Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Před nějakým měsícem jsem se ujmul článku o vozech Chevrolet Camaro na české wikipedii. První verze byla dost špatná, tak jsem ve stručnosti sepsal, co se dalo. V nějaké první verzi toho článku byl hlavní motiv ten, že Camaro hrálo v Transformers :D http://cs.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_CamaroKdybyste měl někdo čas a chuť, můžete mi třebas sepsat něco detailnější k trojkovým či čtverkovým a já to tam upravím. Nebo se na wiki zaregistrujte a upravte přímo. Musíme přeci trošku podpořit i českou internetovou kulturu Upraveno uživatelem pátek 12. února 2010 13:36:21(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
o víkendu dám dohromady něco o trojkách a pošlu ti to ok?
|
|
|
|
|
Čupr, čekal jsem, že by ses mohl zrovna ty ozvat :-) Hoď to kdyžtak přímo sem. Jířa se prý v práci pořád nudí, tak může třebas komponovat detailnější elaborát o dvojkách :-) Upraveno uživatelem pátek 12. února 2010 14:47:51(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
přidejte k těm Mustangům něco :)) Upraveno moderátorem pátek 12. února 2010 16:17:33(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Záškodnictví není na wikipedii tolerováno :-) Pak by se zaměřili na ty Camaro stránky a smazali odkaz na fórum :D Ale šlo by tam dopsat: Mustang nebyl v prodejích nikdy překonám, což ovšem nic nemění na faktu, že je z celé detroitské muscle trojky tím nejškaredějším. :)) Upraveno uživatelem pátek 12. února 2010 16:36:00(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Klidně mě kamenujte, ale Mustang 1. generace, zvlášť fastback, je krásný auto. Nic to nemění na tom, že Camaro je krásný, Charger, Challenger, Cuda taky... ;) |
|
|
|
|
|
Tak samozřejmě, mně se Mach či Boss líběj taky, tohle je jen takové mezikoncernové popichování |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK