Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Prosím můžete sem někdo dát utahovací momenty na diferáku? hlavně tyto:
- ozubený věnec x diferák - objímky ložisek - matice na mrkev - šrouby objímek na křížovým čepu |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
tak to se obavam ze smula s Robertem jsme to ladili podle slunce
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Podle citu:)) Utahoval jsem to tak jako Robert a Fik, s tím rozdílem, že podle měsíce Akorát k tý hrušce ti můžu dát radu: začni posilovat, protože pokud ti nebude sedět starej kroužek(pinion ring), tak bys měl koupit novej a přemoct ho násilím, dokud nevymezíš vůli a to je celkem nadlidskej úkon
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Starým kroužkem myslíš co ? |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Takovej ten co se dává na hrušku jednoduše řečeno taková ta trubka s s deformačním rádiusem co dělá předpětí ložisek po dotažení.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pokud ladíš zubovou vůli tak by jsi po každým vyzkoušení měl teoreticky pokud podkládáš kroužkama ložisko na hrušce použít kroužek novej.já ho pokaždý na trnu poklepal aby se vrátil na původní rozměr aby měl zase po dotažení to správný předpětí.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
|
|
|
|
|
|
To neni to co jsem popisoval.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
ja to utahoval podle alkoholu v krvi takze u fika brutal
|
|
|
|
|
:-D To musí bejt dorvaný jak kráva, se divim, že se to vůbec točí
|
|
|
|
|
Napsal: Dědula :-D To musí bejt dorvaný jak kráva, se divim, že se to vůbec točí fika motor s tim otoci
|
|
|
|
|
Bobe, zejtra si nabij telefon, budu volat :) |
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 03.09.2016(UTC) Zpráv: 185 Bydliště: Třebon
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Pánové měnil jsem diferak za samosvornej s jiným převodem opis jsem udělal pěknej dle příručky krásně sedí na středu s velkejma plochama hrušku jsem utahl momentálně dle návodu a diferak hučí už nevím co s tím když jedu 40 tak klídek nebo jen hoooodne jemné ale jak jedu 90 km/h udržovací tempo tak hučí jak stará stodvacitka.. při zrychlování nebo zpomalování v pohodě... Ale kolem těch 90 to je hrůza...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Ja ten problem neměl. Jediné co bych poradil je jezdit a pokud se tak do pětiset nezaběhne tak rozebrat a uvidíš jak opravdu zuby sedí.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 03.09.2016(UTC) Zpráv: 185 Bydliště: Třebon
|
No to mam v plánu jen mam strach abych tam neco nepodelal....
|
|
|
|
|
Přesně, po zajetí musíš stejně měnit olej, takže uvidíš jakej otisk ty zuby mají. Taky mě to občas hučí, ale přijde mi že akorát když sundám nohu z plynu a to mezi těma 80-100km/h jinak nic
|
|
|
|
|
No nejhorší je to kolem těch 80 až 100 když udrzuju rychlost a jen tak to šolíchám.... Napadlo mě skusit dotáhnout hrušku jestli si to nesedlo
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Napsal: keplink No nejhorší je to kolem těch 80 až 100 když udrzuju rychlost a jen tak to šolíchám.... Napadlo mě skusit dotáhnout hrušku jestli si to nesedlo mě taky hučí , hlavně po ránu popravdě hučí každému co ted měnil převody,, nevím co je za problem , zda material ? nebo to po ujetí pár km sedne špatně, tedy jedine rozebrat a kouknout co se změnilo ? Ale vim že to nekdo skladal uz několikrat a hučí stejně
|
|
|
|
|
No to mám radost, ja jel 100 km a hucelo mi v hlave jeste dva dny :D
|
|
|
|
|
me nehuci mozna tak jako fikovi v trenkach poranu
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK