Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Pánové mám dotaz. Při sestavování diferenciálu se mi nešťastnou náhodou pomíchaly podložky vymezující klec diferenciálu s ložisky v tělese diferenciálu. Posouváním klece (podložkami) se vymezuje zubová vůle mezi talířovým kolem a pastorkem. Nevíte někdo jak to odměřit? Rozdíl mezi podložkami je 0,3 mm. Upraveno moderátorem úterý 22. června 2010 12:27:14(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Pánové mám dotaz. Při sestavování diferenciálu se mi nešťastnou náhodou pomíchaly podložky vymezující klec diferenciálu s ložisky v tělese diferenciálu. Posouváním klece (podložkami) se vymezuje zubová vůle mezi talířovým kolem a pastorkem. Nevíte někdo jak to odměřit? Rozdíl mezi podložkami je 0,3 mm. Tak to se mi povedlo když jsem dával pětikvalt do stodesítky škodovky. Když tu vůli mezi talířem a hruškou blbě vymezíš, tak ti to bude hučet a navzájem se ta kola budou podřezávat. Jaká vůle tam má být přesně nevím. Ale dědkové ze staré školy to dělali na cigaretový papírek. Nesmělo ho to proříznout.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK