Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Mě spíš zajímá jak to zajistit, u koho...
Cena sice nemusí být malá, ale když bude 10 účastníků, tak bude rázem 10x nižší ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal:Mě spíš zajímá jak to zajistit, u koho...
Cena sice nemusí být malá, ale když bude 10 účastníků, tak bude rázem 10x nižší ;-) se podivej do katastru nemovitosti.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Cena sice nemusí být malá, ale když bude 10 účastníků, tak bude rázem 10x nižší ;-) Nemám potuchy. Zkusit osovilt městský ouřad či starostu Pacova?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Cena sice nemusí být malá, ale když bude 10 účastníků, tak bude rázem 10x nižší ;-) jak navrhoval tafna, mrknul jsem se do katastru a je to na Technický a zkušební ústav stavební Praha. Napíšu jim emaila a uvidíme.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Okolojedouci napsal:jak navrhoval tafna, mrknul jsem se do katastru a je to na Technický a zkušební ústav stavební Praha. Napíšu jim emaila a uvidíme. Ok, díky :-) Zkus kdyžtak nejprve formulovat, že bychom tam rádi provedli menší soukromou (nekomerční) akci (řekněme testování automobilů). Pár hodin sobota nebo neděle, termín červenec-srpenec. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Komu jsi vůbec napsal, mají na stránkách emaily na celou fabriku snad i s uklízečkama :D Jinak, jejich barák máš přímo pod nosem :-) http://www.tzus.cz/content/kde-nas-najdete-0100" Autem: Objekt TZUS Praha, s.p. se nachází v těsném sousedství hobby marketu OBI Prosek, před areálem parkoviště" |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Vycucnul jsem víkendové termíny červen-srpen, myslím, že nám opět bude stačit sobota-neděle. Nebo snad má někdo chuť se rozjet už od pátku večer? Do termínu se zanesou jiné srazy s účastí amerik, tak se to snad časem lépe vyrýsuje.
Jestli už někdo máte jasnej plán, kdy se to nehodí, tak řekněte.
1) 5-6.6. (Chrom&Plameny Lucky Cruisers Weekend) 2) 12-13.6 3) 19-20.6. (3. Hradecká V8 osmička) 4) 26-27.6. 5) 3-4.7. 6) 10-11.7. 7) 17-18.7. 8) 24-25.7. 9) 31.7.-1.8. 10) 7-8.8. 11) 14-15.8. 12) 21-22.8. 13) 28-29.8. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
dejte my prosim sanci a udelejte to ten posledni termin ![-o< [-o< Upraveno moderátorem neděle 17. ledna 2010 11:59:32(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
me se nehodi zadnej vikend, to bude asi tim ze nemam camaro :-D Upraveno moderátorem neděle 17. ledna 2010 11:59:23(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Už mám vybraný hudební podkres pro letošní video ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
sejki napsal:me se nehodi zadnej vikend, to bude asi tim ze nemam camaro :-D ani ja nemam camaro.Zatial.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Adam66 napsal:ani ja nemam camaro.Zatial. ty ho mas, ja ho mel a mit uz nebudu |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:Komu jsi vůbec napsal, mají na stránkách emaily na celou fabriku snad i s uklízečkama :D Jinak, jejich barák máš přímo pod nosem :-) http://www.tzus.cz/content/kde-nas-najdete-0100" Autem: Objekt TZUS Praha, s.p. se nachází v těsném sousedství hobby marketu OBI Prosek, před areálem parkoviště" nevím proč jsem si to spletl s tím elektro ústavem či co to je v Tróji. Tohle mám opravdu hned vedle. Ale i tak je lepší jim napsat. Nevím přesně už co to bylo za email, ale byl to ten nejobecnejší,co jsem našel (uklízečka?:) . Zatím bez odpovědi, tak to pak může zkusit někdo další, ideální by byl někdo s titulem, už máme zkušenost, že i takováhle zdánlivá kravina funguje (aneb povolení k využití pozemku od lesů ČR, kdy se kamarádovi nejdřív vysmáli a pak když napsal email další člobrda, v podstatě stejné znění, jen se podepsal Ing., tak ejhle, najednou to šlo).
