Kategorie: Prodal Forda
Registrován: 04.05.2013(UTC) Zpráv: 41 Bydliště: Žďár nad Sázavou
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Kde to bylo? Ten integrovaný obvod se mi tam nezdá, tehdá ještě neexistovaly. Nebylo to pod palubkou jakoby u středovýho tunelu? Zkus kdyžtak jít po tom vínovým kabelu (ta barva se mi nezdá obecně), kde vyleze. To by mi pomohlo v identifikaci. Upraveno uživatelem pondělí 5. února 2018 9:00:07(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jsem si to přesně myslel, jen jsem se chtěl ujistit :-)
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Napsal: xjohny Kde to bylo? Ten integrovaný obvod se mi tam nezdá, tehdá ještě neexistovaly. Nebylo to pod palubkou jakoby u středovýho tunelu?
Zkus kdyžtak jít po tom vínovým kabelu (ta barva se mi nezdá obecně), kde vyleze. To by mi pomohlo v identifikaci. Integrovane obvody boli uz niekedy hlboko v 60-tych rokoch a procesory intel od roku 1970. Vojenske procesory ale boli uz skor, bez nich by na mesiac nedoleteli...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Přecedo, integráč máš třeba v otáčkoměru, masivně se rozšířily už v 70tých letech. Co to znamená? No že jsme zase o krok před nimi :) |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK