Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
|
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Vinilová střecha... je pěknej... Jsou na něm nějaké dodělávky? Škoda že v tom není ta 6.6ka co?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Napsal: Jí Vinilová střecha... je pěknej... Jsou na něm nějaké dodělávky? Škoda že v tom není ta 6.6ka co? Máš snad něco proti pěti litrům??? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Máš snad něco proti pěti litrům??? Nebuď vztahovačnej kuafix :-) Raději nažeň nového člena do ankety a F-body srazu ;-)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
Mimo těch vytáhlejch blatníků (ale i ty jsou přímo od Pontiacu - mám papíry) by měl být originál. Bohužel, předchozí majitel tam narval novou muziku takže to vypadá jak u cigánu v žigulíku, vnitřek taky není zrovna dle mého gusta, ale časem dám vše do cajku ... snad ... Chudák má poškrábaný lak na haubně a boku od nějakýho hajzla, ale stejně mi ta barva moc nesedí tak příští rok půjde pod sprchu :) Motoricky je na tom super, převodovka řadí krásně,jen když dlouho stojí nastartovanej na místě tak propouští chladič ... asi by to chtělo novej ... |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
Anty napsal:Mimo těch vytáhlejch blatníků (ale i ty jsou přímo od Pontiacu - mám papíry) by měl být originál. Bohužel, předchozí majitel tam narval novou muziku takže to vypadá jak u cigánu v žigulíku, vnitřek taky není zrovna dle mého gusta, ale časem dám vše do cajku ... snad ... Chudák má poškrábaný lak na haubně a boku od nějakýho hajzla, ale stejně mi ta barva moc nesedí tak příští rok půjde pod sprchu :) Motoricky je na tom super, převodovka řadí krásně,jen když dlouho stojí nastartovanej na místě tak propouští chladič ... asi by to chtělo novej ... Jo a taky se do něj samozřejmě chtěl někdo dostat (zřejmě pro tu novou muziku) takže mám vypáčenej zámek ... Nemá někdo na prodej?? |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Myslim že nemá, ale není problém koupit novej. Například výměna spínací skříňky je velmi oblíbený sport :) Ještě nám vokaž interiér a motor please |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Já v tom mám taky novo muziku... Něco tam už sice bylo, ale už to nehrálo. Tak jsem to vyndal, do plata zapustil velké ovály a užívám si.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Nazdar Anty. Pekna kara! Fakt parada. Sirsie gumy a je to parada. A vitaj v kolektive.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Jí Já v tom mám taky novo muziku... Něco tam už sice bylo, ale už to nehrálo. Tak jsem to vyndal, do plata zapustil velké ovály a užívám si. a to nevadilo na testacich? hmmmm |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
sejki napsal:a to nevadilo na testacich? hmmmm ne
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Anty napsal:Jo a taky se do něj samozřejmě chtěl někdo dostat (zřejmě pro tu novou muziku) takže mám vypáčenej zámek ... Nemá někdo na prodej?? Vítej. Firebird vypadá dobře. Ta kola na zadku asi nevylepší šíře pneu. Možná to bude chtít jiné ET na disky. Jestli chceš měnit zámek tak doporučuji vyměnit oba, aby jsi neměl další klíč. Pokud chceš tak dva zámky mám.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Ahoj, pěkný auto. Jen ty kola, ale to je detail, kterej je radost řešit:-). Ukaž motor a tu muziku z žigula (myslím interier)
|
|
|
|
|
Ooooo, děkuji všem za tak vřelé přivítání :o)))
Fotky interiéru a motoru udělám až přestane chcát a budu moct vyjet z přítmí garáže.
Nachází se někde v západních čechách kdokoliv s firebirdem ..?
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Pekne , kamarad ma podubne nafoukle blatniky , ty mas jeste jinej predni naraznik
|
|
|
|
|
Anty napsal:Nachází se někde v západních čechách kdokoliv s firebirdem ..? Koukal jsem do mapy a žádné Tachovice jsem nenašel, takže nevím kde v západních Čechách to jest. Ale například v Karlových Varech sídlí Blackwind s Camarem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Koukal jsem do mapy a žádné Tachovice jsem nenašel, takže nevím kde v západních Čechách to jest. Ale například v Karlových Varech sídlí Blackwind s Camarem.
Tachov ... kousek od přechodu Rozvadov ... |
|
|
|
|
|
Blackwind napsal:Ahoj, pěkný auto. Jen ty kola, ale to je detail, kterej je radost řešit:-). Ukaž motor a tu muziku z žigula (myslím interier) Koukám, že seš kousek ode mě - jsem z Tachova. Až bude hezky tak bych se někdy stavil, což? Stejně tam mám kamarádku a chtěl jsem za ní zajet tak proč nevyužít příležitost vyvenčit sebe i ohniváka :) |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Anty napsal:Koukám, že seš kousek ode mě - jsem z Tachova. Až bude hezky tak bych se někdy stavil, což? Stejně tam mám kamarádku a chtěl jsem za ní zajet tak proč nevyužít příležitost vyvenčit sebe i ohniváka :) Jasná věs, určitě se stav když budeš v okolí KV. Kdokoliv z F-body brotherhood fora je vítán, obzvlášt když dorazí se 2nd generation:-) Dej vědě předem mejlem, ať je čas se domluvit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jířo, nestraš hned nové členy nějakými poplatky, nebo hned utečou :D
Anty: V srpnu se pořádá sraz Camar a Firebirdů, v jednání je možnost pronájmu letiště Kámen, což není zadarmo a samozřejmě nikoho nenutíme aby něco platil. Na samotný sraz může přijet kdokoliv, ten je zdarma :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jířo, nestraš hned nové členy nějakými poplatky, nebo hned utečou :D
Anty: V srpnu se pořádá sraz Camar a Firebirdů, v jednání je možnost pronájmu letiště Kámen, což není zadarmo a samozřejmě nikoho nenutíme aby něco platil. Na samotný sraz může přijet kdokoliv, ten je zdarma :-) Nestraším... Je to jak píšeš o domluvě o samotném pronájmu. Nechť se k tomu svobodně Anty vyjádří :-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Pojízdnej jsem a rád se zúčastním ... samozřejmě i rád něco zaplatím :) Upraveno uživatelem čtvrtek 20. května 2010 16:57:19(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
|
Anty napsal:Pojízdnej jsem a rád se zúčastním ... samozřejmě i rád něco zaplatím :) Paráda, tak šup do ankety a odhlasuj si svůj podíl :-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Paráda, tak šup do ankety a odhlasuj si svůj podíl :-) Jakej podíl a v jaké anketě?? Mějte se mnou ještě strpení ... za pár dnů už tu budu lítat jak počítačovej mág, ale v tomhle fóru se zatím moc nevyznám ... |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK