Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 25.07.2010(UTC) Zpráv: 136 Bydliště: zlin
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Ahojte, spíše jen pro zasmání nebo jestli se s tím někdo potkal..
Mám na 3ce zadní nápravu ze 4ky, tedy širší. Tak jsem dopředu potřeboval dostat podložky a delší štefty. Změřím náboj, objednám podložky a ouha..
Pravý náboj je o cca 2mm širší než levý. To si jako mám fakt myslet o těch amíkách to, co si myslím? :))))
Někdo s podobnou příhodou?
R. |
Chevrolet Camaro Z28 87 V8 5.0 Chevrolet Camaro 3.8 00 V6 Pontiac Fiero 2M4 86 V6 3.1 GMC Tioga Fleetwood 79 V8 5.7 Chrysler Voyager 98 3.3
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 22.09.2016(UTC) Zpráv: 149
Blahořečil: 7-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
No jo. Palec je pro ně asi nejmenší míra :-) Nějakejch osm setin nebudou řešit. A navíc, když auto jede rovně . . . (jak budu sundávat kola, tak si to taky přeměřím) Ještě mě napadá, že by někdo na tom autě v minulosti vyměňoval náboj. Je fakt, že jsem na podzim pucoval a natíral bubny a jeden z nich měl v místě dosedání taky o něco menší tloušťku. Neměřil jsem to, ale bylo to viditelný okem. No prosím...a přesto jsou to nejlepší auta pod sluncem. Jaký by asi musely být, kdyby bylo všechno přesný ? !!!!! :-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nejspíš bude jeden z těch nábojů měněný za nějaký levný aftermarket předchozím majitelem. Jinak si nemyslim že by originální díly až tak flákali |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK