Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tu a tam se objeví povrchová mrška... když to stálo jen pod přístřeškem.
A byl doby kdy chudinka Camaro muselo stát i vedle přístřešku
|
|
|
|
|
Úplně z brusu...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Zdar Camarádi! Zapoměl jsem se zmínit,že minulý pátek jsem slavnostně převezl Trans-Ama do lakovny!!! Kdo chce vidět poslední záchvěv "zlatohlávka" tak tady: http://i48.tinypic.com/n38cnp.jpgUpraveno uživatelem čtvrtek 21. ledna 2010 21:06:25(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
wolfow napsal:Zdar Camarádi! Zapoměl jsem se zmínit,že minulý pátek jsem slavnostně převezl Trans-Ama do lakovny!!! Kdo chce vidět poslední záchvěv "zlatohlávka" tak tady:http://i48.tinypic.com/n38cnp.jpg takhle se auta nevozej motorem vzdy dopredu !!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Chlapi-trénujeme na jaro,ok? A žádný flákání!!!!
|
|
|
|
|
tafna napsal:takhle se auta nevozej motorem vzdy dopredu !!!! Nějakej chytrej!!! Tak si zkus v tom sněhu se s tím otáčet a manévrovat a ještě najíždět na káru!!!! Jsem byl rád,že jsem s károu zacouval před garáž tak šikovně,že jsem se těma Cobrama skoro ani nedoktnul sněhu!!! Vždyt s tím mám problémy i přes sezonu jen na trávě!!! To máš tak malý výkon,nebo co? Musíš přeci vědět že v tomhle počasí je to úplně OUT!!! Couval jsem suchou gumou rovnou na podval!!! AHA!!! No,pak s tím taky musíš umět jet... Což umím...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
wolfow napsal:Nějakej chytrej!!! Tak si zkus v tom sněhu se s tím otáčet a manévrovat a ještě najíždět na káru!!!! Jsem byl rád,že jsem s károu zacouval před garáž tak šikovně,že jsem se těma Cobrama skoro ani nedoktnul sněhu!!! Vždyt s tím mám problémy i přes sezonu jen na trávě!!! To máš tak malý výkon,nebo co? Musíš přeci vědět že v tomhle počasí je to úplně OUT!!! Couval jsem suchou gumou rovnou na podval!!! AHA!!! No,pak s tím taky musíš umět jet... Což umím... stačilo napsat "jinak to nešlo" Upraveno uživatelem čtvrtek 21. ledna 2010 21:38:25(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
tafna napsal:stačilo napsat "jinak to nešlo" Jasná! Jsem se nějak rozlítil... Když mi to dalo tolik práce tam nacouvat aby všechno klaplo!!!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Jasná! Jsem se nějak rozlítil... Když mi to dalo tolik práce tam nacouvat aby všechno klaplo!!! Ty vado... Tak jen aby to vše dobře dopadlo Michale. Vše prosim tě pečlivě nafoť a zaznamenej finanční položky. Ať vím co mě čeká. Nemám pořádně potuchu co za to.
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Jasná! Jsem se nějak rozlítil... Když mi to dalo tolik práce tam nacouvat aby všechno klaplo!!! asi mam nejaky zvlastni dar vytacet lidi Jiřo: nechci predbihat ale u nas si kazda slusnejsi lakovna za dil (dvere, blatnik atd..) rekne cca tri tisice
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Uz ma ani nelaka kompresor.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
A tu je nieco mimo nas,ale ma to motor? Ma.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Napsal: Jí Co se týče mě, tak já se chci vydat touto cestou... 1971 Baldwin Motion Phase III 454 s manuální 4q převodovkou. Takhle kráska měla od výrobce garantovaných 11s na sprintu. Pokud se vám to nepovedlo, tak z Baldwin Motion poslali testovacího jezdce. A když se to nepovedlo ani jemu, tak vám buď dali jiný vůz a nebo vrátili hotovost. Motor je LS6 454 a mnohými úpravami (sání Edelbrock Tarantula, karburátor Holley 850, vysoce průtokové palivové čerpadlo, zapalování, setrvačník, spojka, vačka, vzpěry, kapota ve stylu L88 a další). Už v základu měl LS6 450 koní, takže teď se mohl směle přehoupnou přes 500. Nic okatého, žádný kompresor, jen hrubá síla a tvrdá spojka. No... Baronet to se mnou nebude mít lehké... [-o<
Manuál dáme ale těžko ti s toho vyrobím 454 |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:Manuál dáme ale těžko ti s toho vyrobím 454 Ke řtyřem stum koní 383 cui. bohatě postačí ;-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Ty vado... Tak jen aby to vše dobře dopadlo Michale. Vše prosim tě pečlivě nafoť a zaznamenej finanční položky. Ať vím co mě čeká. Nemám pořádně potuchu co za to. Hoj! No,vzhledem k tomu,že se bude většina plochy brousit až na kov(pískování jsme zavrhli),tak to bude asi kolem 60ti tisíc,předběžně...Vyndají mi i motor s převodovkou,nalepí samolepky a přelakují je clarlakem... No,uvidíme... Samozřejmě fotodokumentace je zajištěna. Až mi přijde první várka,hned to sem dám.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
|
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:To uz jsem tu psal - Ono je to asi taky nejdostupnější finanční řešení - vzít něco ošklivého a pomaloučku to od gruntu postavit... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
|
|
|
|
|
Na uklidnění :)))
Teda to černý trojkový se pěkně srolovalo... a to druhý, červený, to je snad dokonce to současný ne? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Na uklidnění :)))
Teda to černý trojkový se pěkně srolovalo... a to druhý, červený, to je snad dokonce to současný ne? ono z toho těžko něco poznat:) Ale jo, vypadá to na nový.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK