Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
pavel napsal:Zdarec chlapci,nevim co je špatně,ale kdykoli se snažim zamíchat do diskuze,musim se znova registrovat.všade mám stejný hesla,jen tady si mě to nepamatuje.jen k tomu věku,je mi 35,mentálně tak o 20 mín.a táži se,esli někdo z vás nedraží na aukru prahový výfuky?já je chcu. Tady odsud nikdo. Tedy alespoň myslím. No vidíš... Já prodal podprahové výfuky v létě :-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
pavel napsal:dyk to po mě žádnej emajl nechce!jenom jméno a heslo a pak mě to kopne do kulí! Myslel jsem při registraci Pavle... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Teda musím říci že jsem ty výfuky měl v lepším stavu... Asi tak o 100% Ty byly jak nové. Ale jestli ti můžu poradit, tak na ně kašli. Dobře zní jen v nízkejch otáčkách a výkon ti to nepřidá. Ve vysokejch otáčkách to zní už divně. Maník je ode mě kupoval na 3 gen. Camaro na kterým to vypadá úplně hloupě. Prostě se to tam nehodí, ale chlapík měl radost že měl prďácký výfuky. To auto bylo k smíchu. Kor když měl pod kapotou V6 motor.
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
Hm,tohle video už sem si pouštěl,moc pěkný.já mám laufy origo,ale napadrt sežraný a ty prahový se mi líběj.jen chci vedět,jak moc je tam dúležitej tlumič,myslim s těma prahovejma?
|
|
|
|
|
pavel napsal:Hm,tohle video už sem si pouštěl,moc pěkný.já mám laufy origo,ale napadrt sežraný a ty prahový se mi líběj.jen chci vedět,jak moc je tam dúležitej tlumič,myslim s těma prahovejma? Přesunem se do výfuků..
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
pridam ti na ten znak Chevroletu (nebo ho "uloupnu" z nejakeho toho Špárka:)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Johny zaloz ucet , ked budete mat akciu s toho sa to moze financovat. Aj ked sa nezucastnim prispiet mozem. Par 100-vek ma nezabije. Hlavne ked viem ze boli minute na dobru vec.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Johny zaloz ucet , ked budete mat akciu s toho sa to moze financovat. Aj ked sa nezucastnim prispiet mozem. Par 100-vek ma nezabije. Hlavne ked viem ze boli minute na dobru vec. Hele, nejsem charita :-) Nevidím důvod, aby mi někdo na něco přispíval. Vše se zde provozuje na mé náklady, z mé dobré vůle a hlavně, protože mě to baví. A zase tak veliký náklady to nejsou ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Asi si ma zle pochopil , myslel som to v takom zmysle ako "clenske" O akej charite rozpravas?! Prepac ze som nieco napisal. Pripadam si ako keby som ja ziadal od teba peniaze. Potom ta charita by bola na mieste!!!!!!
|
|
|
|
|
Spíš jsi špatně pochopil mě. Na charitu se přispívá a proto jsem psal, že já charita nejsem a tudíž nevybírám žádné členské poplatky. A ani to nemám v plánu!
Asi opět ztraceno v překladu :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
Okolojedouci napsal:svačinář tu asi budu já se 24 létama na krku:) Tak na svačináře mě neužije - byt se to nezdá, tak už za pár týdnů otočím 26 léto :-) To to letí jinak, ke svačině si dám nějakej dobrej burgr, díky
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Tak ja se teda radim k te starsi casti zdejsiho fora...35...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Včera 22
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Registrován: 12.03.2011(UTC) Zpráv: 17 Bydliště: JABLONEC N.NIS.
|
Jako nováček pár dnů-jinak38,už mám plný zuby těch koncernovejch potvor,tak na starý kolena nějakou klasiku....
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Čtu to tady chlapci a asi mi všichni budete vykat :)))) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
fole, 43 :) moč ještě udržím |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Tak to si asi můžeš podat ruce s Adamem66 (alias s Petrom) :-) Ale je dobře, že si Camara nekupujou jen sotva plnoletý děcka ale i rozumní životem prozkoušení matadoři |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
myslíš takoví, co si chtěj dokázat/vsugerovat, že jsou pořád ještě "sotva plnoletý děcka"? :-D |
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Utři si mlíko ať si nepocintáš kejbord :)))to sou kecy boha :))) |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
32 mozkove jsem tak na urovni 4 leteho :D |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
tak to sem tu taky spravne
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK