Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak jsem komplet rozebral řadící mechanizmus a zjistil jsem, že nevim, co je na něm špatně Zdálo se mi nepřesné, ale když si s tím hraju bez připojení na převodovku, tak tam nevidím žádný problém. To že jde relativně ztuha by mohlo být možná kabelem. Ten zkusím promazat. Nebo co myslíte, nemám rovnou koupit toto? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tak jsem komplet rozebral řadící mechanizmus a zjistil jsem, že nevim, co je na něm špatně Zdálo se mi nepřesné, ale když si s tím hraju bez připojení na převodovku, tak tam nevidím žádný problém. To že jde relativně ztuha by mohlo být možná kabelem. Ten zkusím promazat. Nebo co myslíte, nemám rovnou koupit Jestli to budeš kupovat až se přeženou vánoce, tak mi dej vědět. Asi bych koupil ten megashifter. Tak by jsme se podělili o poštovný.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Ta druhá se mi právě moc nelíbí, je taková "mexikánská / pasácká" :)) Pravda, že v té, co jsem vybral, je trocho moc kovu. Ale já mám prostě slabost pro tu ten kulatý tvar nahoře :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
Blahořečil: 1-krát
|
Já mám ten B&M shifter na té fotce a je dobrej.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
f.martas77 napsal:Já mám ten B&M shifter na té fotce a je dobrej. No konecne si sa zaregistroval. Ten shifter som tam montoval ja a celkovo som to auto servisoval, kym bolo v BA. Myslim ze si dobre kupil. Jediny vyraznejsi nedostatok co tam je- treba spasovat spolujazdcove dvere...
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Ten shifter som tam montoval ja... Používá to originální kabel k převodovce nebo je v tom nějaký jiný? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
Mysíte , že tam ten Guick bude bez problémů pasovat a chodit ? Mě osobně se líbí .
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
|
xjohny napsal:Používá to originální kabel k převodovce nebo je v tom nějaký jiný?
Pouziva povodny. Ja mam tiez tento shifter a som spokojny. Par krat som pri predbiehani vyuzil moznost sekvencneho podradenie, dobra vec... Som ti aj chcel napisat ze sa vykasli na opravu a kup si tento.. Ja som na tom povodnom tiez nevidel chybu, to je podla mna normalne, ze je to tak nepresne.
|
|
|
|
|
Hmm, ale bude mi ho líto! :( :) Nemáš foto, jak vypadá za tmy? Doufám, že je ten ukazatel podsvětlený. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Ale som rad,ze ten shifter ma tolko spokojnych majitelov. Skoda ,ze musim pockat s kupou. Cakam ten chladic, pruziny a scoop!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:http://www.iroczone.com/2009/10/bm-megashifter-installation/ To je to co tu psal kdysi Cámo. Ten novej kabelk voliči je hrozně moc dlohuhej.
|
|
|
|
|
Ano, ale ku Quicksilveru sa kablik nedodava, pouziva sa povodny. Ano,je to podsvietene.
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Ano, ale ku Quicksilveru sa kablik nedodava, pouziva sa povodny. Ano,je to podsvietene. Já o tom quicku dost přemýšlím. Ale asi bych vyměnil tu bakuli za klasické Téčko... Přijde mi to hezčí.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Já o tom quicku dost přemýšlím. Ale asi bych vyměnil tu bakuli za klasické Téčko... Přijde mi to hezčí. Mne sa viac paci ta gula, ale vymenil som ju za velku chromovu lebku, mlade baby si z toho idu cvrknut :-) Lebky mam aj na kolesach a dverach....
|
|
|
|
|
Mně by se zase možná páčilo, kdyby ta guľa byla potažená kůží, místo toho studenýho chromu Upraveno uživatelem pondělí 14. prosince 2009 12:42:18(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Co kdyby se ta základna "odchromovala"? Mám černou konzoli, tak by to do ní víc zapadlo a nebylo jak pěst na oko |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Napsal: Jí Já o tom quicku dost přemýšlím. Ale asi bych vyměnil tu bakuli za klasické Téčko... Přijde mi to hezčí. A co šetření na manuálek Upraveno moderátorem pondělí 14. prosince 2009 15:24:42(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:A co šetření na manuálek Spíš na motor by měl jiří řádně šetřit Upraveno uživatelem pondělí 14. prosince 2009 15:24:30(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
xjohny napsal:Spíš na motor by měl jiří řádně šetřit :-) A a a a nnnnebo tak....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Spíš na motor by měl jiří řádně šetřit No jen neboj. Na jaře bych chtěl začít s nákupama a po testacích se domluvím s Mirkem na nějakém přibližném termínu. Jinak ten manuálek přijde úplně až na konec potažmo po laku. A pokud mi vyjde to co mám v pácu, tak to bude megadarda [-o<
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Mne sa tiež páčia lebky ale nie tie hovná z obchodov. Ja si radšej urobím z čoho chcem a akejkoľvek velkosti. Tá posledná s tou prilbou je môj nový amulet Kuafix chlape ty jsi taký zručný, až to není hezký. Asi ti dám zakázku na custom hlavici řadičky až ji pořídím Jinak ty díly, co jsi mi poslal, nazmar nepřijdou, původní řadičku pěkně sestavím a dám do vitríny :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Kuafix chlape ty jsi taký zručný, až to není hezký. Asi ti dám zakázku na custom hlavici řadičky až ji pořídím Jinak ty díly, co jsi mi poslal, nazmar nepřijdou, původní řadičku pěkně sestavím a dám do vitríny :D OK daj vediet velkost a s coho to mam vycarovat. Ta cervena je z priesvitneho epoxydu a podsvietena ledkou.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK