Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tohle není MSD, ale někdo jiný :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tohle není MSD, ale někdo jiný :-) Konzultoval jsem to s Baronetem a prý je to to samé akorát že bez samolepky. Takže také může být.
|
|
|
|
|
Došla ti dnes ode mě ta sms Mirku?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Napsal: Jí Došla ti dnes ode mě ta sms Mirku? jo já požádám nějakýho sebevraha,a najdu velkej plac a prázdnou silnici |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Napsal: Jí
Konzultoval jsem to s Baronetem a prý je to to samé akorát že bez samolepky. Takže také může být.
To bude jako typ 6A |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:
To bude jako typ 6A
6A.... Je co? To je základ od MSD? Jako že je 6A a pak to pokračuje vejš?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Napsal: Jí 6A.... Je co? To je základ od MSD? Jako že je 6A a pak to pokračuje vejš? 6A je označení typu od MSD (ten který bys potřeboval). To na ebayi je podle mě nějaká kopie a s MSD má společný akorát ty barvičky |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:6A je označení typu od MSD (ten který bys potřeboval). To na ebayi je podle mě nějaká kopie a s MSD má společný akorát ty barvičky Ceny jsou podobný... Nemyslím že by to bylo nějak ošizený.
|
|
|
|
|
Baronet74 napsal:
To bude jako typ 6A
Tam už nebude potřeba ta podtlaková regulace? Tenhle jí má.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Ceny jsou podobný... Nemyslím že by to bylo nějak ošizený. Pokud jsou ceny podobný, tak osobně bych bral rači MSD. Taky počítej s tím, že bude třeba v budoucnu shánět náhradní díly a seženeš je líp na Procomp nebo na MSD?? Ale pokud máte jistotu, že je tahle značka v pohodě, tak proč ne. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Pokud jsou ceny podobný, tak osobně bych bral rači MSD. Taky počítej s tím, že bude třeba v budoucnu shánět náhradní díly a seženeš je líp na Procomp nebo na MSD?? Ale pokud máte jistotu, že je tahle značka v pohodě, tak proč ne.
Ještě to tedy zvážím... Tohle je co? Taky 6A? MSDRozdíl 92 dolarů... Ale má podtlakovou regulaci.
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Pokud jsou ceny podobný, tak osobně bych bral rači MSD. Taky počítej s tím, že bude třeba v budoucnu shánět náhradní díly a seženeš je líp na Procomp nebo na MSD?? Ale pokud máte jistotu, že je tahle značka v pohodě, tak proč ne.
Ještě to tedy zvážím... Tohle je co? Taky 6A? MSDRozdíl 92 dolarů... Ale má podtlakovou regulaci. Takže zase pružinky a pohyblivé části.
|
|
|
|
|
Mirku když by se použila ta el. pumpa, tak by ta mezera na plynu zmizela? Tahle...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Mirku když by se použila ta el. pumpa, tak by ta mezera na plynu zmizela? Tahle... mezera už není Jsme natáčeli a čekal jsem až se vyřítí camaro ze zatáčky a Koukni do galerie Upraveno uživatelem neděle 1. listopadu 2009 18:31:43(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baronet74 napsal:mezera už není Jsme natáčeli a čekal jsem až se vyřítí camaro ze zatečky a Koukni do galerie Tak to se povedlo!!!
|
|
|
|
|
Zní to bezvadně Mirku!! Jsem nadšen. Byl sprintík? :-DDD Upraveno uživatelem neděle 1. listopadu 2009 18:11:37(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Zní to bezvadně Mirku!! Jsem nadšen.
Stig říkal že to jede jako prase.:d/ nějaké problémy ,ale zůstali. Ne bez sprintu pán byl moc fajn,ale taky něco řešil na motoru |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:
Stig říkal že to jede jako prase.:d/
A také to bezvadně zní Jaké problémy?
|
|
|
|
|
Napsal: Jí A také to bezvadně zní Jaké problémy? střílí to do sání ,pán něco poradil,ale vypadá to že ty tvoje hlavy nebudou to pravé ořechové pro ten motor ,buď nesedí těsnění nebo kanály. Ten mustangář říkal že už to taky řešil. Musí se změřit tlaky ve všech valcích (já měřil jen dva)a pak uvidíme.Po stránce seřízení je to hotové víc se stím pomocí nastavení dělat nedá,rozdělovač i karburátor šlape bez chyb, auto celkově taky:d/ |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:střílí to do sání ,pán něco poradil,ale vypadá to že ty tvoje hlavy nebudou to pravé ořechové pro ten motor ,buď nesedí těsnění nebo kanály. Ten mustangář říkal že už to taky řešil. Musí se změřit tlaky ve všech valcích (já měřil jen dva)a pak uvidíme.Po stránce seřízení je to hotové víc se stím pomocí nastavení dělat nedá,rozdělovač i karburátor šlape bez chyb, auto celkově taky:d/ Já jsem to tam slyšel. Při kolika otáčkách to střílí?
|
|
|
|
|
jinak je to to žůůůžo:d/ :d/ :d/
na tom videu to vůbec není
|
|
|
|
|
Baronet74 napsal:jinak je to to žůůůžo:d/ :d/ :d/ Tady to je slyšet těsně před přeřazením.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tady to je slyšet těsně před přeřazením. ne to není ono je to cca 3-3500 otáček ,záleží na zatížení motoru Naprázdno to vůbec nedělá. Něco tam nesedí mechanicky. Já bych řekl že zatím s tím jde jezdit a u Ondry pak motor ven a udělat pořádně. |
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK