Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
tomcat1 napsal:To neviem... Mne Cobra napriklad zere 20 l a to ma nejakkych 1000 kg. Camaro zere menej. Je to tym ze manual dovoli cloveku viac to vytacat... A viac prevodovych stupnov znamena ze sa mi castejsie podari dostat motor do oblasti najvyssieho vykonu co tiez spotrebe neprospieva... na druhou stranu zase můžeš jezdit za méně než s automatem - to, že máš manuál, neznamená, že vždycky točíš do červenýho a pak teprve řadíš :))) ale já to prostě tak cítím, at je či není manuál v camaru na prd, tak ho tam chci - když zjistím, že je to na nic, tak ho prodám a pořídím si automat
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Auto už má jiného majitele, prosím o uzamčení vlákna. |
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Že by pomohla prezentace v Luštěnicích? :D
Co bude místo toho? Něco LS1? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
|
xjohny napsal:Že by pomohla prezentace v Luštěnicích? :D
Co bude místo toho? Něco LS1? Vzal to člověk s kterým jsem byl domluvenej ještě před Luštěnicema, Camaro teď nově bydlí v Přerově :D Co bude místo toho zatím psát nebudu dokud mi to nebude stát na dvoře, ale je to na dobrý cestě |
F-150 XL 4x4
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak to jsem zvědavej, držím pěsti. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Adame, co to máš v avataru a v podpisu? Seš nějakej napínací :-D skoro jako kladka. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.06.2010(UTC) Zpráv: 78
Blahořečil: 3-krát
|
adam7c3 napsal:Vzal to člověk s kterým jsem byl domluvenej ještě před Luštěnicema, Camaro teď nově bydlí v Přerově :D Co bude místo toho zatím psát nebudu dokud mi to nebude stát na dvoře, ale je to na dobrý cestě doufám že mi pak napíšeš jak to proběhlo a co to obnášelo.... |
Tom |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Jak Nou mór Kamaro? to sou podpise teda! Teď si to musíš vyžehlit koupí jedničkového Camara! a běda jestli ne |
HD's coming |
|
|
|
|
To jsem ale zvědavej, jak si to vyžehlíš ty :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
xjohny napsal:To jsem ale zvědavej, jak si to vyžehlíš ty :-D jsem zvědavej co Adam hodlá koupit (trochu tuším - povídali sme si cestou do luštěnic, ale nic konkrétního nevim). je to škoda, mě se zrovna po tom posledním výletu camaro zase zalíbilo a začal sem o něm uvažovat - tak nějak mě adam uklidnil a dodal mi pocit, že se s tím autem dá normálně Dailydrivit - no a ted ho prodal. pro můj vlastní klid doufám, že to bylo jen touhou po něčem jiným, ne tím, že je to camaro 4th na prd každopádně sem faaaakt zvědavej, co to nakonec adam koupí
|
|
|
|
|
Daawid napsal:jsem zvědavej co Adam hodlá koupit (trochu tuším - povídali sme si cestou do luštěnic, ale nic konkrétního nevim). je to škoda, mě se zrovna po tom posledním výletu camaro zase zalíbilo a začal sem o něm uvažovat - tak nějak mě adam uklidnil a dodal mi pocit, že se s tím autem dá normálně Dailydrivit - no a ted ho prodal. pro můj vlastní klid doufám, že to bylo jen touhou po něčem jiným, ne tím, že je to camaro 4th na prd každopádně sem faaaakt zvědavej, co to nakonec adam koupí 4th geny na prd rozhodně nejsou, jenom mají svý mouchy jako každý auta. Camaro jsem měl rok a dva měsíce, za tu dobu jsem s ním najel skoro 9000km a nikde mě nenechalo, kromě běžný údržby jsem měnil vodní pumpu, chladič, tlačítka el. oken a pár věcí který předchozí majitelé zkurvili. Auto co kupuju mi bude sloužit i jako dailydriver, mám sice služební fóbii ale i předtím jsem jezdil většinou jen Camarem. |
F-150 XL 4x4
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK