Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Objimky do pozicek(predni blinkry)...tak pomalu zacinam dokupovat vsechny ty drobnosti, co mi chybely...jsou to tyhle, nepletu-li se, ze? Pripadne kdyz uz tam budu objednavat, nechce nekdo neco dalsiho nebo nemate tip na jiny obchod, idealne v EU? http://www.sherco-auto.c...55&Category_Code=PIG
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Jo, ten socket vypadá povědomě. Jinak samozřejmě díky standardizované objímce žárovky se dají sehnat i jiné sockety tady, problém je spíš v tom, že mají jinak nastavené zoubky a musel bys je řezat, aby ti zapadly do světlometu.
Skladiště takových origo GM věcí ale má Filip Matějů (z USMotors fóra, ale nepíše tam), jeho ICQ ti pošlu přes PM. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
xjohny napsal:Jo, ten socket vypadá povědomě. Jinak samozřejmě díky standardizované objímce žárovky se dají sehnat i jiné sockety tady, problém je spíš v tom, že mají jinak nastavené zoubky a musel bys je řezat, aby ti zapadly do světlometu.
Skladiště takových origo GM věcí ale má Filip Matějů (z USMotors fóra, ale nepíše tam), jeho ICQ ti pošlu přes PM. s ním jsem už onehdá mluvil, bohužel to nenašel:( Stojí to pár korun, vezmu rovnou tohle a je to. Doufám.
|
|
|
|
|
Já si myslel, že jsem někomu ten kontakt dával a byl jsi to dokonce ty. Hele, doporučuju v tom případě objednat po více kusech a ronvou i jiný sockety. Pak to určitě zase bude někdo shánět, tak to můžeš rozprodat :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Já si myslel, že jsem někomu ten kontakt dával a byl jsi to dokonce ty. Hele, doporučuju v tom případě objednat po více kusech a ronvou i jiný sockety. Pak to určitě zase bude někdo shánět, tak to můžeš rozprodat :D beru vícero kusů, otecko asi taky nějaký uzobne. Nejsem si úplně jist jestli to S55 nebo 54, takže beru oboje a uvidíme. Za nějaký dva dolary není moc co řešit. Ještě se jim snažim teď, zatím marně, poslat email jak to posílaj. UPSkou by to bylo asi poněkud slabší :D
|
|
|
|
|
Zase bys to měl za 3 dny doma, no neber to |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK