Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Cao ,, daji se v Praze koupit sterace, nejlepe jen gumicky ??????? Upraveno moderátorem čtvrtek 11. března 2010 14:28:08(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Hoří to? Přihoď si je za pár facek k nějakýmu nákupu z RockAuta nebo ze Summitu a máš to. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
xjohny napsal:Hoří to? Přihoď si je za pár facek k nějakýmu nákupu z RockAuta nebo ze Summitu a máš to. momentalne nic ted neplanuji, nemate nekdo neco rozjete ze bych to tam prdnul ( sterac mi dre okno )
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
fik napsal:momentalne nic ted neplanuji, nemate nekdo neco rozjete ze bych to tam prdnul ( sterac mi dre okno ) Já bych taky pár vzal...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
budu delat objednavku... chce nekdo neco? |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
sejki napsal:budu delat objednavku... chce nekdo neco? Odkud?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Napsal: Jí Odkud? Rockauto nebo summit vyber si, ty veci maj jak tam tak i tam :) |
|
|
|
|
|
sejki napsal:Rockauto nebo summit vyber si, ty veci maj jak tam tak i tam :) Mám teď rozjetých pár věcí kolem a přesně nevím kolik budou činit doplatky. Takže se zatím držím při zdi. (donpedrovi za hlavy, ventily, derss up kit, pak ten B&M shifter...) Potřeboval bych nějaký pěkný pratelný palivový filtr a pak asi ty gumičky do stěračů.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Mám teď rozjetých pár věcí kolem a přesně nevím kolik budou činit doplatky. Takže se zatím držím při zdi. (donpedrovi za hlavy, ventily, derss up kit, pak ten B&M shifter...) Potřeboval bych nějaký pěkný pratelný palivový filtr a pak asi ty gumičky do stěračů. ten filtr Baronet nevybral? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale jo... Já ho asi vezmu... Je do toho vidět a hlavně je to čistitelný.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Ale jo... Já ho asi vezmu... Je do toho vidět a hlavně je to čistitelný. [-o< |
|
|
|
|
|
Tak co je jednodušší...? Kupovat novou papírovou vložku ze států a nebo to rozebrat, vyčistit - vyfoukat a dát zpět....
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak co je jednodušší...? Kupovat novou papírovou vložku ze států a nebo to rozebrat, vyčistit - vyfoukat a dát zpět.... vycistit si nadrz :-D |
|
|
|
|
|
sejki napsal:budu delat objednavku... chce nekdo neco? poprosim gumicky do steracu ,, diiik budes mit dopravu letecky ???
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Napsal: Jí Presne taky som mal v Cobre ale zahodil som ho. To filtruje len hrube necistoty a jemny kal prechadza. Papierovy je lepsi.
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Presne taky som mal v Cobre ale zahodil som ho. To filtruje len hrube necistoty a jemny kal prechadza. Papierovy je lepsi. Dobrá vyberu tedy nějaký papírový... Sejki do kdy mám čas?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Napsal: Jí Dobrá vyberu tedy nějaký papírový... Upraveno uživatelem sobota 13. března 2010 13:41:38(UTC)
| Důvod úpravy: - |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Dobrá vyberu tedy nějaký papírový...
Sejki do kdy mám čas? cas mas az naplnim kosik :-D potrebuju tam nakombinovat nejaky dily... predpokladam ze uzaverka bude pristi nedeli... |
|
|
|
|
|
sejki napsal:cas mas az naplnim kosik :-D potrebuju tam nakombinovat nejaky dily... predpokladam ze uzaverka bude pristi nedeli... Gumičky do stěračů, palivový filtr a těsnění krytu diferenciálu. To bych počeboval....
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
|
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Tuníš mojí favoritku? :-)
|
|
|
|
|
Sejki objednaval jsi prosim ty gumicky na sterace ? dik za info
|
|
|
|
|
fik napsal:Sejki objednaval jsi prosim ty gumicky na sterace ? dik za info Já už je mám :d/ Ale jsou grafitový. Tak jsem zvědav jak dlouho vydrží
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK