Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Napsal: Jí No... ten volant je ale tragickej. Taky mohl zvolit něco co se tam hodí a ne tuhle pěst na koko. Volant by mě netrápil, to je výměna na chvilku. Kapota mi příjde hodně vyskoká, hold kompresor... ale doufám, že ho tady potkám, když jsme ve stejným městě ;) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Jeste jedno , az to tak nezni toto Camaro to umi pod 13s
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
fik napsal:Jeste jedno , az to tak nezni toto Camaro to umi pod 13s Na 350ku to jede soilidně...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Má ten scoop dost vysoko, takže tam má buď pořádnej air-gap sání, kompresůrek nebo jinou mrštnou potvoru. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Má ten scoop dost vysoko, takže tam má buď pořádnej air-gap sání, kompresůrek nebo jinou mrštnou potvoru. Je v tom prý nakompresorovaná 350 cca 420 koní. (USMOTORS)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
|
|
|
|
|
|
A koukám zase obyčejná tuctovka. Vykuchaná klima.... Už se mi to nelíbí :-( To je přesně to co nechci... Chci na tom camaru zachovat veškěré funkce, takže funkční klima i tempomat tam chci časem navrátit.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
Jojo souhlasim tempomat jsem take zachoval, ikdyz funguje legracne ,, klima nemam :o)))
|
|
|
|
|
Nojo, tak ono se to tam třebas moc dobře pospolu nevešlo... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Pokud v tom má nakompresorovanou 350 cui 420 koní, tak by mě zajímalo jak by vedle ní uspěla jedna hotová 383 ala Baronet ;-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Pokud v tom má nakompresorovanou 350 cui 420 koní, tak by mě zajímalo jak by vedle ní uspěla jedna hotová 383 ala Baronet ;-)
jak rikam jezdi pod 13s !!!!! zatim nejrychlejsi camaro siroko daleko ! :o))))
|
|
|
|
|
Také mám jisté pochybnosti o úspěchu... kompresor je kompresor :-)
fiku: Když přestaneš odmazávat z příspěvků, které cituješ to poslední slovo , tak se budou zobrazovat citace korektně ;-) Upraveno uživatelem středa 20. ledna 2010 18:05:46(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Pokud v tom má nakompresorovanou 350 cui 420 koní, tak by mě zajímalo jak by vedle ní uspěla jedna hotová 383 ala Baronet ;-) On ten kompresor má možná víc kvůli průběhu než kvůli špičkovýmu výkonu. Nebo by pak už nemohl použít nitro, nevím. Jinak by to muselo mít výkon větší, ne? Těch 400 by mělo jít bez kompresoru. Mě se to auto líbilo i tak |
|
|
|
|
|
fik napsal:Napsal: Jí Pokud v tom má nakompresorovanou 350 cui 420 koní, tak by mě zajímalo jak by vedle ní uspěla jedna hotová 383 ala Baronet ;-)
jak rikam jezdi pod 13s !!!!! zatim nejrychlejsi camaro siroko daleko ! :o))))
Co se týče mě, tak já se chci vydat touto cestou... 1971 Baldwin Motion Phase III 454 s manuální 4q převodovkou. Takhle kráska měla od výrobce garantovaných 11s na sprintu. Pokud se vám to nepovedlo, tak z Baldwin Motion poslali testovacího jezdce. A když se to nepovedlo ani jemu, tak vám buď dali jiný vůz a nebo vrátili hotovost. Motor je LS6 454 a mnohými úpravami (sání Edelbrock Tarantula, karburátor Holley 850, vysoce průtokové palivové čerpadlo, zapalování, setrvačník, spojka, vačka, vzpěry, kapota ve stylu L88 a další). Už v základu měl LS6 450 koní, takže teď se mohl směle přehoupnou přes 500. Nic okatého, žádný kompresor, jen hrubá síla a tvrdá spojka. No... Baronet to se mnou nebude mít lehké... [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Stejné Camaro má i Petr Jarolím, kterého jsem na toto fórum pozval, ale ještě se neměl k tomu se zaregistrovat. |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá Stejné Camaro má i Petr Jarolím, kterého jsem na toto fórum pozval, ale ještě se neměl k tomu se zaregistrovat. Já vím... Má to Pontiac motor a hrozně ošklivý kola. Ale práce na tom autě odvedl teda nezkutečnou!!!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
Napsal: Jí Já vím... Má to Pontiac motor a hrozně ošklivý kola. Ale práce na tom autě odvedl teda nezkutečnou!!! Kola má už Cragary, jako ty tvoje ;-) jinak to auto dělal nějakých 10,11 let, ale má to vyšperkované to je pravda |
HD's coming |
|
|
|
|
Nejsou to přesně jako má Jířa, možná to vypadá i jako American Racing Wheels Torq-Thrust (nebo jak se tomu nadává): |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Nejsou to přesně jako má Jířa, možná to vypadá i jako American Racing Wheels Torq-Thrust (nebo jak se tomu nadává): Nene... Tohle jsou právě ještě ty ošklivé :-)
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Nejsou to přesně jako má Jířa, možná to vypadá i jako American Racing Wheels Torq-Thrust (nebo jak se tomu nadává): Však koupil teď nová,ty co má Jířa, a ty stará ošklivá prodával na webu chrom a plameny |
HD's coming |
|
|
|
|
Ty ošklivé ale třeba nereznou, co Jiřik? ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ty ošklivé ale třeba nereznou, co Jiřik? ;-) Jířovi reznou mu Kragáry? |
HD's coming |
|
|
|
|
xjohny napsal:Ty ošklivé ale třeba nereznou, co Jiřik? ;-) Od té doby co stojí Camaro v garáži, však taky nereznou
|
|
|
|
|
Napsal: Cá Jířovi reznou mu Kragáry? Tu a tam se objeví povrchová mrška... když to stálo jen pod přístřeškem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK