Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Zdravím chcel by som sa spýtať či tu niekto z vás nemá KOMPLETNÚ schému brzdového a palivového systému na CAMARO 78. Auto som totiž kúpil v ''rozobratom'' stave
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Zdravím chcel by som sa spýtať či tu niekto z vás nemá KOMPLETNÚ schému brzdového a palivového systému na CAMARO 78. Auto som totiž kúpil v ''rozobratom'' stave Ahoj, mám servisní manuál na 78, není to tedy jen na Camaro, ale je to mix Malibu, Camaro, Monte Carlo, Nova, Corvette. Můžu ti to zkusit naskenovat, ale nevím kdy se k nějakému skeneru dostanu.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Budem vdacny za kazdu informaciu. Mam camaro 5 rokov a kupil som ho total rozobrate. Tak som vsetko ale uplne vsetko zrepasoval alebo kupil nove. Nedavno som kupil v statoch zrepasovany motor 396-ku a neviem sa dockat kedy ho nastartujem. Zostali mi nejake veci ako predne komplet blatniky,komplet predna a zadna maska,kapota. Ja som si spravil cely predok v celku z laminatu.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Tak to bys mohl jak se sluší a patří, když máš věci tak dlouho, založit své vlákno a podělit se svými zkušenostmi a poznatky
|
|
|
|
|
Zajtra nahodim par fotiek . Nemam tu fotoaparat . Inac mam Komplet fotodokumentaciu
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
mam takovi dotaz. jaky je rozdil v brzdach mezi modeli 78 a79 ? udajne me camaro je rok 78 model 79!? takze nevim co je tam za brzdy? tak abych to nejak rozlisil! dik Upraveno uživatelem úterý 1. prosince 2009 12:51:55(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Vepředu určitě žádný, vzadu se možná lehce liší hardware v bubnu, ale to možná kecám. Žádnej znatelnej rozdíl by tam být neměl. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
|
|
|
|
|
Nojo, máš recht, i RockAuto nabízí jiné rotory, prozkoumám to :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak jsem to našel, ročník 79 má o chlup větší ložiska!!!Kód:78: Cone Length=0.475" Bore=0.75" Outer Diameter=1.781" Width=0.610 StoundOut=0.135" Cup Length=0.475"
79: Cone Length=0.465" Bore=1.25" Outer Diameter=2.328" Width=0.625 StoundOut=0.160" Cup Length=0.465"
Myslim si, že osa (spindle) bude stejná, takže jestli si nejsi jist, tak prostě objednej set kotouč-ložiska pro stejnej modelovej ročník a máš to. Upraveno uživatelem úterý 1. prosince 2009 14:05:19(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
ahaaaaa! loziska jsem koupil od Cáma. ted jen k nim koupit kotouce!!! tak dik za radu!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 86 Bydliště: Brno
|
Chlapi, začíná být aktuální výroba brzdových a palivových trubek. Samotné naohýbání nevidím jako problém, to snad dělá každý druhý autoservis, ale řešil někdo z vás holendry s UNF závitem? Předpokládám, že asi bude nutné je nakoupit v US. Nebo má někdo nějaký nápad, kde by se to u nás dalo sehnat?
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Karel75 napsal:Chlapi, začíná být aktuální výroba brzdových a palivových trubek. Samotné naohýbání nevidím jako problém, to snad dělá každý druhý autoservis, ale řešil někdo z vás holendry s UNF závitem? Předpokládám, že asi bude nutné je nakoupit v US. Nebo má někdo nějaký nápad, kde by se to u nás dalo sehnat? Problém to není. Když jsem se ještě věnoval závodění, tak se vyráběly ne brzdové trubičky ale hadičky. Ale jinak tady u nás dělají taky trubičky. Co se týká holendrů, tak ty ti někde vyrobí a nebo si o ně řeknou. Záleží kde si to necháš dělat.