|
|
|
|
|
Aha, takže to bude zase na mě :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
tafna napsal:dejte my prosim sanci a udelejte to ten posledni termin ![-o< [-o< Poslední termín určitě ne! Poslední víkend prázdnin bývá strašně moc akcí a nemusej být jen o autech... myslím, že obvykle se rozhoduju tak mezi 3ma. Jinak pokud to jen trochu půjde, na tuhle událost bych rád dorazil. |
|
|
|
|
|
Pavle, kdyby se ti během příštího týdne neozvali, tak dej vědět a taky řekni na koho jsi to posílal. Je pravda, že když se podepíšu s titulem, tak bych pro ty joudy mohl vypadat solidnějš než když jim napíše nějakej Venca z JZD (samozřejmě tím nemyslím tebe ) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal:Pavle, kdyby se ti během příštího týdne neozvali, tak dej vědět a taky řekni na koho jsi to posílal. Je pravda, že když se podepíšu s titulem, tak bych pro ty joudy mohl vypadat solidnějš než když jim napíše nějakej Venca z JZD (samozřejmě tím nemyslím tebe ) Já jim to napíšu, ale s titulem student VŠ budoucí Ing. :-):d/ |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
xjohny napsal:Vycucnul jsem víkendové termíny červen-srpen, myslím, že nám opět bude stačit sobota-neděle. Nebo snad má někdo chuť se rozjet už od pátku večer? Do termínu se zanesou jiné srazy s účastí amerik, tak se to snad časem lépe vyrýsuje.
Jestli už někdo máte jasnej plán, kdy se to nehodí, tak řekněte.
1) 5-6.6. (Chrom&Plameny Lucky Cruisers Weekend) 2) 12-13.6 3) 19-20.6. (3. Hradecká V8 osmička) 4) 26-27.6. 5) 3-4.7. 6) 10-11.7. 7) 17-18.7. 8) 24-25.7. 9) 31.7.-1.8. 10) 7-8.8. 11) 14-15.8. 12) 21-22.8. 13) 28-29.8. já se přizpůsobím. bylo by ale dobrý, kdyby se to nějak rozseklo do konce března - páč to mám nahlásit dovolený - tak abych si to nepřekryl nějakou dovčou. jinak už se megatěším a hlavně hodlám udělat nějaký pěkný video - tentokráte vymazlený - třeba napsat nějakej pidi scénář
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
jen pro osvěžení a ty z Vás, kteří třeba ještě neviděli
|
|
|
|
|
Pracuješ na směny? :-) Je to víkendová akce... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Pracuješ na směny? :-) Je to víkendová akce... ne :) ale o prázdninách plánuju nějakej ten týden dovolený, tak bych si to nerad zabookoval na stejnej termín. Budou zase trička? to moje slouží věrně a nápis stále drží - ale ta velká plocha na zádech se lepí na židli (opěrátko)
|
|
|
|
|
Já vim, té nepříjemné lepivé plochy jsem si vědom... otázkou jak to jinak vyřešit, leda udělat vektorový návrh a nechat vyřezat. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Já vim, té nepříjemné lepivé plochy jsem si vědom... otázkou jak to jinak vyřešit, leda udělat vektorový návrh a nechat vyřezat. řešení: dát to dopředu :)))))))))))))))
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Já vim, té nepříjemné lepivé plochy jsem si vědom... otázkou jak to jinak vyřešit, leda udělat vektorový návrh a nechat vyřezat. a nebo trycka s limeckem a nechat vysit! :))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Mohu nabidnout alternativu. Byvale vojenske letiste v Tlustici. Je to na pul cesty mezi Prahou a Plzni cca. 3 km od sjezdu Zebrak. Podle pozadavku na komfort ubytovani bych v okoli neco zajistil.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK