Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
nemate nekdo sikovneho calounika na opravu bocnice sedaku, dik
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
Mám a je opravdu šikovný , problém je v tom , že je z Jihlavy , jestli ti to pomůže !
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
fik napsal:nemate nekdo sikovneho calounika na opravu bocnice sedaku, dik v praze jich musi bejt hejno ne ??
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
Já si myslím , že jich tam musí být spousty .Hlavně je potřeba dát na doporučení , aby nenadělal víc škody než užitku
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
colin napsal:Já si myslím , že jich tam musí být spousty .Hlavně je potřeba dát na doporučení , aby nenadělal víc škody než užitku to urcite ano! k jednomu jsem jezdil v HK jednou me chytla sedacka v X5 a opravil to k nepoznani! dokonce mel i fotoalbum svich praci
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
V Pardubicich je taky sikovnej borec...ale dela jen kuzi myslim...nebo hlavne kuzi...no to je jedno, hlavne ma taky album praci a v nem nejaky ameriky
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
tafna napsal:to urcite ano! k jednomu jsem jezdil v HK jednou me chytla sedacka v X5 a opravil to k nepoznani! dokonce mel i fotoalbum svich praci má web? nebo aspoň adresu sídla jestli můžeš dát... řešim čalounění, asi koupím z US, ale co kdyby... |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:má web? nebo aspoň adresu sídla jestli můžeš dát... řešim čalounění, asi koupím z US, ale co kdyby... HA! mel jsem na nej vizitku ale tu mi ukradli s penezenkou. jezdim casto okolo tak zjistim a dam vedet!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
colin napsal:Mám a je opravdu šikovný , problém je v tom , že je z Jihlavy , jestli ti to pomůže ! muzu poprosit o kontakt, dik Upraveno moderátorem čtvrtek 14. ledna 2010 17:04:28(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
fik napsal:Tak jsem byl u calounika , bohuzel mi rekl ze material je 30 let starej a latka co je uprostred ( cernej manzestr ) se neda koupit cena noveho calouneni je cca 6tis za jeden sedak :o(((((( mam interier krasnej az na jednu bocnici da se koupit v USA latka ?? nemate nekdo skusenosti s opravou jen casti interieru ??? hlavne sedaku http://www.ecklerscamaro...=707520&dept_id=1697 je to potah nebo cela sedacka ?????? http://www.ecklerscamaro...=707518&dept_id=1697 a toto ??? Píšou seat covers, takže potahy :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
fik napsal:Tak jsem byl u calounika , bohuzel mi rekl ze material je 30 let starej a latka co je uprostred ( cernej manzestr ) se neda koupit cena noveho calouneni je cca 6tis za jeden sedak :o(((((( mam interier krasnej az na jednu bocnici da se koupit v USA latka ?? nemate nekdo skusenosti s opravou jen casti interieru ??? hlavne sedaku http://www.ecklerscamaro...=707520&dept_id=1697 je to potah nebo cela sedacka ?????? http://www.ecklerscamaro...=707518&dept_id=1697 a toto ??? Já teď koupil komplet čalounění sedaček na http://carandtruckupholstery.com/. Je tam za necelých 400 USD. Mám to teď v US, vyzkouším až v létě. Jednání mají fajn, zdarma zašlou vzorky, co si vybereš, i do ČR. Dá se s nima domluvit a koupit samotnou látku. "velour fabric is $24 per yard and is 60” wide." |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:Já teď koupil komplet čalounění sedaček na http://carandtruckupholstery.com/. Je tam za necelých 400 USD. Mám to teď v US, vyzkouším až v létě. Jednání mají fajn, zdarma zašlou vzorky, co si vybereš, i do ČR. Dá se s nima domluvit a koupit samotnou látku. "velour fabric is $24 per yard and is 60” wide." Diky , koukal jsem na to , cena je za vsechny sedaky ?? ja mam kombinaci kozenka latka , v nabidce maji asi jen celokozenku ?? jeste mam trocha jinej tvar sedaku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mozna jen prositim, zahlavnik ( operka ) je plochej bez prositi , kozenka jen na bocich , skoda ze nemaj vice obrazku, poslu jim mailika,, diik
|
|
|
|
|
Není zač. Klidně jim pošli i fotku sedadla, ať vidí, co potřebuješ. Kvůli mě komunikovali s výrobcem, když si nebyli jisti... fakt se mi jednání líbilo. |
|
|
|
|
|
Tak to je ona chudinka
|
|
|
|
|
Hmm, těžko soudit, jestli je tvar výplně stejnej. V mým případě to tak vypadá, ale tvar prošití je jinej... no, risknul jsem to, v létě uvidím... Aspoň že barvu maj správnou, já musel upustit od origo proužkování a vzal jsem celočerný. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
fik napsal:Tak to je ona chudinka a co s ni mas? vzdyt vypada dobre ne? si asi nevidel moji, ja mam v sedacce diru a vidim na podlahu :-D |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Je na strane co neni videt roztrhana
|
|
|
|
|
Tak jsem jim napsal, a prd bez reakce
|
|
|
|
|
jak je to dlouho? pár dní to obvykle trvá... |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:jak je to dlouho? pár dní to obvykle trvá... psal jsem 2x cca 7 dni
|
|
|
|
|
hmm, to už je divný... snad jen, psal jsi z .cz adresy? jestli jim to nepadá do spamu... |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:hmm, to už je divný... snad jen, psal jsi z .cz adresy? jestli jim to nepadá do spamu... CZ jasne , poslu ti text do mailu
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK