Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Kdo nechodí na USmotors, tak pozvánka od Koudyho72: (já bych se ukázat měl, jestli ještě potrápím Camaro ale netuším. Mimochodem je to jedna z lokací, kde by se mohlo konat další Camaro setkání, vypadá to tam moc dobře, alespoň z fotek a je to zhruba uprostřed republiky. Pokud byste někdo chtěl, napište Koudymu na USmotors, je tam přímo kategorie Mlýn Sárovec) Tak mě napadlo, že bysme se mohli ještě před svátkama na chvilku sejít. Co Vy na to? Je to ve Vysokém Mýtě, Mlýn Sárovec - restaurace ve starém stylu. Její majitel je v současné době v Austrálii, ale restaurace je k dispozici se vším všudy. O Vaši, naši pohodu bych se postaral já s manželkou. Nocleh zajištěn 60,-kč na osobu - spacáky s sebou. Je zde možnost promítání filmů na plátno, takže vezme-li někdo nějaký dobový film na DVD, promítneme si ho. Na občersvení se musíme domluvit. Uvařím pořádnej hovězí gulášek. Vlastní výroba, nakoupím, připravím a pak to sníme a na konec rozpočítáme. Pivo rovněž tak. Víno, čaj, káva tam je. Nealkoholické nápoje snad taky - ověřím. Je možno se tam vysprchovat po dlouhé cestě tam. Přijeďte čímkoli. Není to jen o amerických vozech, ale hlavně o lidech, kteří v nich jezdí. Většina z nich bude stejně zazimována a tak to není nutné. Ale kdo chce ať jede a hlavně přijede. Místo na parkování je. Potřeboval bych však potvrdit kdo přijede, abych se mohl postarat o vše potřebné. Datum: 28. 11. 2009 od 17:00 hodin. Dole v odkazu je jak to tam vypadá a co si máte zadat do GOOGLE abyste trefili. Přijeďte kdo můžete, bude sranda. Koudy 72. http://klub-sarovec.webnode.cz/Do vyhledavače zadejte v google mapy zadejte choceňské předměstí 184.
|