|
|
|
|
|
Karel75 napsal:Chlapi, začíná být aktuální výroba brzdových a palivových trubek. Samotné naohýbání nevidím jako problém, to snad dělá každý druhý autoservis, ale řešil někdo z vás holendry s UNF závitem? Předpokládám, že asi bude nutné je nakoupit v US. Nebo má někdo nějaký nápad, kde by se to u nás dalo sehnat? ja planuji delat brzdove i palivove potrubi z medenych trubek. trubky si koupis v metrazi, ten pripravek na ty "hříbky" na trubkach stoji asi petistovku a ty holendry ti odela kazdej sikovnejsi soustruznik!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Jinak ty holedery nebo spojky se daji pouzit i ty puvodni. Nasel jsme ze UNF spojeni se da sehnat treba i tady napr. www.bekas.cz . Ja jsem, ale osobne obejdal KIT na Summitu na trubicky o prumeru 3/16 " http://www.summitracing.com/parts/SUM-220137/ Jsou to ruzny romzmery vnejsiho zavitu, protoze jsme mel na Mustangu ruzne velke zavity ,jak to ma Camaro nevim.
|
|
|
|
|
ja teda ty holendry pouziju stare! nejsou osmekane tudiz je jen necham opiskovat a pozinkovat
|
|
|
|
|
Díky za rady, co půjde, použiju samo staré a nechám znova pozinkovat, ale hodně jich vzalo za své při demontáži - byly fest zarezlé. HonzaT: díky za odkaz na ten Bekas, něco by tam fakt bylo. Ze Summitu by se to dalo, ale vhhledem k tomu jejich manipulačnímu polatku bych toho musel vzít víc naráz, jinak je to drahý.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Mám za to, že ten holendr je klasickej...není to dávno co jsem řešil na Cadillacovi brzdové trubky, byli úplně zhnilé...dojel jsem do kšeftu, kde tohle dělají a nic neříkali, že by to byl atyp či něco...a paráda opravdu to pasovalo:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
|
Karel75 napsal:Díky za rady, co půjde, použiju samo staré a nechám znova pozinkovat, ale hodně jich vzalo za své při demontáži - byly fest zarezlé. HonzaT: díky za odkaz na ten Bekas, něco by tam fakt bylo. Ze Summitu by se to dalo, ale vhhledem k tomu jejich manipulačnímu polatku bych toho musel vzít víc naráz, jinak je to drahý.
Ja jsem si ty sady objednal dve, tak jich mam vic nez dost a neco mi i zbyde. Kdyby jsi jo nutne potreboval, tak bych ti jich par mohl poslat. Ja mam na aute dva rozmery vetsinu malejch (11 ks) 3/8 UNF 24 a pak taky naky vetsi (5x) 7/16 UNF 24 Zkousel jsem to sroubovat do starejch brzdovejch hadic na S 120 a tam to neslo a zavit byla si nakej metrickej Ale Camo ma asi pravdu, tam kde to delaj, tak si poradej.
|
|
|
|
|
Honza T napsal:Ja jsem si ty sady objednal dve, tak jich mam vic nez dost a neco mi i zbyde. Kdyby jsi jo nutne potreboval, tak bych ti jich par mohl poslat. Ja mam na aute dva rozmery vetsinu malejch (11 ks) 3/8 UNF 24 a pak taky naky vetsi (5x) 7/16 UNF 24
Zkousel jsem to sroubovat do starejch brzdovejch hadic na S 120 a tam to neslo a zavit byla si nakej metrickej Ale Camo ma asi pravdu, tam kde to delaj, tak si poradej. Sorry že se ptám tak blbě, ale to 24 znamená stoupání tedy 24 závitů na palec?
|
|
|
|
|
Jo tak nejak to je. tohle je ten jemnej zavit UNF je 24 zavitu na palec v tomhle rozmeru UNC je zavit s normalnim stoupanim. Na brzdovkach se ale nepouziva.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK