Vítej poutníče! Pro využití všech možností fóra použij Přihlášení či Registrace.

Notification

Icon
Error

Sdílet
Možnosti
K poslední zprávě K první nepřečtené
Offline TransAm79  
#1 Odesláno : pátek 12. února 2016 10:35:31(UTC)
TransAm79

Kategorie: Na dobré cestě

Registrován: 13.10.2011(UTC)
Zpráv: 149
Bydliště: České Budějovice

Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
Jak jsem psal ve vedlejším tématu… Dostal jsem se k know-how, jakým způsobem ten kluk (xseja) z bigblock fóra posílá kontejnerem zásilky, kdy to údajně umí bez CLA a DPH. Posílal to přes společnost TATRA SHIPPING CO ze Slovenska. Kdo chce, může vyzkoušet, ale nic nezaručuju. Cena, za kterou posílají vypadá dost dobře…

Tady je od nich nějaké info, kdy mi odepsali na můj dotaz:

Jan Bonk, Tatra Shipping CO napsal:

Aby ste mohol poslat zasielku cez nasu spolocnost, treba to tu dorucit, ci uz to pridete dorucit osobne (ak byvate blizko) alebo to mozte preposlat nejakou spolocnostou (FedEx, UPS). V niektorych pripadoch mozte zasielku ktoru chcete poslat od Vas prebrat na Vasej adresu, kde pride nas sofer s vanom. Ak sa nachadzate na SK, mozte si tovar objednat a zaslat na nasu adresu, kde do kolonky meno napisete Vase meno a nasu adresu v Bridgeview.

Co sa tyka ceny, ak je balik malich rozmerou cena sa rata podla vahy, kde 1lbs je 0.69 centov (0.69 centou je momentalna akcia). Plus sa tam zaratava manipulacni poplatok od 13$. Ak je ta zasielka vacsia, trebarz kapota auta, alebo nieco podobne. Cena sa bude vyratavat z obsahu, kde za jednu paletu(4x4x4) uctujeme 400$.

Blizsie informacie o cene Vam vieme dat, ak napisete o co sa jedna a ake je to velke, ci je to zabalene v krabici a podobne.

Co sa tyka cla, vsetky nase baliky sa preclievaju vo finalnej destinacii kontajneru na SK, v Nitre. Blizsie informacie ohladom kolko bude to Clo a DPH mozme zistit ked nam date informacie o tovare a to ze o aky tovar sa jedna a hodnotu tovaru.

Ak by ste danu zasielku preposielali ako normalni balik, fyzicka osoba fyzickej osobe (nie pre komercne uceli) tam plati ze zasielky do 50$ su osvobodene od Cla a DPH.

V pripade dalsich otazok ma kludne kontaktuje.

JAN BONK

TATRA SHIPPING CO

7250 W 90th St.

Bridgeview, IL 60455

c: 708 576 8834 f: 708 576 8917

www.tatraship.com


Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.