Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.06.2009(UTC) Zpráv: 63
|
Ahoj, potřebujem udělat technickou na camaro 1974. Je to problém? V Chomutově ano.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Konkrétně? Jaký problém. Už vím že má Camaro bílé značky, ale víc nic. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Problém je v tom že v CV nám prý ameriku neudělaj A slyšel jsem že prý na tom musí být nějaké evropské normy na sklech atd...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Kdy to bylo naposledy přihlášený?
To jsou podle mě kydy s těma normama, bude potřeba dodělat zadní mlhovku, možná nechat vyrazit VIN do kastle (slušná STK to za poplatek udělá), často se jim nelíbí svítící pozičky, ale to se dá vyřešit jen dočasně v elektrice a po STK zase zapojit.
Ale jsou tu lidi, co ví víc, tak nechám rady na nich. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jinak je to V8 a manuál :d/
|
|
|
|
|
Jo a teda předpokládám, že ty původní značky jsou z ČR a ne ze zahraničí! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Kdy to bylo naposledy přihlášený?
To jsou podle mě kydy s těma normama, bude potřeba dodělat zadní mlhovku, možná nechat vyrazit VIN do kastle (slušná STK to za poplatek udělá), často se jim nelíbí svítící pozičky, ale to se dá vyřešit jen dočasně v elektrice a po STK zase zapojit.
Ale jsou tu lidi, co ví víc, tak nechám rady na nich. Nevím kdy. Jeste nemám doma papíry. Stojí u kamaráda v garaži a čekáme až se majitel vrátí z dovolený.
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jo a teda předpokládám, že ty původní značky jsou z ČR a ne ze zahraničí! Jo jasně, v česku to bylo přihlašený
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
V8 napsal:Jo jasně, v česku to bylo přihlašený ale jde o to kdy, pokud do roku 2000 tak staci udelat jen par zmen, pokud to bylo prihlaseny az po roce 2000 tak mas smulu |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
sejki napsal:ale jde o to kdy, pokud do roku 2000 tak staci udelat jen par zmen, pokud to bylo prihlaseny az po roce 2000 tak mas smulu Vše jde ale řešit a to vyjímkou ministerstva dopravy, už jsem to několikrát řešil..
|
|
|
|
|
sejki napsal:ale jde o to kdy, pokud do roku 2000 tak staci udelat jen par zmen, pokud to bylo prihlaseny az po roce 2000 tak mas smulu Počkej, pokud to bylo přihlášený po roce 2000, tak to přece znamená že to STK dělávalo. Proč by jí to najednou nemohlo udělat znova po změně majitele? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Hurá :d/ Technická bude Takže možná na sraz dorazíme v Pontiacu i Camaru
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
xjohny napsal:Počkej, pokud to bylo přihlášený po roce 2000, tak to přece znamená že to STK dělávalo. Proč by jí to najednou nemohlo udělat znova po změně majitele? delavalo z dobre vule stk, jenze na ne furt tlacej a maj strach tak to holt nektery stk proste neudelaj |
|
|
|
|
|
Tlačej v jakém smyslu? Přeci když už to auto je jednou přihlášený, evidovaný a prošlo STK, tak proč by se na mě mělo tlačit? Spíš se vkrádá otázka, jak se podařilo takový auto přihlásit takhle pozdě, to se mi zdá skoro nemožný :-) Jinak gratulace V8 To zavání už docela dlouhou kolonou za Prahou :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tlačej v jakém smyslu? Přeci když už to auto je jednou přihlášený, evidovaný a prošlo STK, tak proč by se na mě mělo tlačit? Spíš se vkrádá otázka, jak se podařilo takový auto přihlásit takhle pozdě, to se mi zdá skoro nemožný :-) Jinak gratulace V8 To zavání už docela dlouhou kolonou za Prahou :-D Pokud nebudou ustecké motoshow, a nebo pokud auta nebudou pojízdné tak jo :d/
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
V8 napsal:Jinak je to V8 a manuál :d/ Nevěřim... Podpoř to fotkou
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak toho pontiaca Turbo Trans Am Official pace car znáte z Chomutova Fotky camara dám někdy později
|
|
|
|
|
V8 napsal:Tak toho pontiaca Turbo Trans Am Official pace car znáte z Chomutova Fotky camara dám někdy později Později... Včera bylo pozdě
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Později... Včera bylo pozdě Promiň Zítra dám fotky
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tlačej v jakém smyslu? Přeci když už to auto je jednou přihlášený, evidovaný a prošlo STK, tak proč by se na mě mělo tlačit? Spíš se vkrádá otázka, jak se podařilo takový auto přihlásit takhle pozdě, to se mi zdá skoro nemožný :-) Jinak gratulace V8 To zavání už docela dlouhou kolonou za Prahou :-D vsak ti pisu, ze to relativne nedavno jeste slo kdyz si prisel s obalkou, jenze dneska uz maj vsichni strach protoze jsou kontrolovany a nechtej prijit o licence... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zajímavá 74
|
|
|
|
|
1974? Že by nějakej prototyp? :)))
Nemělo to být spíš 1984? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:1974? Že by nějakej prototyp? :)))
Nemělo to být spíš 1984? Ten mě zase navnadil . Díky bohu planej poplach :-)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK