Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
https://pontiworld.com.a...gmsp/index.php?cPath=160Echo od otce. Camara, Firebirdy a nějaká další veteš k tomu. Co je "legrační", je to obchod v Austrálii, takže ceny v australských dolarech. Poštovné prý velice rozumné (možnost poslat i kurýrní službou, ne jen poštou). Také mě baví, že posílají díly i do Ameriky:) Údajně též vstřícný přístup a ochota. A v neposlední řadě, důležité info - poštovné počítají na váhu, nikoliv dle rozměrů...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Nasel jsem tam par drobnych dilu ktere nemuzu nikde jinde sehnat. Je tento dodavatel nekym vyzkouseny?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
Cestovatel napsal:Nasel jsem tam par drobnych dilu ktere nemuzu nikde jinde sehnat. Je tento dodavatel nekym vyzkouseny? otcem. Už tam teď kupoval podruhé a nemohl si je vynachválit. Pokud by ses chtěl zeptat na něco konkrétního, dej vědět, stejně mu chci dnes volat.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Tak jsem to nakonec vzdal pri porovnani s US cenemi jsou tady u mnou vybranych dilu ceny jednou takove.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Tak jsem to nakonec vzdal pri porovnani s US cenemi jsou tady u mnou vybranych dilu ceny jednou takove. jen pripomenu, ze tady jsou australske dolary a taky je dulezite mrknout na kolik by te vyslo postovne.
|
|
|
|
|
V kurzu jak jsem koukal je rozdil 1 Kc USD je drazsi. Pri mem mnozstvi dilu dopravu z US resim kontejnerem. Prvni odplouva zitra. Az priplave tak popisu co jsem vymyslel jak to funguje a co to stoji pokud se nakupuje ve velkem. :) Upraveno uživatelem pátek 15. ledna 2010 21:32:05(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:V kurzu jak jsem koukal je rozdil 1 Kc USD je drazsi. Pri mem mnozstvi dilu dopravu z US resim kontejnerem. Prvni odplouva zitra. Az priplave tak popisu co jsem vymyslel jak to funguje a co to stoji pokud se nakupuje ve velkem. :) koukám, rozdíl dolaru australskeho oproti US je minimalni. Nevim proc jsem mel za to, ze je vetsi. No co uz. Jsem zvedav, cos to vymyslel:)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
Okolojedouci napsal:koukám, rozdíl dolaru australskeho oproti US je minimalni. Nevim proc jsem mel za to, ze je vetsi. No co uz. Jsem zvedav, cos to vymyslel:) ted už se to srovnalo, ale je to tím, že ten US dollar poslední roky jen padá :)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK