Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nevíte někdo, kde sehnat nové závěsné tyčky pro zadní stabík? Staré ošuntělé nechci, protože už mi jedna moje stará praskla. Potkal jsem nějaké na eBayi, ale chtěli za ně $140 |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:Nevíte někdo, kde sehnat nové závěsné tyčky pro zadní stabík? Staré ošuntělé nechci, protože už mi jedna moje stará praskla. Potkal jsem nějaké na eBayi, ale chtěli za ně $140 jak to vypada? |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
To som robil, ked mi das trocha casu tak ti to spravim. Chcas to nerez alebo Fe?
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:To som robil, ked mi das trocha casu tak ti to spravim. Chcas to nerez alebo Fe? Heh... no chci ale koupit právě ten stabík nový, tak potom doufat, že vypadá úplně stejně... Jestli to pak nebude třeba vyrobit na míru. Tak, a teď mi přijde, že se zase ptám zbytečně a na blbosti :D Upraveno uživatelem úterý 12. ledna 2010 16:38:07(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Asi som mongol nechapem co chces. Chces to co si odfotil alebo tu stabilizacnu tyc.
|
|
|
|
|
Stabilizační tyč bych si koupil... nebo bys ji snad dokázal vyrobit?? Podle originálu, ale o chlup tlustší? (7/8") |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
posli mi tvoje tel. cislo. Zavolam ti.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:posli mi tvoje tel. cislo. Zavolam ti. Poslal jsem ti jej přes zprávu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
XJohny ak by si zohnal z akeho materialu sa to ma spravit tak neni problem. Hovorim 11600 je slaba.
|
|
|
|
|
Cumel som v tabulkach 14140 by mohla vyhovovat. Zajtra sa opytam ake priemery maju ale myslim ze klasika cele cisla 15-20-25mm atd.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal:Nevíte někdo, kde sehnat nové závěsné tyčky pro zadní stabík? Staré ošuntělé nechci, protože už mi jedna moje stará praskla. Potkal jsem nějaké na eBayi, ale chtěli za ně $140 ja si je budu delat jestli na to nespechas tak muzu udelat par i pro tebe!?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Adam66 napsal:Cumel som v tabulkach 14140 by mohla vyhovovat. Zajtra sa opytam ake priemery maju ale myslim ze klasika cele cisla 15-20-25mm atd. to je nejaka pruzna ocel??? nebo jak to pak budes upravovat????? bavim se o stabiku
|
|
|
|
|
Člověče... to nevím, kde by se typ té oceli dal sehnat, nejsem strojař a nemám tuchy z čeho se stabilizátory vyrábějí :-( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Člověče... to nevím, kde by se typ té oceli dal sehnat, nejsem strojař a nemám tuchy z čeho se stabilizátory vyrábějí :-( ja taky ne ale myslim si ze se to dela z pruzinove oceli a ta se ohybat asi neda .
|
|
|
|
|
Ani ja som neni strojar, len tak medzi nami som mostar-tunelar. 20 rokov robim zamocnika lebo ma to bavi. A k tomu matrosu? Je to ocel ktora sa da dobre opracovat, za tepla tvarovat atd. Len potom treba fachmana ktory ten poohybany kus zakali alebo zuslachti.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Ani ja som neni strojar, len tak medzi nami som mostar-tunelar. 20 rokov robim zamocnika lebo ma to bavi. A k tomu matrosu? Je to ocel ktora sa da dobre opracovat, za tepla tvarovat atd. Len potom treba fachmana ktory ten poohybany kus zakali alebo zuslachti. aha ale to asi neni sranda spravne zakalit takovej dlouhej kus zeleza! vim ze na to kaleni jsou tabulky podle barvi rozzhaveneho materialu ale asi se to musi dat do pece ne? aby to bylo rovnomerne prohrate ???
|
|
|
|
|
Ved hovorim ja vyrobim ale fachman od zeleza dokonci.Este neviem kto ale kto hlada najde. Teda dufam ,ze najdem. Ak nie ja,tak najde ho Xjohny.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Ved hovorim ja vyrobim ale fachman od zeleza dokonci.Este neviem kto ale kto hlada najde. Teda dufam ,ze najdem. Ak nie ja,tak najde ho Xjohny. vim ze si to psal! ja jen konstatuji ze to neni prdel :))))))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Já už přední stabík mám, co bych dělal se dvouma |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Dal jsem to tam jako set protoze ho budu kupovat. Samozrejmne ze maji take jen zadni. Hlavni je, ze jsou profesionalne vyrobene a funguji. Nemam nic proti ceskym nebo slovenskym rucickam, ale jit cestou pokus omyl se mi zda zdlouhave a ve finale asi take drahe.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Dal jsem to tam jako set protoze ho budu kupovat. Samozrejmne ze maji take jen zadni. Hlavni je, ze jsou profesionalne vyrobene a funguji. Nemam nic proti ceskym nebo slovenskym rucickam, ale jit cestou pokus omyl se mi zda zdlouhave a ve finale asi take drahe. Na summitu jsem tedy samostatní zadní stabík od Hotchis neviděl... EDIT: Aháá, tak ale na stránkách výrobce je: http://www.hotchkis.net/...rear_sport_sway_bar.htmlAkorát se s tím musí řezat do kastle, já bych právě radši klasický stabík (co nabízí Addco) a bude pasovat na současné závěsy. Upraveno uživatelem úterý 12. ledna 2010 23:59:08(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Dal jsem to tam jako set protoze ho budu kupovat. Samozrejmne ze maji take jen zadni. Hlavni je, ze jsou profesionalne vyrobene a funguji. Nemam nic proti ceskym nebo slovenskym rucickam, ale jit cestou pokus omyl se mi zda zdlouhave a ve finale asi take drahe. Jen abys to nepřekombinoval. Na nasty jsem viděl pár fotek stabíku z vytrženýho závěsu.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK