Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Panove nevite kde koupit pristrije do pristrojove desky? Nasel jsem u Summitu tento set http://www.summitracing.com/parts/CMB-07-0001/ ktery se mi libi, ale tachometr je v milich a jeste jen do 120. Urcite by nekde meli mit s dualni stupnici protoze v Canade maji km. Poznate nekdo podle popisu jestli jsou pristroje kompatibilni s cidly na Camaru?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Diky za rychlou odpoved, podivam se na to.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Pro vsechny co nejsou spokojeni se seriovymi budiky a touzi po necem custom mam tip www.speedhut.com . Mam prosbu k tem co maji nadrz demontovanou. Muzete mi zmerit hloubku nadrze? Vzdalenost mezi horejskem nadrze a dnem v miste snimace hladiny paliva.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Pro vsechny co nejsou spokojeni se seriovymi budiky a touzi po necem custom mam tip www.speedhut.com . Mam prosbu k tem co maji nadrz demontovanou. Muzete mi zmerit hloubku nadrze? Vzdalenost mezi horejskem nadrze a dnem v miste snimace hladiny paliva. No já bych zase moc nebláznil Libore... Přeci jen ty auta máme na vete. papírech a komisaři jsou občas až velcí puntičkáři.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Pro vsechny co nejsou spokojeni se seriovymi budiky a touzi po necem custom mam tip www.speedhut.com . Mam prosbu k tem co maji nadrz demontovanou. Muzete mi zmerit hloubku nadrze? Vzdalenost mezi horejskem nadrze a dnem v miste snimace hladiny paliva. Mas na mysli toto? Meral som to v tej diere na plavak.
|
|
|
|
|
To je presne ono. Diky moc. Potrebuji to na delku snimace. Pokud ho nekdo bude hledet je v prislusenstvi stejne jako redukce menici mechanicky nahon tachometru na elektricky. Ted muzu objednavat budiky. :)) Pro Jirku; Nektere problemy resim az nastanou. Budiky jsou jako retro proto nemyslim ze by mel byt problem.
|
|
|
|
|
www.speedhut.com maji 15% slevy na vetsinu sortimentu. Doprava do CR USD 70.00. Kdo ma zajem tak nevahejte.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Prosím tě chtěl jsem se zeptat , nejde mi otáčkoměr a nevím jestli je to budík nebo snímač.Ten snímač je v rozdělovači nebo kde je? A ještě sháním komínek na náhon tachometru do TH 350 nevíte nikdo o nějakém?
|
|
|
|
|
Snímač je součást rozdělovače. Zkus vyndat budík a jemně osahat některý kontakty nějakým, pokud možno, měkkým 12V zdrojem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
|
xjohny napsal:Snímač je součást rozdělovače. Zkus vyndat budík a jemně osahat některý kontakty nějakým, pokud možno, měkkým 12V zdrojem. Dík za radu myslel jsem si to, zkusím ten budík.
|
|
|
|
|
Fido napsal:Prosím tě chtěl jsem se zeptat , nejde mi otáčkoměr a nevím jestli je to budík nebo snímač.Ten snímač je v rozdělovači nebo kde je? A ještě sháním komínek na náhon tachometru do TH 350 nevíte nikdo o nějakém? Co je to ten komínek na náhon tachometru.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Co je to ten komínek na náhon tachometru. Asi jsem se špatně vyjádřil, myslel jsem pastorek co je vzadu vlevo na převodovce kam se šroubuje náhon na tachometr.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK