Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Prosím o radu, jaké svíčky do 5litru LG4. Jsou tam nějáké AC Delco, zapalujou, ale jsou zrezlé. Svíčky asi lepší koupit nějaké dostupné v ČR... A s nima bych vyměnil i kabely, ale jsou na výběr od 10 do 150 USD. Můžou se vůbec nějak znatelně lišit?
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Jirka_z28 napsal:Prosím o radu, jaké svíčky do 5litru LG4. Jsou tam nějáké AC Delco, zapalujou, ale jsou zrezlé. Svíčky asi lepší koupit nějaké dostupné v ČR... A s nima bych vyměnil i kabely, ale jsou na výběr od 10 do 150 USD. Můžou se vůbec nějak znatelně lišit?
Nevím jak to mají trojky. Ale u dvojek je probém s teplotou. Fajfky jsou hned u hrdel výfukových svodů. Takže se to taví. Kabely bych hledal spíš přímo na Camaro. Jistota je jistota. Tady mi nabízeli jen s hliníkovou fajfkou. Jinak se vše tavlilo.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Ja mam na Cobre aj Camare tie Summitacke a uz asi 4 roky bez problemov...
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Ja mam na Cobre aj Camare tie Summitacke a uz asi 4 roky bez problemov...
Ty modré?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Ty mám taky a též v pohodě.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
na kabelech nesetrit svicky taky kvalitni.... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Napsal: Jí Ty mám taky a též v pohodě. Jířo! už vím proč jsi měl potečený blok motoru!.............dyť tam nemáš našroubována ventilová víka!:-))))) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
sejki napsal:na kabelech nesetrit svicky taky kvalitni.... Přesně na to se ptám... v čem můžou bejt některý horší a jak poznat kvalitní. Pokud je popis, všude je "performance, silicone boots protect against high exhaust temperatures...". Asi by nebylo od věci koupit svíčky i dráty od jedné firmy. Ale někdo tvrdil, že jen 1 typ svíček je ten nejlepší, tak nevim. Značky, co mi něco říkaj a jsou v nabídce: Bosch, Denso, Acdelco. |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Accel je taky dobrá značka... Kup nějakou zlatou střední cestu, ani levný ani nesmyslně drahý. Svíčky se dají koupit i tady, teoreticky tam máš ty samý, jako nedávno Jířa objednal od Cáma, nějaký NGK to byly. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
Jestli chceš od jedné firmy,ber svíce a kabely Accel, jestli chceš párovat tak NGK svíce a kabely Accel, tak jsem to měl já na Cámu a spokojenost |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Jirka_z28 napsal:Přesně na to se ptám... v čem můžou bejt některý horší a jak poznat kvalitní. Pokud je popis, všude je "performance, silicone boots protect against high exhaust temperatures...". Asi by nebylo od věci koupit svíčky i dráty od jedné firmy. Ale někdo tvrdil, že jen 1 typ svíček je ten nejlepší, tak nevim. Značky, co mi něco říkaj a jsou v nabídce: Bosch, Denso, Acdelco. Tak co si budem povidat svicky znacky "Beru" je jako mercedes mezi autama, pak je "Bosch" a "NGK" nic jineho bych nekupoval....Kabely netusim jaky jsou znacky, ale hlavne ne starline :-D |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Napsal: Cá Jířo! už vím proč jsi měl potečený blok motoru!.............dyť tam nemáš našroubována ventilová víka!:-))))) Jo... To bude tím Laďo! ;-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Jo... To bude tím Laďo! ;-) Sakra sem dobrej:-) za diagnostiku problému si účtuji 1 kg panenky:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Tak jo, děkuju za tipy, něco vyberu ;) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Zdar! Potřeboval bych koupit nějaké černé kabely-nebudete někdo něco objednávat? Ty červené co tam mám-se mi ted už moc nelíbí.....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
wolfow napsal:Zdar! Potřeboval bych koupit nějaké černé kabely-nebudete někdo něco objednávat? Ty červené co tam mám-se mi ted už moc nelíbí..... cerne nove mam doma, nevim ted jakeho vyrobce ? pokud chces muzes je mit platil jsem v Simixu 1300Kč
|
|
|
|
|
fik napsal:cerne nove mam doma, nevim ted jakeho vyrobce ? pokud chces muzes je mit platil jsem v Simixu 1300Kč Na Camaro jsou jiný jak na fajráka...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
fik napsal:cerne nove mam doma, nevim ted jakeho vyrobce ? pokud chces muzes je mit platil jsem v Simixu 1300Kč Koukni na výrobce a hod sem fotku-kouknu!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Napsal: Jí Na Camaro jsou jiný jak na fajráka... Správně Jířo jsou jiný protože jdou na jinou hlavu kde jsou svíce nad svody a jdou i jinak na rozdělovač takže nebudou sedět ani na délku. |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Aha,aha...takže asi marný....no jo... budeme muset shánět dál...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
To probíjení, dá se to nějak dobře vyčistit (zejména do hloubky, není tam moc místa na práci) nebo rovnou koupit nový? Tyhle svíčky jsou docela nový, maj najeto asi půl hodiny bublání, bohužel řídící jednotka byla jaksi zkouřená a dělala bordel ve všem, co šlo (utopený v benzínu, zkarbonizovanej bordel...). NGK UR5, ekvivalent k R42TS (0.045 inch). na motor LB8 (VIN "S"). |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK