Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Ahoj, jsem rád, že se můžu připojit k hrdým majitelům Camara druhé generace. Pár fotek mého nového přírustku naleznete zde: http://www.blackwind2.wz.cz/camaro.phpPro začátek bych měl jednu otázku nebo spíš prozbu. Nezkoušl jste někdo přidělávat klíče? Původní majitel mi auto prodal jen s jedněma:-(
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Blackwind napsal:Ahoj, jsem rád, že se můžu připojit k hrdým majitelům Camara druhé generace. Pár fotek mého nového přírustku naleznete zde: http://www.blackwind2.wz.cz/camaro.phpPro začátek bych měl jednu otázku nebo spíš prozbu. Nezkoušl jste někdo přidělávat klíče? Původní majitel mi auto prodal jen s jedněma:-( zdar a vitej !!! pekne camaro! k tem klicum.....na ebay prodavaji polotovary ktere ti opracuji v kazdem vetsim obchodaku :) PS: to stresni okno tam budes nechavat ? :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Dalsi auto na repas kdy konecne nekdo koupi neco hotoveho ten stresak to je bastl to mohl udelat jen poutovej kral klice jsem v pohode nechal udelat v zamecnictvi na Praze 10 kde je specialka na autoklice... Jinak mam taky Jawu 350 z roku 1971 a CZ 125 T roku 1947 vitej motorkari :d/ Upraveno uživatelem pondělí 22. března 2010 22:12:49(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ze by to bylo foceno na ceste z Garazi Vltava? :))
Jestli se nepletu, tak to je ten veliky stredoveky viadukt na ceste Melnik-Ml. Boleslav (resp. Lustenice). |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
|
Díky za přijetí a taky za info. Klíče zkusím přidělat v Praze. Jinak co se týče auta, není to focený na cestě z Luštěnic. Auto jsme koupil v Německu cca 200km od hranic. To asi taky vysvětluje to střešní okno. Řekl bych že to je snad německej vynález, dávaly se v osmdesátých letech na kde co. Majiteli asi bylo líto že nemá targu, tak si nechal dodělat okno jako na Mantu nebo Recorda. Mě osobně se taky moc nelíbí a časem se ho určitě zbavím, ale pokud s ním dostanu veteránský čísla tak s tím chvíli počkám a vyřeším nejdřív jiný věci. Stav auta je, že to jede, řadí, brzdí, svítí... teda až na světla v interieru. Tam nesvítí kromě kontrolky na dálkovky nic. Taky otáčkoměr ukazuje až od 2000. Až na to střešní okno a rádio je auto kompletní a původní včetně kol což se mi moc líbí a chtěl bych to i tak nechat. Jen poopravit šrámy za 30let a vyměnit náplně, zkontrolovat brzdy a uvidíme.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Čaues! Tak to budeš mít kousek k Ondrovi do Chodova-kdybys potřeboval něco ladit na motoru. To Ti závidím. Já to mám celkem z ruky.... Tak hodně zdaru!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
Klice : Vrsovicke namesti Praha 10,, pokud bude komisar trochu normalni tak ho to okno uplne zabije
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Pokud jsem se dobře díval,je tam i ta "číro" anténa před oknem na střeše-známý to BMW doplněk,je tak?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
K te palubce: Vidim to tak, ze tam bude poskozeny ten konektor, kam se pripojuje kablik se signalama a podsvetlenim. Ja to mel ruzne vylamany, ale decentni prace s chemoprenem a kontakty zase drzi jak maji. Uvidis, az to vyndas, leze se tam docela jednoduse. Viz napr.: http://chevroletcamaro.c...taji-zarovicky-zari.aspxUpraveno uživatelem úterý 23. března 2010 22:50:33(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Palubku uvidim až to rozeberu. Maslím že mám ještě jedny budíky tak to nějak nakombinuju. Ondru z Chodova neznám i když to mám kousek (snad ho poznám aý bude třeba). Vlastně neznám nikoho s amerikou v garáži. Jo anténa je taky bastl šílenýho kolotočáře:-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
kdyby tam to střešní okno bylo dáno do r. 80, tak to musí projít testacema, ne? Dobová úprava... Ale ono asi bude novější. |
|
|
|
|
|
I kdyby bylo, tak nevim jak to zjistit. Leda bych v kastlíku našel účtenku:-) Stejně se ho zbavim. Zavařit díru, vyrovnat tmelem a nalepit koženku a tepecírunk stropu nebude zase tolik práce. Nejhorší bude sehnat tu správnou koženku.
|
|
|
|
|
Blackwind napsal:I kdyby bylo, tak nevim jak to zjistit. Leda bych v kastlíku našel účtenku:-) Stejně se ho zbavim. Zavařit díru, vyrovnat tmelem a nalepit koženku a tepecírunk stropu nebude zase tolik práce. Nejhorší bude sehnat tu správnou koženku. puvodni uz nesezenes mrkni do sekce interiery tam se to uz resilo
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
také zdravím! Moc pěkný Camaro, žádná prasečina takhle na první pohled, až na tu střešní zrůdnost. Kdyby tam aspoň dal dvě podélně, taková parodie na targu :) Se nám to tu pěkně rozrůstá.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 27.01.2010(UTC) Zpráv: 21
|
Blackwind napsal:Palubku uvidim až to rozeberu. Maslím že mám ještě jedny budíky tak to nějak nakombinuju. Ondru z Chodova neznám i když to mám kousek (snad ho poznám aý bude třeba). Vlastně neznám nikoho s amerikou v garáži. Jo anténa je taky bastl šílenýho kolotočáře:-) To jsem ja ten Ondra z Chodova, nekdy si me mohl videt v ruzovy lime, oranzovym camaru, nebo v bilym Lincolnu :) |
Lincoln Forever!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
andrew napsal:To jsem ja ten Ondra z Chodova, nekdy si me mohl videt v ruzovy lime, oranzovym camaru, nebo v bilym Lincolnu :) Zdravím tě. Možná už jsme se potkali, ale určitě bych tě nepoznal. Snad se potkáme někde na srazu jestli někdy dostanu značky:-)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Tak vítej stastny majiteli Camara....klice podle me udelaji v kazdym klicarstvi kde delaj autoklice - me je udelali v pohode v Pardubicich - jsou to GM klice a maj pismenny kodovaní - spinavi skrinka, dvere, kufr - ted si ty pismena nepamatuju, ale zitra se mrknu u bratra a napisu ti to.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Jirka_z28 napsal:kdyby tam to střešní okno bylo dáno do r. 80, tak to musí projít testacema, ne? Dobová úprava... Ale ono asi bude novější. Tak to teda nevim...ja mel Camaro vytuneny jak prase (viz. fotky u myho auta), vse origo a zapsany v origo Svycarskym technicaku a kdyz to poprve uvidel komisar, tak malem omdlel a my zacali predelavat :-))
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
Blackwind napsal:Ahoj, jsem rád, že se můžu připojit k hrdým majitelům Camara druhé generace. Pár fotek mého nového přírustku naleznete zde: http://www.blackwind2.wz.cz/camaro.phpPro začátek bych měl jednu otázku nebo spíš prozbu. Nezkoušl jste někdo přidělávat klíče? Původní majitel mi auto prodal jen s jedněma:-( blahopřeju k pěknému autu - tak at se daří, dobře jezdí a dělá radost :-)
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Tak to teda nevim...ja mel Camaro vytuneny jak prase (viz. fotky u myho auta), vse origo a zapsany v origo Svycarskym technicaku a kdyz to poprve uvidel komisar, tak malem omdlel a my zacali predelavat :-)) Díky, pěkně jsi to auto předělal zpátky. Ty vytažený lemy byly děsný. Ale co to máš za divný světýlo na tom přednim blatníku? A co říkal komisař na ty kola?
|
|
|
|
|
Blackwind napsal:Díky, pěkně jsi to auto předělal zpátky. Ty vytažený lemy byly děsný. Ale co to máš za divný světýlo na tom přednim blatníku? A co říkal komisař na ty kola? Nastesti to byl jen laminat.....lamelovej kotouc na flexu, lakyrnicekj papirovej oblecek a par dni prace v respiratoru a vse bylo pryc. Jen ty prahy byly horsi..byla v nich normalne jeklova konstrukce :-) holt delali to poctive. No to je takova svajcarska uprava...hehehe..to tady ma kdekdo...ja to teda uz mit nebudu. No a kola...ty uz jsou pryc...vymenil jsem za origo plechace jako mas ty. Nechal jsem je nalakovat nacerno a s tema chromovejma doplnkama jsou paradni - akorat ty limce nepouzivam. Upraveno uživatelem sobota 27. března 2010 22:15:06(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Jak to tady tak procitam, tak je tu dalsi pasovka. Snad jedine ja s Adamem chceme stim polotovarem neco udelat. Nicmene vitej do clubu.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Zlumik napsal:Tak to teda nevim...ja mel Camaro vytuneny jak prase (viz. fotky u myho auta), vse origo a zapsany v origo Svycarskym technicaku a kdyz to poprve uvidel komisar, tak malem omdlel a my zacali predelavat :-)) To bych se asi hádal nebo jel jinam. Ale Ty jsi stejně příznivce originálu a chtěl jsi to předělat sám od sebe, ne? |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Jak to tady tak procitam, tak je tu dalsi pasovka. Snad jedine ja s Adamem chceme stim polotovarem neco udelat. Nicmene vitej do clubu. prej polotovar
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:To bych se asi hádal nebo jel jinam. Ale Ty jsi stejně příznivce originálu a chtěl jsi to předělat sám od sebe, ne? Jasne, ale asi jako kazdej jsem si rikal...koupime to (kveten), udelame testace pojezdime a pak se do toho pustime......
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK