Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Uz nekdo menil chrom listy na dverich ( prachovky kolem okna ) Mam origo tu listu po cele delce dveri, ta co prisla je kratsi a tenci nez origo, na dverich jsou takove cvoky ktere bych musel uriznout.. Co jsem videl na srazech tak maji nove listy uz tyto mensi.. pak take vznikne mezera u sloupku dveri u predniho okna V katalogu je jen chrom nebo bez chromu a tu jsem nevidel ...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
Chlapaci nikdo jeste nemenil tu listu ??? nerikejte ze to mate v pohode ...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Já mám nové, v krabičce, ještě jsem se neodvážil |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Já mám nové, v krabičce, ještě jsem se neodvážil prosim mrkni se at se uz netrapim myslim ze ta dlouha lista se uz sehnat neda..
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak ta moje je stejně dlouhá, jako ta co už na autě je. Odkud jsi je kupoval? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Za zrcátko to nemám, mám to jen po A-sloupek. Tedy kratší než ty. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 86 Bydliště: Brno
|
Hele, nevím, jestli si už nějak vyřešil tu lištu, je to už docela staré téma, ale dneska jsem při pátrání po této liště konečně odhalil, jak to je. Kratší lišta je včetně té sametky, co stírá okno, lišta nedoléhá k blatníku, ale končí kus před ním. Oproti tomu ta delší, které dolíhá až k blatníku, je samostatná bez sametky, ta je pak zvlášť. originálně se podle výbavy dávaly obě, ale ta delší se už dá sehnat jen origo (přeleštit a je jako nová). Aftermarketové jsou jen ty kratší se sametkou, co jsem viděl. Popis z aukce, kde na fotce je lišta se sametkou: THIS IS A NEW SET OF NEW OUTER DOOR WINDOW FELT/ WEATHERSTRIPS FOR A 70 TO 81 CAMARO OR FIREBIRD. TOP QUALITY RESTORATION PARTS FOR A PERFECT FACTORY FIT. THESE ARE THE STRIPS THAT FIT THE TOP OF THE DOOR AND CLEAN THE GLASS ON THE WAY DOWN. ALSO KEEP WATER OUT OF YOUR DOORS. THIS STYLE INCLUDES THE SMALL FLAT CHROME TRIM ON THE OUTSIDE TOP OF THE DOOR. THESE ARE FOR CARS THAT HAVE THE CHROME ALONG THE TOP OF THE DOOR THAT STOPS JUST IN FRONT OF THE MIRROR. (If your chrome goes all the way to the front of the door where it meets the fender, you need the set without chrome. Your chrome is not part of the weatherstrip) (models with special trim package)
|
|
|
|
|
Když už se to tu otevřelo, nemáte někdo chromovou lištu se sametkou na vnější řidičovu stranu? Myslím tu kratší. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Karel75 napsal:Hele, nevím, jestli si už nějak vyřešil tu lištu, je to už docela staré téma, ale dneska jsem při pátrání po této liště konečně odhalil, jak to je. Kratší lišta je včetně té sametky, co stírá okno, lišta nedoléhá k blatníku, ale končí kus před ním. Oproti tomu ta delší, které dolíhá až k blatníku, je samostatná bez sametky, ta je pak zvlášť. originálně se podle výbavy dávaly obě, ale ta delší se už dá sehnat jen origo (přeleštit a je jako nová). Aftermarketové jsou jen ty kratší se sametkou, co jsem viděl.
konecne jsem v obraze ,, da se tedy sehnat samotna sametka co jde na origo dlouhou listu ??,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Hele jestli jsou k A sloupkům jako ta na mym - Foto, tak bych je vzal. Moje levá má uhnilý ty packy ze spodu. Stačila by mi jen levá :-) ale chápu že chceš prodat obě. Co za ně chceš?
|
|
|
|
|
fiku potřeboval bych řidičovu stranu (tj. pravou) se sametkou :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
|
Hele Johny, ty máš volant v pravo? Já myslel že se nedělali anglický verze:-) Já potřebuju taky řidičovu stranu, ale levou
|
|
|
|
|
Ajo, shit :(
No nic, byl jsi první :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
take ma volant nalevo, myslel asi s predniho pohledu prodam dve , platil jsem cca 2000Kc zadnej strach koupil jsem 4 jeste pro kamarada a take blbe Upraveno uživatelem pondělí 21. února 2011 20:28:15(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Takže máš dost pro oba :d/ Na poštu je to asi dost dlouhý, co? Nerad bych dostal dva klikyháky. Jsi z Prahy? Mám tam bráchu. Zkusim se s ním dohodnout, že bys mu to někde předal.
|
|
|
|
|
My bychom mohli dát příští týden (nebo leda dneska) sraz na Proseku nebo někde, kde se ti to víc hodí a já bych bral akorát tu řidičovu lištu :-) Mám doma totiž všechny kromě týhle. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Panove , bohuzel prodej pouze v paru,
pokud na to netlacite nejdrive objednam jine listy a pockam co bude v baliku.
diky Fik
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
fik napsal:Panove , bohuzel prodej pouze v paru,
pokud na to netlacite nejdrive objednam jine listy a pockam co bude v baliku.
diky Fik Řeším ten samej problém s lištou, teče mi do dveří a vozim si sebou malej rybníček ... Už jsi dostal ony lišty?? Pokud ano a sedí, pošli prosím odkaz. Díííky! |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
No Fíku, jak to vypadá stěma lištičkama? ale ne stěmahle :-)
|
|
|
|
|
jeste porad nic dam hned vedeti
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK