Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
Blahořečil: 1-krát
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Prijemne vidiet ho po dlhej dobe... Ale je to rocnik 79, nie?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Co máš vepředu za péra a rozměry kol/pneu? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Martas, moc pekne camaro.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
|
ročník 79 ale v papírech mám 81, péra nevím už jsem to tak koupil, akorát jsem vyměnil přední tlumiče protože byly už totál. Přední tlumiče mám KG4515 vybral mě je Sejki, vepředu jsou 14" v zadu 15" a gumy přední 225, a zadek 275. Jinak jsem ten podvozek mš při koupi auta a zadní tlumiče jsou ty s těma dofukama těd nevím jak se jmenujou.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
f.martas77 napsal:ročník 79 ale v papírech mám 81, péra nevím už jsem to tak koupil, akorát jsem vyměnil přední tlumiče protože byly už totál. Přední tlumiče mám KG4515 vybral mě je Sejki, vepředu jsou 14" v zadu 15" a gumy přední 225, a zadek 275. Jinak jsem ten podvozek mš při koupi auta a zadní tlumiče jsou ty s těma dofukama těd nevím jak se jmenujou. Vzadu mas Hijackery, ty prosimte vyhod :-D ps: ja ti vybiral nejaky tlumice?:-D |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
vybíral už v prosinci, když jsme o je sháněl , tak jsi mě doporučil a já na tebe dal
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
f.martas77 napsal:ročník 79 ale v papírech mám 81, péra nevím už jsem to tak koupil, akorát jsem vyměnil přední tlumiče protože byly už totál. Přední tlumiče mám KG4515 vybral mě je Sejki, vepředu jsou 14" v zadu 15" a gumy přední 225, a zadek 275. Jinak jsem ten podvozek mš při koupi auta a zadní tlumiče jsou ty s těma dofukama těd nevím jak se jmenujou. Tie Hijackery su monroe a pri tomto rozmere diskov a pneu to bez nich nepojde... Privodne hadicky k nim trochu fucia, kontrolujes tlak v nich? Lebo ak budes jazdit uplne bez vzduchu znicia sa. Minimalny tlak je 20 PSI. Tie hadicky by bolo dobre vymenit. http://www.summitracing.com/parts/MON-MA708MM/
|
|
|
|
|
Ještě jsem se k měření tlaku nedostal, byla zima a teprve ted budu camárko aktivovat, ale dík za tip na ten tlak v nich
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
sejki napsal:ps: ja ti vybiral nejaky tlumice?:-D Jo vybíral, a i přes mou drobnou skepsi ohledně toho výběru jsem je pak Martinovi koupil. Ale snad budou sloužit skvěle |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
xjohny napsal:Jo vybíral, a i přes mou drobnou skepsi ohledně toho výběru jsem je pak Martinovi koupil. Ale snad budou sloužit skvěle mnojo ja uz si to nepamatuju, hele ty KYB jsou dobry pro rezim street/strip...coz vetsina lidi se stejne dostava do streetu nez do stripu... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
sejki napsal:mnojo ja uz si to nepamatuju, hele ty KYB jsou dobry pro rezim street/strip...coz vetsina lidi se stejne dostava do streetu nez do stripu... na zadek KYB KG5526 budou v poho na 60% street 40% strip ??????? redeji bych neco tvrdciho
|
|
|
|
|
fik napsal:na zadek KYB KG5526 budou v poho na 60% street 40% strip ??????? redeji bych neco tvrdciho
jak tvrdsiho? kdy konecne pochopite, ze pruziny udavaji tvrdost a tlumice tlumi razy a zabranuji rozkmitani kola.... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
sejki napsal:jak tvrdsiho? kdy konecne pochopite, ze pruziny udavaji tvrdost a tlumice tlumi razy a zabranuji rozkmitani kola.... a co se teda na stavitelných tlumičích nastavuje? Podle mě to, jak moc velkej odpor kladou, což se dá za tuhost označit taky |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:a co se teda na stavitelných tlumičích nastavuje? Podle mě to, jak moc velkej odpor kladou, což se dá za tuhost označit taky to je jak ma jit tlumic zatlacit jetli lehce a nebo tezce... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
sejki napsal:to je jak ma jit tlumic zatlacit jetli lehce a nebo tezce... to byla ma otazka jsou KYB KG5526 lehke ci tezke tedy jsou trosku sportovni ci urcene na bezne jezdeni ?
|
|
|
|
|
fik napsal:to byla ma otazka jsou KYB KG5526 lehke ci tezke tedy jsou trosku sportovni ci urcene na bezne jezdeni ? no rekneme ze to je lepsi original :) |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK