Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Zdar camarádi! Potřebuji poradit. Po demontáži rámu,na kterém je fixována přední náprava se bohužel ty silenbloky,přes které je celý ten rám sešroubován s kastlí,rozpadly na padrť... Co teď? Objednat nové-jasný. Ale bohužel nevím jak a pod čím je najít-páč neumím anglicky. Také mne v lakovně upozornili,že ty silenbloky přes které je sešroubována chladičovka k onomu rámu,jsou taky v háji!!! Prosím poradte kde to sehnat-popř.nahodte nějaký odkaz,jestli jste to už někdo řešil! Díky moc. http://img683.imageshack.../pontiacnprava006.th.jpgUpraveno moderátorem pondělí 1. března 2010 20:30:01(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Super! Díky! A nevíš jestli je to komplet i s těmi k chladičovce,nebo jen na spodek? Já to nerozdělával,takže nevím...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Jo super! Dík. Už jsem počítal dole v garage ty šrouby a bude to tak! Takže ještě jednou dík!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK