Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
jÁ jedu také:-) ale budu Vám dělat safety motorcycle :-) HD samozřejmě vítány, že??? :-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Napsal: Cá jÁ jedu také:-) ale budu Vám dělat safety motorcycle :-) HD samozřejmě vítány, že??? :-) koupils HD ?? jake ??
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Já zítra jedu na týden pryč,tak až přijedu, tak bych se u tebe stavil jestli nejedeš na dovču.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Fido : Jestli to bylo na mě tak určitě :) budu rád
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
|
Jo bylo to na tebe,tak se pak ozvu.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Zde je oficiální plakát letošního srazu: Bude zájem o mikro-plakátečky, trička a podobnou havěť? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
|
Jů, moc hezký plakát. Toho zlatého fajráka jsi tam dal kvůli mě, že jo? jinak plakátky a trička jsou dobrý nápad.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
nacelniku jáááááá triko bych prosil XL a pkat taky zapis si to nekam prosim a ne ze se na me vyprdnes jako stema vizitkama! :-) chces hned naky iniciali?? |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Žádný iniciále nepotřebuji. Vizitky nebudou, budou asi pohlednice Já teď na 10 dní mizím do ciziny, tak ne že tady spustíte všeobecnou anarchii! :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
fik napsal:koupils HD ?? jake ?? Sportíka 1200 :-) mazlík můj! |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
xjohny napsal: Bude zájem o mikro-plakátečky, trička a podobnou havěť?
Bych prosil tričko a plakát/ky ... |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Já sem názoru jako Anty :) jen se mi to zase zkomplikovalo trochu těma brzdama :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
tak bych prosil par tech pohledmic k tricku a plakatu ten 2 zapis si to za usi a pak nak dej vedet co a jak vis jak ne? nacelnik jede pric hurááá to bude mejdlo |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
Pro lidi dychtivé bližších informací, aspoň částečně upřesním letošní koncept:
- v sobotu se začne srazem v Praze na nějakém relativně lukrativním místě (hodně veřejnosti) - budou tam probíhat soutěže statického rázu (vzhled, zvuk, ...) - možná dorazí i jedno nebo více pětkových Camar
- odpoledne vyrazí spanilá jízda směrem na rekreační středisko Sázavský ostrov - tam už bude volná zábava, klid pro společné debaty atp. - kdo bude chtít, může tam přespat (v autě, ve stanu, v penzionu) - podle chuti a finančních možností
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Počítám že spanílá jízda nebude po dálnici :) a musí ject někdo za mnou aby mi sbírál upadávající díly :)
|
|
|
|
|
Trasa ještě není určena, ale můžeme to snad zohlednit. Případně se schováš mezi ostatní vozidla ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jo to znám :) jedem v 6 do prahy a 50metrů na dálníci hnhnnnnnnn a já s octávěnkou vzadu :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Skoda ze to je tak daleko, vzal bych camaro na podvalnik :) |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Podvalník budu potřebovat i já podle toho jak pokračuju nebo spíš nepokračuju s prací.
|
|
|
|
|
no jako víte co kluci třeba uděláme kolonu dodávek s podvalnikama :) co já vim co se mi do tý doby zase vysype
|
|
|
|
|
Tak kólik kólik nás tam bude? :-) já, když bude héski, tak dojedu taky |
HD's coming |
|
|
|
|
Tak, stejně jako loni. Bylo by dobré, kdyby se mi (i váhaví) nezávazně potvrdili účast na večerní seanci a přenocování do neděle. Určitě doporučuju zvolit možnost přespání, protože se večer probere spousta věcí i obecně zábavného charakteru Byl bych rád, kdyby tam přenocovalo aspoň více jak deset lidí :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
|
Já se hlásím, že přijedu a budu tam i nocovat to je jasné. Takže o jednoho bude letos určitě víc. :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Hlásím se též bez mučení, tedy dobrovolně, jen ještě nevím, zda-li budu moc zůstat i přes noc-věřím, že ano
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK