Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 25.07.2010(UTC) Zpráv: 136 Bydliště: zlin
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Ahojte, na mém 4kovém camaru mi nesvítí počítadlo kilometrů - display. Ukazuje, ale vidět je to jen po světlem. Předpokládám, že je tam LED dioda.. Vše ostatní svítí, radio, palubovka.. Neřešil to už někdo, ať to nemusím celé řešit od nuly?
díky |
Chevrolet Camaro Z28 87 V8 5.0 Chevrolet Camaro 3.8 00 V6 Pontiac Fiero 2M4 86 V6 3.1 GMC Tioga Fleetwood 79 V8 5.7 Chrysler Voyager 98 3.3
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Není tam třeba jen prasklá žárovka? V téhle době byl typickej zobrazovací prvek VFD displej (svítí nazelenale) a potom LCD podsvícenej žárovkami. Třeba u C4 Corvetty je digipalubka podsvícena jen žárovkami. A pokud vidíš symboly jen an světle, tak tomu chybí podsvětlení, tedy s největší pravděpodobností žárovkami. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jsou tam prý 3 malý LEDky, rozebrat přepájet nový. I když je divné, že by zhasly všechny, tam bude problém jinde. EDIT: Někdo zase píše, že je za tím obyčejná žárovka. Nezbyde ti nic jiného než to prostě vyndat a podívat se ;-) Upraveno uživatelem pátek 2. března 2018 8:36:33(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Já jsem taky gůglil a vyrozumněl jsem to tak, ža na hranatosvětlové 4gen je to žárovkový a po fejsliftu nějaký diodový inferno. Ale ruku do disketové jednotky za to nedám. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 25.07.2010(UTC) Zpráv: 136 Bydliště: zlin
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
tak jen pro info: osvětlení kilometrovníku je v rámci malé desky, která je usazena v železném boxu přímo integrovaném do plastu palubky - jak jsou ciferníky. Tedy dostat se dovnitř nelze, světlo je řešeno světlovody od diod. A navíc, přidat tam jakýkoliv další zdroj světla nelze - není kam a jak.
Tolik po "opravě ".
Alespoň v rádiu se mi podařilo rozchodit všechyn světla tlačítek, tam jsou pidižárovičky..
|
Chevrolet Camaro Z28 87 V8 5.0 Chevrolet Camaro 3.8 00 V6 Pontiac Fiero 2M4 86 V6 3.1 GMC Tioga Fleetwood 79 V8 5.7 Chrysler Voyager 98 3.3
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To je dost blbé ne? Vůči STK a tak... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK