Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ty nemáš keramický :P V tom případě mě tedy bude zajímat, jak se bude lišit zvuk... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Ty nemáš keramický :P V tom případě mě tedy bude zajímat, jak se bude lišit zvuk... Vole... :-DDDDDDDD
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nevim čemu se tlemíš, to byla vážně myšlená otázka :) Samozřejmě že ne kvůli tomu, jestli jeden má keramický a druhej ne, ale kvůli tomu, jaký je tam motor |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Nevim čemu se tlemíš, to byla vážně myšlená otázka :) Samozřejmě že ne kvůli tomu, jestli jeden má keramický a druhej ne, ale kvůli tomu, jaký je tam motor No... Pak už to dává smysl. To jedině ;-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Svody maji mensi prumer a jsou keramicky abych je nemusel facovat jak bolavou nohu :) Jinak jsem to okopcil.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Svody maji mensi prumer a jsou keramicky abych je nemusel facovat jak bolavou nohu :) Jinak jsem to okopcil. No... Aby si se nesmál. Já bez problémů vyměním svíčky na teplém motoru. U jendovo keramickejch svodů se mi to nepovedlo to té doby než to trochu vychlado. Jinak funguje to bezvadně. Kreamický bych už nechtěl. Ty pásky jsou prostě lepší. Jinak ty svody jsou právě že širší. Standart je 1 5/8" Tyhle jsou 1 3/4" Upraveno uživatelem neděle 24. ledna 2010 23:07:01(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK