Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Houmy napsal:Jo také přemýšlím o vyčištění interiérových plastů a nevím zatim jak na to.Přemýšlím,že to nechám nově všechno stříknout. Hlavně mám ještě problémek co dát pod koberec.Nevíte co by bylo nejlepší???? pod koberec budu davat Dynamat jako Xjohny a chip foos :)))))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Ja to tiez budem davat ale ked ma to bude srat dam tam DYNAMIT !
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 30.10.2009(UTC) Zpráv: 37 Bydliště: Kladno
|
A kolik pak se pohybuje cena toho dynamitu???
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 30.10.2009(UTC) Zpráv: 37 Bydliště: Kladno
|
Doufám,že to nebude výbušná cena :-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Celé balení - 9 plátů 81x46cm od 4.500,-.
Mám doma ještě krabici s jedním plátem co mi zbyl :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
A kde se to teda dá sehnat??? To se nějak ještě i lepí a nebo jen položí???
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Houmy napsal:A kde se to teda dá sehnat??? To se nějak ještě i lepí a nebo jen položí???
je to na lepeni, bud to ma svoji lepici folii a nebo pouzivas lepidlo, je nekolik druhu dynamatu a sezenes to tady http://www.dynamat.cz/ |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
xjohny napsal:Celé balení - 9 plátů 81x46cm od 4.500,-.
Mám doma ještě krabici s jedním plátem co mi zbyl :-) jakej tip dynamat si pouzil??
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Ja sem sehanal neco podobeho dynamatu od znameho zadarmo. Je to od ceske firmy, ktera dela odhlucnovaci panely pro BMW a jine luxusnejsi znacky. Mam to v metrazi. Bud je to samolepici plst nebo je to s hlinikovou folii.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Použil jsem Xtreme. Ovšem výsledek je takový nijaký. Asi to bude chtít ještě utěsnit všude kolem :-) Tady ho mají třeba celkem "zalevno": http://www.prohifi.cz/tl...rial/dynamat-xtreme-megaJinak, když nevím kde, tak jdu na zboží.cz ;-) Pak se samozřejmě vyrábí i jiné alternativy, jak píše Honza. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jééé,super ,díky moc za radu. Hned si jdu překontrolovat své bankovní konto a půjdu do toho. Chci mít toho Mazla nejvymazlenějšího. :d/ Dávám mu do vnitřku totiž nyní kůži a nový kobereček. A propo nemáte a nebo nevíte kde by se mohli válet nevyužité kličky na stahování oken???
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Použil jsem Xtreme. Ovšem výsledek je takový nijaký. Asi to bude chtít ještě utěsnit všude kolem :-) ty jsi to dal jen na podlahu???
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Johny co myslis tym " Ovšem výsledek je takový nijaký." Neni si s tym spokojny?
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Kdyby ses podíval do toho článku, co jsem odkazoval, tak tam uvidíš fotky. ;-) vsak neboj koukal jsem! :) mozna jsem necetl tak se ptam. co dvere a strop???? myslim ze to je taky potreba.
|
|
|
|
|
Jenom to co je na fotkách. Dveře a strop ne, aspoň zatím ne. Ona jenom tahle sranda stála 9 tisíc :-)
Čekal jsem, že to trošku utlumí hluk z vozovky a výfuky, ale žádný zázrak se nedostavil. Možná je to o chlup tišší než když tam není nic, ale fakt těžko soudit. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jenom to co je na fotkách. Dveře a strop ne, aspoň zatím ne. Ona jenom tahle sranda stála 9 tisíc :-)
Čekal jsem, že to trošku utlumí hluk z vozovky a výfuky, ale žádný zázrak se nedostavil. Možná je to o chlup tišší než když tam není nic, ale fakt těžko soudit. a dat to ve dvouch vrstvach je docela balik penez!!!
|
|
|
|
|
To se nedává ve dvou vrstvách... na tohle se pak dá nalepit jiný typ Dynamatu (třeba takový černý bez alu). Ovšem musíš taky počítat, že ti to v takovém případě sežere minimálně půl centimetru tloušťky, takže tam pak můžou jít hůř napasovat plasty, sedadla, koberec, atd.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK