Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Odpovim si sam. Nech je to nove alebo stare paci sa mi to! Stara kara a velky motor!!! Neviem kolko mas rokov Sejki, ale podla toho co tu cumim na tie debaty,tak ty , Tomcat ste moja krvna skupina. A aj Jira ,aj ked sa obmedzuje na velkost povodneho motora. Idem robit kapotu caute.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Odpovim si sam. Nech je to nove alebo stare paci sa mi to! Stara kara a velky motor!!! Neviem kolko mas rokov Sejki, ale podla toho co tu cumim na tie debaty,tak ty , Tomcat ste moja krvna skupina. A aj Jira ,aj ked sa obmedzuje na velkost povodneho motora. Idem robit kapotu caute. 25, hele sice tam byl smallblock, ale ze to je ve vinku me to fakt nevadi, ja chtel proste bigblock a dam si bigblock :-D nechci zadnou velkou bestii ale tech 500hp na 500cui je ideal... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
sejki napsal:25, hele sice tam byl smallblock, ale ze to je ve vinku me to fakt nevadi, ja chtel proste bigblock a dam si bigblock :-D nechci zadnou velkou bestii ale tech 500hp na 500cui je ideal... Ty vo*e 25... Takovej mladej koláč :d/ Mi budeš nosit svačinu. Mě je 26 :-D ;-) Jinak co se týče mě, tak mi je ta 383 asi nejmilejší. Nevím. Ale asi bych už neměnil. Možná 396 ale jak říkám... 383 je prostě u mě nej :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: Jí Ty vo*e 25... Takovej mladej koláč :d/ Mi budeš nosit svačinu. Mě je 26 :-D ;-)
Jinak co se týče mě, tak mi je ta 383 asi nejmilejší. Nevím. Ale asi bych už neměnil. Možná 396 ale jak říkám... 383 je prostě u mě nej :-) Xjohny by mohl v profilech udelat kolonku "věk" at je mezi nama jasno kdo bude nosit tu svacinu! :))))) jo a k tomu motoru! kdyz zjistuji co se da dostat z 305tky tak to pro me bude asi dostacujici! i kdyz jak rika Adam : koní neni nikdy dost!! :))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Napsal: Jí Ty vo*e 25... Takovej mladej koláč :d/ Mi budeš nosit svačinu. Mě je 26 :-D ;-)
Jinak co se týče mě, tak mi je ta 383 asi nejmilejší. Nevím. Ale asi bych už neměnil. Možná 396 ale jak říkám... 383 je prostě u mě nej :-) Nj, ja si jako mladej nepripadam, syn 9 mesicu, dcera na ceste, termin 10. cervence:) |
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
sejki napsal:Nj, ja si jako mladej nepripadam, syn 9 mesicu, dcera na ceste, termin 10. cervence:) Tak kdo se hlásí první s tou sváčou:d/ |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
sejki napsal:Nj, ja si jako mladej nepripadam, syn 9 mesicu, dcera na ceste, termin 10. cervence:) Tak drzim palce ,hlavne si to uzi. moj ma syn bude mat 20, ale rokov a dcera ma 16 ale tiez rokov. A ja ? Tento rok ak ma nedrbne tak 44!
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Tak drzim palce ,hlavne si to uzi. moj ma syn bude mat 20, ale rokov a dcera ma 16 ale tiez rokov. A ja ? Tento rok ak ma nedrbne tak 44! No vidis tak starej zas nejses :) mas deti skoro samostatne a mas cas na hobby |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
me je 27 deti zadne v invalidnim duchodu bydlim stale u rodicu a pritelkyne tolerantni. jsem temer spokojeny clovek :))))
|
|
|
|
|
tafna napsal:me je 27 deti zadne v invalidnim duchodu bydlim stale u rodicu a pritelkyne tolerantni. jsem temer spokojeny clovek :)))) heh, invalidni duchod jo? no az me cukrovka zacne odrovnavat koncetiny tak asi taky budu .... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
svačinář tu asi budu já se 24 létama na krku:)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Kua, tak je jasné kdo tady bude nosit svačinu:-D nebo vozit, za trest naložím celou korbu žrádlem a dokud se to nesní, tak se nikam nepojede:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ještě 3.5 roku a nechám si narůst plnovous a ukřižovat se :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: Cá Kua, tak je jasné kdo tady bude nosit svačinu:-D nebo vozit, za trest naložím celou korbu žrádlem a dokud se to nesní, tak se nikam nepojede:-) super!! jsem stal pri chuti!! papkam VSECHNO!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal:svačinář tu asi budu já se 24 létama na krku:) no myslím že ty svačinky zbudou na mě.... je mi 18
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Marvel napsal:no myslím že ty svačinky zbudou na mě.... je mi 18 dal bych si nějaký tousty:D
|
|
|
|
|
Marvel napsal:no myslím že ty svačinky zbudou na mě.... je mi 18 vem to pres Hradec Kralove a vem mi jedno pecene kuratko a kus uzeneho!!!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
tafna napsal:vem to pres Hradec Kralove a vem mi jedno pecene kuratko a kus uzeneho!!!
že já to vůbec říkal :D
|
|
|
|
|
Marvel napsal:že já to vůbec říkal :D
stav se v HK u Negra a dam si hranolky a burgr :-D |
|
|
|
|
|
sejki napsal:stav se v HK u Negra a dam si hranolky a burgr :-D pockej pockej!! kdypak si mel naposledy hambace od Negra???
|
|
|
|
|
tafna napsal:pockej pockej!! kdypak si mel naposledy hambace od Negra???
on uz neni? nevim 4-5 let :-D |
|
|
|
|
|
sejki napsal:on uz neni? nevim 4-5 let :-D mozna uz dva roky je v pardubicich :))) ale jeho "jednicka" byla kruteprisna :)
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
Zdarec chlapci,nevim co je špatně,ale kdykoli se snažim zamíchat do diskuze,musim se znova registrovat.všade mám stejný hesla,jen tady si mě to nepamatuje.jen k tomu věku,je mi 35,mentálně tak o 20 mín.a táži se,esli někdo z vás nedraží na aukru prahový výfuky?já je chcu.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To je divný, nikdo jiný problém nehlásí :-) Zkus zvolit heslo, který bude mít aspoň 6 znaků - písmena a čísla, a musí to fungovat. Tak jsem se díval do databáze a pokaždý se zaregistruješ se špatným emailem ( n***a@.seznam cz). Vidíš tu tečku před seznam.cz? Tak ta tam nepatří :-) Upraveno uživatelem sobota 23. ledna 2010 23:52:43(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
dyk to po mě žádnej emajl nechce!jenom jméno a heslo a pak mě to kopne do kulí!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK