diskutujícím příjemné svátky a hodně zdraví do budoucna.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Já jsem nic neodpaloval a ani jsem se žádné hromadné monstr ožírací akce nezůčastňoval. Sice televize ukazuje hlavně ty nejhorší případy, ale i tak nechápu lidi, co si jdou na půlnoc na Václavák ožrat hubu a vystřelit oko. Tomu teda nefandim |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
no ja jsem taky nic neodpaloval!! ale od tricateho do dnesniho rana jsem nevystrizlivel budu si muset najit jine kamarady!! ty stavajici me furt tahaj do hospody! :( Nasli jste pod stromeckem neco na sve plechove milacky??????
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
tafna napsal:Nasli jste pod stromeckem neco na sve plechove milacky?????? Jasně ;) .... leštící pastu na kola a šroubovák, ještě by to chtělo někoho, kdo tu pastu na moje olezlý kolečka použije :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Přeji Všem úspěšný START do roku 2010 a problémy a špatné věci ať se Vám vyhýbají velikým obloukem!!! Já osobně věřím,že tenhle rok bude určitě úspěšnější a lepší než ten minulý. Je to sudý a kulatý!!![-o< http://pl.tinypic.com/r/28s7y2s/6Upraveno uživatelem neděle 3. ledna 2010 20:25:37(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
wolfow napsal:Přeji Všem úspěšný START do roku 2010 a problémy a špatné věci ať se Vám vyhýbají velikým obloukem!!! Já osobně věřím,že tenhle rok bude určitě úspěšnější a lepší než ten minulý. Je to sudý a kulatý!!![-o< http://pl.tinypic.com/r/28s7y2s/6 pěknej pásek, jde k tý čepici :) (taky mam doma takovej, akorát maskáče jsou ruská flora a nášivka ruských raketových sil:)) Jinak sice s křížkem po funuse, ale doufám, že všichni od Ježucha dostali co chtěli a...no prostě hlavně hodně ponožek! Upraveno moderátorem středa 6. ledna 2010 11:53:11(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
ponožek není nikdy dost !!! :)))))
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
Okolojedouci napsal:pěknej pásek, jde k tý čepici :) (taky mam doma takovej, akorát maskáče jsou ruská flora a nášivka ruských raketových sil:))
Jinak sice s křížkem po funuse, ale doufám, že všichni od Ježucha dostali co chtěli a...no prostě hlavně hodně ponožek! já opožděně taky všem vše nej do nového roku. Podle těch numerologickejch šarlatánů by měl bžt 2010 velice úspěšný - tak at se to vyplní všem.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Šťastné a veselé Vánoce všem! :d/
|
1 uživatel blahořečil Marvel za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Já bych taky od srdce rád popřál všem členům!
I když vím, že pro některé zdejší můžou být letošní vánoce jedny z nejsmutnějších, přesto jim přeju, aby všechna bolest přebolela a pokusili se se zvedlou hlavou čelit vstříc šťastným zítřkům... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Je cas zabalit stromcek,ozdobit kapra,upect darceky a zabit vianocku. Alebo tak nejak...Prajem vam chalani Vesele Vianoce.
|
1 uživatel blahořečil Adam66 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Tak Camarádi a Fajrmarádi. Tímto Vám přeji šťastné a veselé Vánoce, užijte ježicha a na ten Nový rok, ať se Vám daří! A Vašim miláčkům, tím myslím ty plechové :-), přeji ať jim to dobře baští, ať jim pneumatiky na zadních kolem mizí a ať Vás jejich bublání rozradostňuje po celý rok! |
HD's coming |
1 uživatel blahořečil Cámo za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Všem tady na fóru přeju krásné a pohodové vánoce a do nového roku vše nejlepší a spoustu radosti s našimi plechovými miláčky. doufám že příští rok se někde na srazech ve zdraví potkáme.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Krásné a pohodové svátky všem, v roce 2011 hlavně štěstí, lásku a zdraví všem. Jo a taky ať nám to pěkně vrčí...
Petr
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Připojuju se a přeju všem krásny Vánoce v klidu a pohodě a nějaký užitečný dárky(ne viz.ponožky :)
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Metály: Registrován: 11.11.2010(UTC) Zpráv: 54 Bydliště: Most
|
hezky svatky a hodně darečku ,at někomu dáte :-))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
tak ja se taky pridam vsechno nejlepsi hodne stesti zdravy a lasky, a krasne proziti vanocnich svatku preje: natvrdlej marek parek |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 15.03.2010(UTC) Zpráv: 31
|
Všem přeji přežití ve zdraví vánoční šílenství a co nejlepší vstup do Nového roku 2011. A v tom Novém roce mnoho ujetých mil za setkáními s kamarády páč určitě Ježuch naježil poukázku na pravidelné zastavení cisterny u garáže. Ostatní už si dopište každý sám................
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
Nazdar vsichni. Mejte se jak chcete :d/
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK