Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 03.09.2016(UTC) Zpráv: 185 Bydliště: Třebon
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Super díky :) Chlapy dnes jsem přišěl na znepokujující věc, vzal jsem za zadní kolo hooodně jsem za to zabral a houpal a je slyše celkem hlasité cvakání ale zaboha fakt nemužu přijit na to odkud nikde nic zepoda neni volny tak me jedine napadá nejaky ložisko nebo tak něco? nemate nejakej nápad? Pak jsem se byl projet a slysel cem chvilkama i to cvakání ale pak to přestalo ....
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
když to zvedneš a vezmeš za kolo tak má axiální vůli?
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 03.09.2016(UTC) Zpráv: 185 Bydliště: Třebon
|
Ještě jsem to nezvedal makam tet na baráku jako šroub snad v pondělí se k tomu dostanu
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
to je normalni ma to vuli dostran kdys auto rozkejves do boku tak cvaka v difu jsou volnejsi cecka zavlacky saman ti urcite posle odkaz jak to vypada
|
|
|
|
|
Jo? je mi divny ze to prave delaj obe strany stejne... přijde mi ze to slysim z kola, jako z loziska... ale treba se mi to jen zda, nebo me napadlo jak je tam nalysovanej ten krouzek "doraz" loziska jestli ho nekdo nevymenil, kdyz menil loziska a on už se posunul a tet tam lita lozisko...
|
|
|
|
|
Prostě se to časem vymačká.
|
|
|
|
|
no kouknu na to doufam že to stihnu udelat do srazu !!! nebo se s tim nemam bat jet ?:D (přinejhorsim)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Neboj, zadní naprava přežije světovou valku. Pokud nechčije ven olej kolem kol nebo nehučí, není se moc čeho bát. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: keplink no kouknu na to doufam že to stihnu udelat do srazu !!! nebo se s tim nemam bat jet ?:D (přinejhorsim)
neboj mame to vsichni i kdys das nove tak to cvaka
|
|
|
|
|
Cvaká to když jsou ty drážky co se strkají céčka vymačkaný.
|
|
|
|
|
Tohle je takovy duty cvakani no uslysite na srazu :D
|
|
|
|
|
Já dneska že zakreju divný díry v krytech ventylů tak jsem nasel parádní výčka ktery tam sedli... jedu natankovat a vsude tek olej..... samozrejme nova zamkovka poblita... tak hledam co by to mohlo bejt a proc... vyndal sem vycka vsechno utřel a klid.... čím to je? doufam že jak to tet nekde fouklo že mi to tam nepoteče pořát.... na tom míste na foto to bylo nejzasranější.... [img] [/img]
|
|
|
|
|
nemuzes zacpat motor musi dejchat u novejch aut to z vika jde do sani u nasich tam je filtrik
|
|
|
|
|
No sem blb to me vubec nenapadlo.... snad mi tot et nebude chcat porat... nerad bych pulil motor kvuli tomu
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
:-D To je ventilace skříně, na levý straně to jde ven do filtru a na pravý straně by měl být ideálně malý filtřík kudy to nasává dovnitř.
Udělal se ti tam přetlak a fouklo to kolem těsnění pumpy, to se ještě motor půlit nemusí. Když to tam poteče, tak se akorát sundá pumpa a vymění těsnění. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
koukal jsem ta drzi jen na 4 sroubech to asi nebude problem :D treba to nepoteče no... sem blb :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
skoda ze nejsou poradne videt v nahledu melo by tam byt logo body by fisher ne? jinak co myslis asi se vyplati prihodit si k tomu rovnou víc vecí vid?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Logo tam určitě bude. S dalšími věcmi to je sázka do loterie. Záleží jak velká bude ve finále krabice.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK